Jump to content

New logitech speakers?

phovos

Recommended Posts

Φτιαχνω ενα pc για το σαλονάκι μου και το μονο που εχει απομεινει ειναι ο ήχος του.

Απο βδομαδα περιμένω να ερθει μια x-fi music και ειχα παραγγείλει και τα logitech z-5500...

Σημερα που περασα απο το μαγαζί ο πωλητης μου ειπε ότι εν αναμονη του αντικαταστάτη των z-5500 εχουν παγώσει τις αποστολές των εν λόγο ηχειων ώστε οσοι εχουν κανει παραγγελίες να παρουν τα καινουργια.

Εψαξα απο δω εψαξα απο κει αλλά το μονο που βρίκα ηταν μια αναφορα για καποια z-5600.Απο κει και περα ουτε καποιο review ούτε τίποτα....

Γνωρίζεται κατι παραπάνω γι αυτα τα z-5600??Καποιο review ή το πότε ερχονται

Ελλάδα??

Ζ-5450?Τα ειδα και στη logitech αλλά νόμιζα ότι ήταν μικρότερο μοντελο...

Το μονο που με νοιαζει ειναι να εχουν εξίσου καλή αποδοση με τα z-5500.Απο κει και περα αν ειναι και wireless ακομα καλυτερα μιας και δε θα χρειαστει να μεγαλώσω τα καλώδια.

Απ ότι ειδα στην Ελλάδα δεν τα εχει κανενας ξερει κανεις ποτε ερχονται??Αν ειναι και κανουν κανα μήνα παω για creative[μπλιαξ...]

Αρχική απάντηση από haris1984 [Σήμερα, στις 17:36]

μα ενιαι μικροτερο μοντελο...

απλα τα 5450 εχουν ασυρματα πισω ηχεια..και ειναι περιπου στα βατ των 5300...

Για μισο λεπτο ρε παιδια...

Κατα τα λεγόμενα του stratos1978 τα z-5450 ειναι ο αντικαταστάτης των z-5500

Η λογική λέει ότι όταν θες να αντικαταστήσεις ενα κορυφαιο σετ ηχειων τότε ο διαδοχος θα πρέπει να ειναι ακομη πιο δυνατός...Αντι αυτου εχουμε τα z-5450 τα οποια ειναι λιγοτερα watt RMS ,315 αν δε κανω λάθος και όπως λέει ο haris1984 ειναι μικρότερο μοντελο απο τα 5500...

Με λίγα λόγια για να μη μπερδευομαστε και να μη σας κουραζω.

Απο θεμα ποιοτητας ήχου τα z-5450 ειναι καλύτερα απο τα 5500 ή οχι??

Για τη καλύτερη δυνατή ποιοτητα ήχου τι να επιλέξω απ αυτα??? :

α)Z-5500 [Αν τα βρω]

β)Ζ-5450 [Οταν ερθουν]

γ)Gigaworks [Διαθεσιμα]

εγω δεν πιστευω πως τα Ζ-5450 ειναι καλυτερα απο τα 5500...

πρωτον...πιστευω οτι θα χανει λογο του ασυρματου...

δευτερον τα βατ ειναι λιγοτερα...

οσο ψεφτικα κι αν ειναι

ειναι πολλα λιγοτερα τα βατ...

εγω θα εμενα μεταξυ Ζ-5500 και γκιγκαγουορκς με μια ταση προς τα λοτζιτεκ...δεν με συγκινει το 7.1...βεβαια δεν τα εχω ακουσει...ισως αλλαξω γνωμη..

Αν τελικα περιμένω τα z-5450 θα τα παρω στην ίδια τιμή με τα z-5500....

Απ ότι καταλαβατε ειναι κυρίος θεμα χρόνου.Δεν μπορω να περιμένω ποτε θα ερθουν τα z-5450 εκτος κι αν ο χρονος αναμονης ειναι μικρός[καμια βδομαδα]...+ Οτι τα z-5500 δεν μπορω να τα βρω πουθενα σε στοκ

Παντως δε βλέπω να μιλαει κανενας για τα gigaworks...Να πω επίσης ότι θα χρησιμοποιηθουν μονο για μουσική και ταινίες[Καθολου παιχνίδια]

Παιδια σήμερα ήρθαν τα Z-5500 και τα περασα στον υπολογιστή.Η x-fi δεν εχει ερθει ακομα οποτε προς το παρόν παιζουν με την onboard .

Εχω ενα πρόβλημα όμως.Αν και οι συνδέσεις ειναι σωστες η ενταση των ηχείων ειναι αρκετα χαμηλή.Για να σας δοσω να καταλαβαιτε κατι creative inspire που εχω σε άλλο pc εχουν πιο δυνατη ενταση ήχου!

Απο το software της onboard ο ήχος ειναι τερμα και παιζω με το ποτενσιομετρο των ηχειων.

Ξερει κανενας τι μπορει να έχω κανει λάθος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.