f117 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 δεν μαρεσουν τα καινούργια γραμματάαααααααα του φορουμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!! :"( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από F117 [Σήμερα, στις 01:29] δεν μαρεσουν τα καινούργια γραμματάαααααααα του φορουμμμμμμμμμμμμμ!!!!!!!! :"( :( μπαρδον? μαλλον κατι αλλαξες στις δικες σου γραμματοσειρες.........ο λαμπης ειναι οπως παντα.....δωσε ενα σκρινσοτ αν ειναι ευκολο να δουμε τι εννοεις:...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 για κοίτα ορέ......δεν θυμάμε να έκανα μλκια.... τα γκρί τα μικρά τα γραμματάκια..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsunami Σεπτέμβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Και εμένα μου εμφανίζονται πιο σμούθ αλλά επειδή έχω αλλάξει τις ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 μλκια μλκιαααααα!!!!σοορυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!SORRYYYYYY k ευχαριστώ~!πως τα πείραξα τώρα δεν θυμάμε........πάντως τα ξεπείραξα :D thanke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.