Jump to content

Χ800GTO2 to X850XT....

GoriLLakoS

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

default χρονισμοί κάρτας 400 και 500 και 12 pipes.

Δυστυχώς δεν είχα χρόνο να καθαρίσω το σύστημά του από προηγούμενους drivers κτλ οπότε τα αποτελέσματα με κάθε επιφύλαξη. Οι διαφορές θα είναι όμως αντιπροσωπευτικές.

post-321-1416072254,3888_thumb.jpg

tristeno, χαμηλά βλέπω τα σκορ, μήπως έχεις ενεργοποιημένο AF από drivers;

Και μία άλλη ερώτηση: Μπορούμε να φλασάρουμε την καρτούλα με bios μίας X850XT ή XT PE αναλόγως με το πόσο πάει; Αν ναι, πού το βρίσκουμε ώστε να είναι και συμβατό;

ΥΓ: Τώρα που το σκέφτομαι: Μήπως οι drivers που χρησιμοποιείς είναι λίγο αρχαίοι για έναν R480 πυρήνα; ;)

tristeno, βλέπεις το δικό μου; Είναι με μία X800se με 8 pipelines στα 530MHz περίπου ο πυρήνας και οι μνήμες στα 580MHz. Πώς είναι δυνατόν να βγάζει ελάχιστα λιγότερο από τη δική σου που έχει διπλάσιο fillrate; Κάτι μου πάει λάθος. Για δες το. ;)

Βασικά αν έβαζες ένα 3DMark2005 θα βγάζαμε άκρη. Και οι drivers βασικά μου φαίνονται λίγο παλιοί.

post-1166-1416072254,4281_thumb.jpg

Καλησπέρα σε όλους (έστω και μετά από τόσο καιρό που ψιλοχάθηκα)

Αν κάποιος ενδιαφέρεται να δεί πώς συμπεριφέρεται η Sapphire GTO2....

Μπορεί να κοιτάξει και ΕΔΩ

Η κάρτα δείχνει να είναι ένα πολύ καλό value for money.....και επί την ευκαιρία η τιμή της μαζί με τα μεταφορικά από overclockers.uk ....είναι στα 240 (αυτό για να μήν σας πιάσουν Κώτσους).

Υ.Σ.

Εγραψα Κώτσος...και θυμήθηκα τον Κωστάκη....τι έγινε αυτό το παιδί...ακόμα στο χακί ??

Απαντήσεις δέχομαι και σε pm :)

Cheers...over & out

Η κάρτα δείχνει να είναι ένα πολύ καλό value for money.....και επί την ευκαιρία η τιμή της μαζί με τα μεταφορικά από overclockers.uk ....είναι στα 240 (αυτό για να μήν σας πιάσουν Κώτσους).

Και ακόμα παρακάτω βέβαια ;)

Αρχική απάντηση από planetman [Σήμερα, στις 00:26]

Την πήρα κι εγώ σήμερα και της έβαλα το bios της X850XT PE αλλά με 520MHz τον πυρήνα.

Απο που αν επιτρεπεται και ποσο ?????

Η κάρτα ήρθε από overclockers 240 τελική μαζί με μεταφορικά. Στα default η κάρτα βγάζει 4500 πόντους. ’ριστη αγορά. Δεν το συζητώ... Και αυτό που είδατε ήταν πολύ πρόχειρο σκορ. Νομίζω αν την παιδέψω λίγο πως θα φτάσω τα 6500.

Δείτε εδώ ένα 3dMark 2003 με A64 στα 2360MHz, μνήμες πρόχειρες κτλ. ;)

post-1166-1416072254,6009_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.