Jump to content

Χ800GTO2 to X850XT....

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

...απο οτι λεει στην περιγραφη ...ναι αυτη ειναι....τωρα για το ποσοστο επιτυχιας το μονο σιγουρο ειναι οτι ανοιγουν σωστα τα 16pipes ...για τους χρονισμους ειναι και λιγο τι θα σου κατσει....;)

Αρχική απάντηση από wifi [Σήμερα, στις 11:01]

εχω και εγώ αυτην την καρτα sapphire x800 gto2 256mb ddr3 και ενώ εχω κανει το mod δεν ξεκλειδώνει με τίποτα τα 12 pipelines :( .

Αποκλειεται...πρεπει να εισαι πολυ γαντεμης....

Κατι λογικα θα κανεις λαθος...δες εδω....................

Κατι θα γινει σιγουρα!;)

Δεν ξέρω αμα μπορεί να γίνει κάνα mod για x1600xt στο μέλλον,στο techpowerup 'εχει μόνο για x1300 και x1800.Επίσης σκέφτομαι οτι θα ευνοηθούν περισσότερο οι νέες κάρτες.Η saphire x1600xt κάνει η μια 189 απο e-shop.Δεν θα μπουν και οι δύο ταυτόχρονα,η μια τώρα και η άλλη μετά τις πανελλαδικές.’μα μονταριστεί η x800GTO2 σε x800xt pe δεν θα είναι crossfire??

εχω και gto2 και x850xt .

η gto2 παει550/590 ενω η xt απο 520/540 παει παει μολις 550/570.

ασε που το φαν της xt κανει σαν τουρπινα χωρις υπερβολες.

ο μονος λογος που προτεινω την χ850χτ ειναι οτι εχει dual dvi vivo.

το 2005 περασαν απο τα χερια μου :

6600gt , 6800 , gto2 , x850xt

καμια δε εσκιζε στα παιχνιδια . Κατι γινεται !!! δε γινεται συνεχεια τα παιχνιδια να ειναι 1 χρονο μπροστα απο τις καρτες.

Αρχική απάντηση από Jpp [Σήμερα, στις 11:59]

καμια δε εσκιζε στα παιχνιδια . Κατι γινεται !!! δε γινεται συνεχεια τα παιχνιδια να ειναι 1 χρονο μπροστα απο τις καρτες.

Και όμως έτσι είναι φίλε μου !! Αν βέβαια δεν είσαι απαιτητικός και δεν τα βάζεις όλα στα full τότε και με την δική μου 9600 pro κάνεις δουλειά. Μόνο το F.E.A.R. δεν μου παίζει καλά αλλά αυτό θα το παίξω μετά το καλοκαίρι που θα φτιάξω το νέο pc.

Έχω βρει μια Sapphire Χ800GTO 256MB DDR3 με 195ε καινούργια, να την χτυπήσω λέτε;

Παιδάκια, μια ερώτηση: Πώς μπορούμε μέσω του update του bios να αλλάξουμε τον τρόπο που γυρίζει το ανεμιστήρι; Δηλαδή π.χ. να δουλεύει λίγο πιο γρήγορα σε συγκεκριμένες θερμοκρασίες απ' ότι κάνει default.

Ε πώς; Αν και το πάντα φουλ δεν μ' αρέσει. Το θέμα είναι να αλλάξεις τις θερμοκρασίες που έχει να τις πειράξεις λίγο ώστε να αυξάνει από πιο χαμηλές θερμοκρασίες. Γίνεται;

Αρχική απάντηση από haris1984

απο το ati tool νομιζω γινεται....

μην το νομιζεις,γινεται....και απο αλλα επιμερους tweakin' programs...υπαρχει ειδικη επιλογη που βαζεις εσυ τις στροφες του φαν αναλογα με τις θερμοκρασιες της καρτας σου...πχ:40 βαθμους-25%fan, 42 βαθμους-32% κ.ο.κ

ελπιζω να βοηθησα..

edit: μεσα απο win παντα.κανει αυτοματα αποθηκευση των ρυθμισεων που εσυ επιλεγεις και στο καθε boot που κανεις γινονται ολα απο μονα τους.εκτος μονο και αν o/cαρεις την καρτα και αυτη κρασαρει σε καποιο τεστ,στο reboot που θα υποχρεωθεις να κανεις,θα αναγκαστεις να ξαναπερασεις τις ρυθμισεις...

Παιδιά, έχει κανείς την GTO2 με το dual-DVI?

Αυτές οι κάρτες έρχονται κατευθείαν ξεκλείδωτες με 16 pipes (τουλάχιστον ίσχυε στη δικιά μου!)

Οπότε αρκεί να βάλει κανείς τις συχνότητες της PE και είναι ΟΚ?

Αν ισχύει αυτό τότε γιατί βάζοντας το BIOS της X850XT PE (ΜΕ VIVO, αφού το έχει!) κάποια στιγμή κολλάει στο 3D Mark 05? Υπάρχουν και άλλες διαφορές?

Επίσης δοκίμασε κανείς να περάσει τα ρολόγια και στο modded bios ώστε να μην χρειάζεται το ATI Tool? Εμένα το RABIT δε μ' αφήνει να βάλω τον πυρήνα πάνω από 506 MHz όταν πειράζω το original BIOS!

Και με της XT-PE που μ' αφήνει έχω το πρόβλημα που σας είπα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.