Jump to content

UTT & AMD dual cores

ea6gka

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από chroma

Τα λάθη στο #5 είναι τυχαία στα ΜΒ ή της μορφής 0.x MB; Αν είναι 0.x είναι όντως κάποια ρύθμιση ή bios, δοκίμασε να flash-αρεις το 310, load optimised defaults και ξανά στο καπάκι το 623. Ξέρω φαίνεται κουφό αλλά ετσι είχε ξεκολλήσει ένας newcastle που δεν έπαιζε τα ΒΗ πάνω απο 220 με τη καμία. Μπορεί το ίδιο να μη πιάνει στους Χ2 βέβαια.

Αν είναι τυχαία τα λάθη, τότε κάψε τις μνήμες εκεί που δε βγάζουν λάθη (είναι ολοκαίνουργιες από ό,τι κατάλαβα) 1-2 μέρες και ξαναψάξε το θέμα. ’καφτες μπορεί να βγάζουν λάθη και από πολύ τάση, ξεκίνα από χαμηλά 2.9 και ανεβαίνεις.

εκανα αυτο που λες με το 510-2 με υποστηριξη για Χ2 και μετα στα καπακια 623-2 και δεν εγινε τιποτα. Τα λαθη ειναι τυχαια ΜΒ αλλα θα το ξανακοιταξω. Τις εχω καψει συνεχομενα 18 ωρες στα 2.9 με default ρυθμισεις και δεν αλλαξε απολυτως τπτ. Παντως με 3,1 και 2,5-3-3-6 και σφιχτες ρυθμισεις πηγανε τεστ 5&8 errorfree 245! στα 3,2 255 και νομιζω εχει και αλλο πολυ , τωρα καιγονται απο εχθες το βραδυ στα 240 με 2,5-3-3-6

Εμενα παλι μου βγαζουν στα π.χ. 240 (ολα σφιχτα trtw=1) 16 λαθη στα 244 περασματα #8...

8 λαθη στο 92 περασμα και 8 λαθη στο 180-κατι περασμα... (φανταζομαι αν το αφηνα θα μου εβγαζε κι αλλα 8 λαθη στο 270-κατι περασμα....)

Καλο???

Ο,τι ναναι ρε γμτ....

238 περναει διπλο 32Μ

239 χτυπαει στο 22-23 loop ο πρωτος πυρηνας (το 2ο 32Μ βγαινει κανονικα...)

Εκ των πραγματων σε αυτες τις ταχυτυτες δεν ειναι θεμα cpu speed αλλα memory/IMC προβλημα...

Αρχική απάντηση από SLN

Εμενα παλι μου βγαζουν στα π.χ. 240 (ολα σφιχτα trtw=1) 16 λαθη στα 244 περασματα #8...

8 λαθη στο 92 περασμα και 8 λαθη στο 180-κατι περασμα... (φανταζομαι αν το αφηνα θα μου εβγαζε κι αλλα 8 λαθη στο 270-κατι περασμα....)

Καλο???

Ο,τι ναναι ρε γμτ....

238 περναει διπλο 32Μ

239 χτυπαει στο 22-23 loop ο πρωτος πυρηνας (το 2ο 32Μ βγαινει κανονικα...)

Εκ των πραγματων σε αυτες τις ταχυτυτες δεν ειναι θεμα cpu speed αλλα memory/IMC προβλημα...

Μία από τα ίδια και εδώ με 2 διαφορετικά sets 2x512 bh-5.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.