def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 θελω να βαλω ενα dvd-rec στο pc μου,για πειτε κανενα καλο γυρω στα 100ευρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 20, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη και σπάνιά η ερώτησή σου (όσο και να έψαχνες δεν νομίζω ότι θα έβρισκες εύκολα απάντηση) δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα μοντέλο (3540) και επίσης δυστυχώς σε πολύ διαφορετική τιμή από αυτή που αναφέρεις (40 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολη και σπάνιά η ερώτησή σου (όσο και να έψαχνες δεν νομίζω ότι θα έβρισκες εύκολα απάντηση) δυστυχώς υπάρχει μόνο ένα μοντέλο (3540) και επίσης δυστυχώς σε πολύ διαφορετική τιμή από αυτή που αναφέρεις (40 ) http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=303701&cks=PRL αυτο το μοντελο το εχει ενα μαγαζι γυρω στα 80 ευρο.εχει καμια διαφορα απο αυτο που με προτεινεις?εννοω απο ποιοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Τα Plextor εχουν το καλο της on-site εγγύησης. Ρώτα και το sotiri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Sorry def, διάβασα κατά λάθος nec και νόμιζα ότι έψαχνες μόνο για NEC To Plextor έχει διπλάσια τιμή και χειρότερα χαρακτηριστικά με μόνο πλεονέκτημα το buffer των 8 MB (το οποίο πλέον λίγο ρόλο παίζει) και την on-site εγγύηση (αλλά με τα ίδια λεφτά παίρνεις 2 NEC). Γνώμη μου: Πάρε ένα NEC 3540 και καθάρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Τα Plextor εχουν το καλο της on-site εγγύησης. Ρώτα και το sotiri... επειδη εχω ενα dvd για την τηλεοραση αλλα δεν παρακολουθω λεω να παρω ενα καλο με καλη ποιοτητα εικονας φυσικα αυτο εξαρταται και απο την καρτα,εχω ακουσει για asus και για plextor Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από def επειδη εχω ενα dvd για την τηλεοραση αλλα δεν παρακολουθω λεω να παρω ενα καλο με καλη ποιοτητα εικονας φυσικα αυτο εξαρταται και απο την καρτα,εχω ακουσει για asus και για plextor Το DVD-ROM/REC στο PC δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ποιότητα εικόνας!Αυτό που μετράει είναι:1. Το πρόγραμμα αναπαραγωγής.2. O τύπος σήματος εξόδου προς την TV (s-video, rgb κλπ).3. Το TV-OUT τσιπάκι και τα αντίστοιχα κυκλώματα της VGA (εκεί δεν σε διαφαλίζει αναγκαστικά μία ''μεγάλη'' μάρκα τύπου ASUS). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Σεπτέμβριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc [Σήμερα, στις 17:39] Γνώμη μου: Πάρε ένα NEC 3540 και καθάρισες. Θα συμφωνησω και εγω με τον φιλτατο και εξαιρετικο χορευταρα SPC.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από def επειδη εχω ενα dvd για την τηλεοραση αλλα δεν παρακολουθω λεω να παρω ενα καλο με καλη ποιοτητα εικονας φυσικα αυτο εξαρταται και απο την καρτα,εχω ακουσει για asus και για plextor τότε θες ένα το οποίο να διαβάζει παπάδες (να μη σου κάνει κολλήματα σε κακής ποιότητας δισκάκια), οπότε η λύση ακούει στο όνομα liteon 1693s (σιγά μην πρότεινα το nec μονόχνωτοι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 οποτε παω για κανενα τετοιοhttp://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=309417&cks=PRLευχαριστω.εχει και καλη τιμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 20, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από def οποτε παω για κανενα τετοιοhttp://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=309417&cks=PRLευχαριστω.εχει και καλη τιμη [sorry, δεν άντεξα] καλή επιλογή αλλά κομματάκι ακριβό το κόβω βρε def, 495 Ευρω ????? [/sorry, δεν άντεξα] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Σεπτέμβριος 20, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 komplett in Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από spc [sorry, δεν άντεξα] καλή επιλογή αλλά κομματάκι ακριβό το κόβω βρε def, 495 Ευρω ????? [/sorry, δεν άντεξα] οχι ειναι 495 κορονες,δλδ 50ευρο,μπευρδευτικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Σεπτέμβριος 20, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 NEC 3540 και no problem.Ακουσα να δουλευει ενα LG σε ενα φιλο και νομιζα οτι περναει φορτηγο απέξω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 20, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από def οχι ειναι 495 κορονες, δλδ 50ευρο,μπευρδευτικες :worship: :worship: :worship: (spc + Κορώνες = ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 lolΠαντως και το 3540Α εχω κ ειμαι σουπερ-ντουπερ ευχαριστημενος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 ρε με τις κορώνες τι πάθαμε, έχουμε μάθει την ισοτιμία απέξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.