Jump to content

Χ800GTO2 to X850XT....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Στο προηγούμενο ήμουν με 520, 1180. Η επόμενη είναι 540, 1228 και οι ρυθμίσεις στο performance από drivers, δυστυχώς όμως ο πυρήνας δεν είναι σταθερός εδώ. Επίσης, οι μνήμες έχουν τερματίσει. :(

post-1166-1416072254,6695_thumb.jpg

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Βασικά με το Aquamark3 έχω πρόβλημα, μου το τρέχει μια χαρά η κάρτα χωρίς κανένα πρόβλημα και στο τέλος αντί να μου δείξει την βαθμολογία, μου δείχνει αυτό. Τί φταίει;

post-1166-1416072254,6879_thumb.jpg

planetman έχω το ίδιο πρόβλημα στο aquamark με μια x800 απλή, το περίεργο είναι πως το πρόβλημα το έχω με τα win xp, στο pc έχω 2 λειτουργικά και οταν τρέχω με win2000 βγάζει κανονικά αποτέλεσμα.

• 2 weeks later...

230e απο Ελλάδα τελική . Αλλά καμιά φορά δεν βγάζεις άκρη , , αν μου ερθει τπτ GTO σκετη ... Θα τους πώ να τραβήξουν με digicam το κουτι και μολις την δώ τοτε θα παραγγείλω :hehe:

Το όνομα κοίτα και όχι την οικόνα. Μπλόφα κάρτα θα παρεις στα χέρια σου αν το παραγγείλεις δαυτο. Δεν ειναι αυτη!

’σε που ο μουστοξύδης ο μπάρμπας στο Line computers ειναι all the money. Και οι πωλητές τους επίσης....κλάφτα Χαράλαμπε

Αρχική απάντηση από Athens2004 [Σήμερα, στις 13:13]

Ναι είμαι σκληρός γάτος , , αλλά ''εσωτερικά'' είμαι αισθηματα γεμάτος :inlove::p :P

Χμμμ να προσεχεις τοτε το "χαφιεδοτσουρμο" γνωστο και ως "εθνικο κορμο" :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.