Vasot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21, 2005 Bγηκε καινουργια εκδοσηhttp://www.mozilla.org/products/firefox/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 21, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 καλα μας δουλευουν τελειως?υποτιθεται οτι περιμενουμε την 1.5 μιας και υπαρχει η 1.5 ΒΕΤΑ.....τς τς τς Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigrakas Σεπτέμβριος 21, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Για να δούμε, για να δούμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 07:41] υποτιθεται οτι περιμενουμε την 1.5 μιας και υπαρχει η 1.5 ΒΕΤΑ.....τς τς τς H 1.5 θα ειναι μαλλον το δωρο χριστουγεννων (αν οχι πιο μετα) απο οτι ακουσα τουλαχιστον δεν ειναι σιγουρο βεβαιαΑυτη την στιγμη προσπαθω να δω πιο ειναι καλυτερο για να κρατησωΤο Opera 8.50 η το Firefox 1.0.7Λιγο δυσκολη αποφαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Σεπτέμβριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot H 1.5 θα ειναι μαλλον το δωρο χριστουγεννων (αν οχι πιο μετα) απο οτι ακουσα τουλαχιστον δεν ειναι σιγουρο βεβαια Αυτη την στιγμη προσπαθω να δω πιο ειναι καλυτερο για να κρατησω Το Opera 8.50 η το Firefox 1.0.7 Λιγο δυσκολη αποφαση Εγω τα εβαλα και τα δυο και πλεον προσπαθω να δω πιο θα ανοιξω για να μπω στο lab... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 21, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 21, 2005 Eγώ με το firefox έχασα το μέτρημα με τις εκδόσεις. Γυρνάω στο Opera. bye bye αλεπουδίτσα.:happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Σεπτέμβριος 23, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 H 1.0.7 είναι security update έκδοση. Εννοείται πως μέχρι να βγεί η 1.5 θα υπάρχουν security updates για τον Firefox. Οτι τα κενά του Opera δεν ανακοινώνωνται δεν σημαίνει πως είναι λιγότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 12, 2005 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Έχει κανείς ιδέα γιατί μου βγάζει το μήνυμα the connection was refused when attempting to contact www Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 πολυ υψηλα pings ή ο σερβερ που φιλοξενει την ιστοσελιδα ειναι απασχολημενος με πολυ κινηση ή εκανε καποιο ρισταρτ κλπ........παντως εαν ειναι μονιμο τοτε φταιει η γραμμη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Μμμ μάλιστα δηλαδή πρέπει να συμβιβαστώ με ΙΕ σήμερα οκ ευχαρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Οκτώβριος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Oπερα και παλι οπερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Οκτώβριος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 μαλλον δεν με καταλαβες.....δεν ειναι θεμα browser.......ειναι θεμα του host server του συγκεκριμενου www.$$$$ που ζητας ειτε εχεις πολυ υψηλα πινγκ στη γραμμη σου και φταιει δηλαδη το δσλαμ του οτε(εαν εισαι με δσλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
satkok Οκτώβριος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Αυτή τη στιγμή είμαι με isdn tellas αλλά και με acn το ίδιο πρόβλημα έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Οκτώβριος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Γιατι εμενα μου φενεται οτι ο οπερα εχει τα λιγοτερα κενα ασφαλειας.Δεν περναει τιποτα στον μπαγασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Οκτώβριος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2005 Βασικά γνώμη μου είναι πως όσο λιγότερο δημοφιλής είναι ένας Browser τόσο πιο ασφαλής είναι... ’μα ποτέ ξεπεράσει ο firefox το ποσοστό του IE να δείτε και εκεί τι "ψάξιμο" για κενά ασφαλείας θα πέσει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Οκτώβριος 13, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis [Χθες, στις 22:57] Βασικά γνώμη μου είναι πως όσο λιγότερο δημοφιλής είναι ένας Browser τόσο πιο ασφαλής είναι... ’μα ποτέ ξεπεράσει ο firefox το ποσοστό του IE να δείτε και εκεί τι "ψάξιμο" για κενά ασφαλείας θα πέσει... Eτσι, ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill17 Οκτώβριος 13, 2005 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2005 Ναι συμφωνω αλλα εμενα τη με συμφερει στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.