GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 Χα!Χα!Χα!εχω πεσει κατω απο τα γελια..... Οποτε τα τροφοδοτικα θα γυρισουν παλι πισω στα 300-350Watt..... Πηγη & περισσοτερες φωτογραφιες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 ΕΛΕΟΣ:giveup: Γιατί απλά δεν το λένε? Από δω και πέρα θα χρειάζεστε και dual psu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Έλεος, και εμένα η πρώτη λέξη που μου ήρθε στο μυαλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Σεπτέμβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 MLKIA.. Αμα πέφτει το ρεύμα δεν θα έχω εικόνα..... Η asus θα βγάλει και GPU ups's?LMAO τα παλικαρια.....Επίσης μόλις παρατηρησα το ύψος της......Αυτή πρέπει να ακουμπάει στο πλαινό του chieftec χαλαρά.....Σε μικρό κουτί αποκλίεται να μπαίνει...Πάντως ολοκληρωμένη κάρτα... και vivo και 2 DVI και 2 D-SUB...Καμια τοστιέρα γιατί δεν έβαλαν? :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από NoDsl MLKIA.. Αμα πέφτει το ρεύμα δεν θα έχω εικόνα..... Η asus θα βγάλει και GPU ups's? Υπάρχουν και ups που παίρνουν πρίζες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Να βάλουμε 2 τέτοιες SLI λέω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Να βάλουμε 2 τέτοιες SLI λέω εγώ Ειναι ηδη....δεν υποστηριζονται 2χ2dual.....απλα εχεις sli σε μια καρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Ξέρω βρε, σαν τη διπλή 6600 της Giga, απλά φαντάσου να έμπαιναν, θα έπρεπε να πάρω ενέργεια από το φράγμα στον Γιανγκ Τσε για να τρέξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 εμένα μου αρέσει πάντως. γιατί να τα σκας για πανάκριβο τροφοδοτικό? να χει η καρτούλα το δικό της (αφού καίει τον αγλέορα), τι φταίω εγώ να αλλάζω το psu του pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Ναι αλλά αναγκαστικά θα τα σκάσεις σε UPS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Ναι αλλά αναγκαστικά θα τα σκάσεις σε UPS... γιατί? τι σχέση έχει αυτό? δουλεύει και με τα τετραγωνικού παλμού ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Οσα Fps θα πιάνει στο Nature με 640Χ480 τόσες θα είναι και οι στροφές/sec του ρολογιου ρευματος του σπιτιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bird Σεπτέμβριος 20, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 οπως το κοβω εγω η επομενη κινηση θα ειναι και cpu+Psu Εχει και ομοιοκαταληξια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris γιατί? τι σχέση έχει αυτό? δουλεύει και με τα τετραγωνικού παλμού ups. Αυτοί που δεν έχουν τι θα κάνουν? Και μη μου πεις ότι όλος ο κόσμος έχει UPS. Βέβαια κάποιος που θα τα σκάσει για μια τέτοια κάρτα θα του περισσεύουν μάλλον αλλά και πάλι χωρίς UPS μια στραβή στο ρεύμα πάπαλα η διπύρηνη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από gznp Αυτοί που δεν έχουν τι θα κάνουν? Και μη μου πεις ότι όλος ο κόσμος έχει UPS. Βέβαια κάποιος που θα τα σκάσει για μια τέτοια κάρτα θα του περισσεύουν μάλλον αλλά και πάλι χωρίς UPS μια στραβή στο ρεύμα πάπαλα η διπύρηνη... γιατί πάπαλα?το ότι είναι μικρό το τροφοδοτικό της δε σημαίνει ότι δεν έχει overvoltage protection ή σταθεροποιητές.σαν ένα τροφοδοτικό laptop ή εξωτερικού σκληρού είναι.δηλαδή ο εξωτερικός σκληρός έχει πρόβλημα? εντάξει, όποιος μένει σε περιοχή με πολλές αστάθειες της ΔΕΗ, ούτος ή άλλως πρέπει να χει ups, αλλιώς και το psu του pc δε θα τον σώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris γιατί πάπαλα? το ότι είναι μικρό το τροφοδοτικό της δε σημαίνει ότι δεν έχει overvoltage protection ή σταθεροποιητές. σαν ένα τροφοδοτικό laptop ή εξωτερικού σκληρού είναι. δηλαδή ο εξωτερικός σκληρός έχει πρόβλημα? Έχεις δίκιο σ'αυτό που λες, απλά μου φαίνεται ρίσκο να αφήσεις μια τέτοια κάρτα χωρίς προστασία. Αρχική απάντηση από sotirisεντάξει, όποιος μένει σε περιοχή με πολλές αστάθειες της ΔΕΗ Όλη η Ελλάδα lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
esdee Σεπτέμβριος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 τσ τσ τσ... τι να μας πει και η Asus. και αργα το σκεφτηκε Voodoo 5 6000 λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 20, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 καλυτερα να δινουν και δωρο κουτακι να χωραει μεσα η καρτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 @esdee...Και την ειχα....Η μονη καρτα που ισως να την περναγε, ειναι μια ISA Creative ηχου που εχω καπου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Σεπτέμβριος 20, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 σε λιγο θα δινουν και φορτιστη και hands free..... :p :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.