Jump to content

Η dual core 7800 της ASUS θα εχει δικο της adaptor για ρευμα.....

GoriLLakoS

Recommended Posts

Χα!Χα!Χα!εχω πεσει κατω απο τα γελια.....

Οποτε τα τροφοδοτικα θα γυρισουν παλι πισω στα 300-350Watt.....:p

000134204.jpg

Πηγη & περισσοτερες φωτογραφιες....

MLKIA.. Αμα πέφτει το ρεύμα δεν θα έχω εικόνα..... Η asus θα βγάλει και GPU ups's?

LMAO τα παλικαρια.....

Επίσης μόλις παρατηρησα το ύψος της......Αυτή πρέπει να ακουμπάει στο πλαινό του chieftec χαλαρά.....Σε μικρό κουτί αποκλίεται να μπαίνει...

Πάντως ολοκληρωμένη κάρτα... και vivo και 2 DVI και 2 D-SUB...Καμια τοστιέρα γιατί δεν έβαλαν? :sick:

εμένα μου αρέσει πάντως.

γιατί να τα σκας για πανάκριβο τροφοδοτικό?

να χει η καρτούλα το δικό της (αφού καίει τον αγλέορα), τι φταίω εγώ να αλλάζω το psu του pc ;)

Αρχική απάντηση από sotiris

γιατί? τι σχέση έχει αυτό? δουλεύει και με τα τετραγωνικού παλμού ups.

Αυτοί που δεν έχουν τι θα κάνουν? Και μη μου πεις ότι όλος ο κόσμος έχει UPS. Βέβαια κάποιος που θα τα σκάσει για μια τέτοια κάρτα θα του περισσεύουν μάλλον αλλά και πάλι χωρίς UPS μια στραβή στο ρεύμα πάπαλα η διπύρηνη...

Αρχική απάντηση από gznp

Αυτοί που δεν έχουν τι θα κάνουν? Και μη μου πεις ότι όλος ο κόσμος έχει UPS. Βέβαια κάποιος που θα τα σκάσει για μια τέτοια κάρτα θα του περισσεύουν μάλλον αλλά και πάλι χωρίς UPS μια στραβή στο ρεύμα πάπαλα η διπύρηνη...

γιατί πάπαλα?

το ότι είναι μικρό το τροφοδοτικό της δε σημαίνει ότι δεν έχει overvoltage protection ή σταθεροποιητές.

σαν ένα τροφοδοτικό laptop ή εξωτερικού σκληρού είναι.

δηλαδή ο εξωτερικός σκληρός έχει πρόβλημα?

εντάξει, όποιος μένει σε περιοχή με πολλές αστάθειες της ΔΕΗ, ούτος ή άλλως πρέπει να χει ups, αλλιώς και το psu του pc δε θα τον σώσει.

γιατί πάπαλα?

το ότι είναι μικρό το τροφοδοτικό της δε σημαίνει ότι δεν έχει overvoltage protection ή σταθεροποιητές.

σαν ένα τροφοδοτικό laptop ή εξωτερικού σκληρού είναι.

δηλαδή ο εξωτερικός σκληρός έχει πρόβλημα?

Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες, απλά μου φαίνεται ρίσκο να αφήσεις μια τέτοια κάρτα χωρίς προστασία.

εντάξει, όποιος μένει σε περιοχή με πολλές αστάθειες της ΔΕΗ

Όλη η Ελλάδα lol :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.