theHitma@n Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20, 2005 Μου εδωσε ενας φιλος μου το Richard Burns το οποιο το εχει κατεβασει απο το ιντερνετ. Το παιχνιδι ειναι 2cd. Το καθε cd εχει απο 14 αρχεια. Το 1ο αρχειο απο το 1ο cd εχει την καταληξη .r00 και το καθε αρχειο ειναι συνεχεια του προηγουμενου. Δηλαδη .r00, .r01, .r02, .r03...και ου το καθεξης. Το Winrar μου δινει την δυνατοτητα να ανοιξω αυτα τα αρχεια. Ετσι ειδα οτι καθε αρχειο ειχε απο ενα .iso μεσα, αρα λεω θα τα κανω ολα extract και μετα με το Daemon tools θα κανω εγκατασταση. Ελατε ομως που τα αρχεια δεν γινονται extract! Μου λεει κολλητε χρειαζεσαι το αρχειο .r28 και εγω και απο τα 2 cd εχω μεχρι το .r27!! Τι πρεπει να κανω για να εγκαταστησω το κ0λ0μαμημενο παιχνιδι????? Μου εχει πρηξει τα @@...
greekfragma Σεπτέμβριος 20, 2005 #2 Σεπτέμβριος 20, 2005 αν δεν εχεις το ρ28 δεν γινεται τιποτα. αν το βρεις αυτο που θα κανεις ειναι να φτιαξεις ενα φακελο και να τα κανεις εξτρακτ εκει.πατωντας το ρ01 θα ξεκινησει να κανει εξτρακτ ολα τα υπολοιπα στον ιδιο φακελο.μετα θα δεις το συνολικο μεγεθος του φακελου και θα καψεις 2 δισκακια.το γραψιμο θα γινει με πηγη καθε φορα με 1 απο τα 2 .cue αρχεια που θα βρεις μεσα στον μεγαλο φακελο.δηλαδη 1 σιντακι ανα .cue
theHitma@n Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 20, 2005 Δεν πιστευω οτι υπαρχει προβλημα με το r28. Και ενα ψευτικο να βαλω με καταληξη r28 θα μου πει ωραια τωρα φεεε μου και το r29. Και θα πηγαινει ετσι η δουλεια συνεχεια. Ουτως ή αλλως με τα ιδια αρχεια το ειχε κανει εγκατασταση και ο φιλος μου. Δεν θυματε πως το ειχε κανει για να μου πει δυστυχως...γι'αυτο και ρωταω εσας.
schumifer Σεπτέμβριος 20, 2005 #4 Σεπτέμβριος 20, 2005 Επιβεβαίωσε ότι όντως δεν υπάρχει το 28 γιατί το winrar όταν έχει ένα τέτοιο σπασμένο archive ψάχνει το πρώτο και το τελευταίο αρχεία πρώτα και μετά προχωράει. Αν βάλεις ψεύτικο απλά θα καταλάβει ότι δεν είναι το σωστό και σου το πει
theHitma@n Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #5 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Επιβεβαίωσε ότι όντως δεν υπάρχει το 28 γιατί το winrar όταν έχει ένα τέτοιο σπασμένο archive ψάχνει το πρώτο και το τελευταίο αρχεία πρώτα και μετά προχωράει. Αν βάλεις ψεύτικο απλά θα καταλάβει ότι δεν είναι το σωστό και σου το πει OK θα προσπαθησω να το κοιταξω αν και δεν ειμαι σιγουρος πως θα τα καταφερω. Παντως περιμενω μηπως σας ερθει και καμια αλλη ιδεα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.