Jump to content

Η dual core 7800 της ASUS θα εχει δικο της adaptor για ρευμα.....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

@esdee...Και την ειχα....Η μονη καρτα που ισως να την περναγε, ειναι μια ISA Creative ηχου που εχω :hehe: καπου....

lol. ξερω, creative σε ISA. την επερνες αυτη και την voodoo και επαιζες τεννις χωρις ρακετες

Περί τα 1000Ε διάβασα κάπου MSRP. Μπούρδες, αυτό έχω να πω. Παίρνεις 2 7800GTX και σου ρχεται ίδια τιμή, με καλύτερες επιδόσεις. ’σε που οι περισσότεροι που τελικά βάζουν SLI παίρνουν τη 2η κάρτα με διαφορά αρκετού χρόνου διότι... τσούζει. Ποιος καμμένος σκάει 1000Ε με τη μία?

Όσο για αυτά που λέτε για UPS, έχετε δίκιο ότι αν έχεις UPS αχρηστεύεται, αλλά τέλος πάντων αυτό μας πείραξε? Το όλο concept είναι αστείο... εκτός κι αν καταφέρουν να κάνουν 2 τέτοιες να λειτουργήσουν σε SLI... που και πάλι γελοίο μου φαίνεται!:tomato: :tomato: :tomato:

Ρε παιδια γιατι αχρηστευεται το UPS???Απλα βαζεις αλλη μια πριζα πανω στο UPS σιγα....Απλα να λετε τοσο που θα καει θα θες 1000αρι UPS ισα ισα για να προλαβεις να το κανεις Shut Down!!!!!!!!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.