Jump to content

Προτεινετε μου ενα water block για Leadtek 6800 Ultra

ea6gka

Recommended Posts

απλα προσεξε στο αζετεκ μην βαλεις κατι αλλο απο απλο τεφλον για την στεγανοτητα των ρακορ.Ειναι πλεξιγκλασ και ειναι ευαισθητο...βασικα αυτο ειναι και το μειονεκτημα του.Αλλα εχει καλη τιμη.25 ευρω...

Για την ακρίβεια 21 ευρά :)

Και καλημέρα επίσης :D

[όι κλινικές μελέτες έδειξαν πως μονο τεφλον αρκει . Σε ολο το loop μου εβαλα σε 1 ρακορ ''λιναρι'' και απο κει το ρακορ (του ψυγειου) δακρυζει :cry: :cry: next time τεφλον παντου]

σε τι μπαίνει το asetek? σε 6600gt παίζει? απο που με 20 euro ρε παλουκαρια?

Το asetek DYO (ειναι high profile με λεπτες βιδες 2mm που κανουν για 6800,7800) που εχει το hacshop me 25 euro, μπηκε χαλαρα σε 7800gtx φιλου και το δοκιμασα και γω στη 6800gt mou....

Ta rakor ειναι αρκετα ψηλα, και δεν χρειστηκε καν να βγαλω τη ψυκτρα που ειχε η καρτα για τις μνημες (Δεν ειναι ενιαια, εχει μια για το core kαι μια περιφεριακη μεγαλη, αλλα με το φαν απο πανω και τη λαμαρινα βιδωμενη φαινεται σαν μια)..

Before : Idle 62 Full 90 (@ 400/1.1)

with block -> Idle 52 Full 59 (@ 415/1.15)

Δεν αλαξα καν τη στοck παστα.

Oi μνημες γυρω στο 1.19 τερματιζουν.

Μονο μια @α@ακια συμβαινει : Πανω απο τα 425-430 (still no artifacts) η καρτα βγαζει χειροτερα scores και ας ειμαι 59C..!:tomato:

Throttling? Vgpu core? Χμμ γιατι οι Ultra εχουν 2 molex !?

Αρχική απάντηση από stefanos9

Oi μνημες γυρω στο 1.19 τερματιζουν.

Μονο μια @α@ακια συμβαινει : Πανω απο τα 425-430 (still no artifacts) η καρτα βγαζει χειροτερα scores και ας ειμαι 59C..!:tomato:

Throttling? Vgpu core? Χμμ γιατι οι Ultra εχουν 2 molex !?

οι μνήμες σου τι rating έχουν?

τα ρακόρ τά χεις προς τα έξω φαντάζομαι και δεν βρίσκει?

Ειναι προς τα εξω (οχι προς τα πανω) αλλα αρκετα ψηλοτερα απο τη βαση του block (καινουργιο version 1/2 fittings)..

|..........._____() <tubes x2

|..........|

|..........| ^

|..........| memory cooler

|______|

Βαση Block

Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 14:52]

οι μνήμες σου τι rating έχουν?

Ανεξαρτήτως θερμοκρασιών , ζορισμάτων το bios των gt@ultra εχει ας πουμε το throtling να ξεκινα απο τα 400mhz Πυρήνα . ανεξαρτητως ορίων

Ανεξαρτήτως θερμοκρασιών , ζορισμάτων το bios των gt@ultra εχει ας πουμε το throtling να ξεκινα απο τα 400mhz Πυρήνα . ανεξαρτητως ορίων

Τι κανεις γι αυτο? Ultra Bios ?

Γιατι εμενα μου μου πεφτει μετα τα 425-430 και οχι μετα τα 400 τοτε?:cry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.