Jump to content

DotA:Ποιοί παίζετε με τι nick και ποιός είναι ο αγαπημένος σας ήρωας.

Tsunami

Recommended Posts

Επειδή ψιλιάζομαι οτι δεν είμαι ο μόνος που πάιζει Defense Of The Ancients από δω μέσα είπα να δω πόσοι άλλοι παίζουν.Για όσους δεν ξέρουν τί είναι αυτό να ένα λινκ να σας διαφωτίσει...DotA Allstars

Παρεπιπτώντος εγώ παίζω ως C-Mech και πάντα σχεδόν πάντα παίρνω Nerubian Assasin.

Εγω παντως δεν μπαινω :p

Και η αγαπημενη μου ειναι η Καλομοιρα Undead και Περικλης Orc shaman

Αχχχχ καλεεεεεε.... :sick:

Παντελως ασχετο

Σοβαρα τωρα

καλο φαινεται αν σκεφτεις οτι το Warcraft 3 ειναι ισως το πιο αθλιο παιχνιδι στρατηγικης και μαλιστα σε σχεση με παλιοτερα strategy της Βlizzard (starcraft)

• 1 year later...

Η τελευταία έκδοση του Dota έχει ένα bug στην τελευταία του έκδοση την 6.40 το οποίο επιτρέπει σε έναν χρήστη να έχει έναν ήρωα με extra move speed. Με λίγα λόγια κινείται πολύ πιο γρήγορα από τους άλλους!!! Πρόκειται για ένα cheat δηλαδή που ισχύει ακόμα και στο Battle.net!

Link: http://www.gameplanet.gr/viewtopic.php?t=1281

To παλιό acc (kunoobidi) πρέπει να σβήστηκε...τώρα παίζω ως tsathoguah και δεν έχω κόλλημα για κανέναν ήρωα. ’μα χρειαστεί όμως brute force παίρνω Skeleton King ή Omniknight. Είναι και οι δύο τρομερά suuport με vampiric aura και slow aura/heal αντίστοιχα.

Τι λέτε να μαζευτούμε 10 άτομα να παίξουμε αύριο βραδάκι;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.