Jump to content

προταση για dvd-rec

def

Recommended Posts

καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη και σπάνιά η ερώτησή σου (όσο και να έψαχνες δεν νομίζω ότι θα έβρισκες εύκολα απάντηση)

δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα μοντέλο (3540) και επίσης δυστυχώς σε πολύ διαφορετική τιμή από αυτή που αναφέρεις (40 )

:p

Αρχική απάντηση από spc

καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη και σπάνιά η ερώτησή σου (όσο και να έψαχνες δεν νομίζω ότι θα έβρισκες εύκολα απάντηση)

δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα μοντέλο (3540) και επίσης δυστυχώς σε πολύ διαφορετική τιμή από αυτή που αναφέρεις (40 )

:p

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=303701&cks=PRL

αυτο το μοντελο το εχει ενα μαγαζι γυρω στα 80 ευρο.εχει καμια διαφορα απο αυτο που με προτεινεις?εννοω απο ποιοτητα

Sorry def, διάβασα κατά λάθος nec και νόμιζα ότι έψαχνες μόνο για NEC

To Plextor έχει διπλάσια τιμή και χειρότερα χαρακτηριστικά με μόνο πλεονέκτημα το buffer των 8 MB (το οποίο πλέον λίγο ρόλο παίζει) και την on-site εγγύηση (αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2 NEC).

Γνώμη μου: Πάρε ένα NEC 3540 και καθάρισες. ;)

Αρχική απάντηση από feanorian82

Τα Plextor εχουν το καλο της on-site εγγύησης. Ρώτα και το sotiri...

επειδη εχω ενα dvd για την τηλεοραση αλλα δεν παρακολουθω λεω να παρω ενα καλο με καλη ποιοτητα εικονας φυσικα αυτο εξαρταται και απο την καρτα,εχω ακουσει για asus και για plextor

Αρχική απάντηση από def

επειδη εχω ενα dvd για την τηλεοραση αλλα δεν παρακολουθω λεω να παρω ενα καλο με καλη ποιοτητα εικονας φυσικα αυτο εξαρταται και απο την καρτα,εχω ακουσει για asus και για plextor

Το DVD-ROM/REC στο PC δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ποιότητα εικόνας!

Αυτό που μετράει είναι:

1. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής.

2. O τύπος σήματος εξόδου προς την TV (s-video, rgb κλπ).

3. Το TV-OUT τσιπάκι και τα αντίστοιχα κυκλώματα της VGA (εκεί δεν σε διαφαλίζει αναγκαστικά μία ''μεγάλη'' μάρκα τύπου ASUS).

Αρχική απάντηση από def

τότε θες ένα το οποίο να διαβάζει παπάδες (να μη σου κάνει κολλήματα σε κακής ποιότητας δισκάκια), οπότε η λύση ακούει στο όνομα liteon 1693s (σιγά μην πρότεινα το nec μονόχνωτοι).

Αρχική απάντηση από def

οποτε παω για κανενα τετοιο

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=309417&cks=PRL

ευχαριστω.εχει και καλη τιμη

[sorry, δεν άντεξα] καλή επιλογή αλλά κομματάκι ακριβό το κόβω βρε def, 495 Ευρω ????? [/sorry, δεν άντεξα]

Αρχική απάντηση από spc

[sorry, δεν άντεξα] καλή επιλογή αλλά κομματάκι ακριβό το κόβω βρε def, 495 Ευρω ????? [/sorry, δεν άντεξα]

οχι ειναι 495 κορονες,δλδ 50ευρο,μπευρδευτικες

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.