Tsunami Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 Επειδή ψιλιάζομαι οτι δεν είμαι ο μόνος που πάιζει Defense Of The Ancients από δω μέσα είπα να δω πόσοι άλλοι παίζουν.Για όσους δεν ξέρουν τί είναι αυτό να ένα λινκ να σας διαφωτίσει...DotA Allstars Παρεπιπτώντος εγώ παίζω ως C-Mech και πάντα σχεδόν πάντα παίρνω Nerubian Assasin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Εγώ μπαίνω σαν JaguarOne ( ) αλλα δεν το ξέρω ακομα καλά.... μαθαίνω ακόμη και θα προτιμήσω Bone, Crystal Maiden και τον Revenant μέχρι να μάθω τα items.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Σεπτέμβριος 20, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Εγω παντως δεν μπαινω Και η αγαπημενη μου ειναι η Καλομοιρα Undead και Περικλης Orc shaman Αχχχχ καλεεεεεε.... :sick: Παντελως ασχετο Σοβαρα τωρα καλο φαινεται αν σκεφτεις οτι το Warcraft 3 ειναι ισως το πιο αθλιο παιχνιδι στρατηγικης και μαλιστα σε σχεση με παλιοτερα strategy της Βlizzard (starcraft) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Ιανουάριος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 Η τελευταία έκδοση του Dota έχει ένα bug στην τελευταία του έκδοση την 6.40 το οποίο επιτρέπει σε έναν χρήστη να έχει έναν ήρωα με extra move speed. Με λίγα λόγια κινείται πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους!!! Πρόκειται για ένα cheat δηλαδή που ισχύει ακόμα και στο Battle.net!Link: http://www.gameplanet.gr/viewtopic.php?t=1281 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιανουάριος 30, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 To παλιό acc (kunoobidi) πρέπει να σβήστηκε...τώρα παίζω ως tsathoguah και δεν έχω κόλλημα για κανέναν ήρωα. ’μα χρειαστεί όμως brute force παίρνω Skeleton King ή Omniknight. Είναι και οι δύο τρομερά suuport με vampiric aura και slow aura/heal αντίστοιχα. Τι λέτε να μαζευτούμε 10 άτομα να παίξουμε αύριο βραδάκι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
_daemon_ Ιανουάριος 31, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 Καλά ο Skeleton King είναι imba με το ulti του... αρκεί να έχει mana ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
spartacos Ιανουάριος 31, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2007 gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.