ea6gka Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 παιδες κανενα του εμποριου που να σερνεται στην αγορα της αθηνας με τιμη οχι πανω απο 30 ευρω βια 35 που να κανει καλουτσικη δουλιτσα. θα με ενδιεφερε να ακουσω γνωμες ευσεβων κυριων που κατεχουν αναλογη καρτα. επισης αν κενανας εχει για πουλημα καμμια , δεχομαι προσφοραι Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 δεν ξερω αν τελικα θα βρεις καποιο μπλοκακι στην τιμη που θες......παντως εγω στην δικια μου 6800 εχω πανω το μπλοκ που ειχα απο την 9800προ.ελπιζω το κινητο να βγαλει καμια φωτο της προκοπης και να δεις την μοντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 α και επισης βασικη προυποθεση ειναι να μπορω να κρατησω το backplate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Σεπτέμβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka α και επισης βασικη προυποθεση ειναι να μπορω να κρατησω το backplate μαν η μονι λυση ειναι στα 80 ευρο αυτο που εχει στο site του χριστου.....ολα τα αλλα δεν αξιζουν.....πιστευω αυτα τα λιγα παραπανο ευρο τα αξειζει και ψυχει τα παντα!!!!!!!!(μνημες μηρινα και μοσφετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 http://62.38.134.16/product_info.php?cPath=26_49&products_id=186 ενα αυτο αλλα ειναι ακριβο (οπως προειπαν) .Και δοκιμασε κανα πμ στον 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 ψάχνω κι εγώ, επειδή το waterchill δεν ψύχει μνήμες.γενικά αυτό που έχω δει, έιναι ότι όλες έχουν μικρές υποδοχές για ρακόρ (1/4') και μόνο μία λύση διατείνεται ότι παίρνει 1/2' (δε θυμάμαι ποια). πάντως όλα είναι ψιλοακριβά, 50-80 ευρώ και απ΄έξω, οπότε θα βολευτώ με το waterchill προς το παρών, και βλέπουμε (μόλις πάρω τις βίδες).αν δεν έχεις καθόλου πάντως, το asetek κάνει 30 ευρώ και μπαίνει, τώρα για το backplate δεν ξέρω, ΙΣΩΣ να μπαίνει (οι βίδες που έχονται τώρα με το waterchill είναι 2 mm διαμέτρου, μέτρα αυτές που παίρνει το backplate σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αυτό και 5 ευρώ για ψυκτρακια για τις rams σαν αυτα + αλλο 1 για ρακορ συνολο ~ 27-30 ευρώ [asetek dyo] βγαζεις τα οτι ναναι ρακορ του και βαζεις 2 μπουρια [η γνωμη μου] για vga δεν αξιζει να δώσεις παραπάνω , απλα wait να το βαλω να δουμε τι θα κανει & αν μεινει το back plate [οφφ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 athens, δεν ξέρω πόσο διαφορά μπορείς να πετύχεις στις μνήμες με καλή ψύξη.τώρα το πήρες? έχει τις λεπτές βίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Σεπτέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 θα προτεινα 11 (και μαλιστα το "παλιο" οχι το low profile) μιας που σου δινει την δυνατοτητα να χωρεσουν ανετα τα ψηλα heatsinks της zalman σε μνημες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 ναι εκει παιζει ολη η φάση θα περασουν απο τις 2 του backplate μεχρι κατω η θα ψάχνω για ποιο μακριες στην επαρχία :cry: :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 αυτες οι 2 που ειναι με μπλε θα βγουν να περαστουν του block για να κρατηθει και το backplate edit . Δεν θα χρειαστει ψαξιμο τελικα για μακρυτερες. Ισως κανουν οι ιδιες του plate και για το μπλοκ αρκει να περνανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 η φωτο απο την μοντα......παντως πρεπει να πω οτι το μπλοκακι της 9800προ (περυσινο μοντελακι by Eleven) καλα κρατει. η μοντα εγινε με ενα απλο δρομεα για βιδες και αναλογα το κεντραρισμα μπορεις ανετα να σφιξεις με παξιμαδια τις 2 βιδες οπου θελεις με ελευθερη κινηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 θερμοκρασιες.συνηθως εχω 37-39 σε idle και 45-48 σε load μετα απο αρκετες ωρες gaming(UT2004/NFSU2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Εξαιρετικα . Βασικα εμενα και 50 load απο 60 που βλέπω τώρα ευχαριστημενος θα ειμαι , θα μπει και στο chipset το asetek dyo παλι , και θα έχω απαλαγεί απο αρκετό θόρυβο . [το enermax δεν κανει φασαρια , του κουτιου οι 2 ειναι silent ] ολα καλα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 LOOOOOOOOOL threshold βασική επιβράδυνση, σιγά μην είναι και όξινη προσθήκη. ΡΕ, αυτοί μεταφράζουν χειρότερα από μένα στο KDE :hehe: εμένα η ultra χτύπαγε 65 πάντως, και το σύστημα ψύξης κάνει ελεεινό θόρυβο, αν δεν έχουν φορτώσει οι οδηγοί της nvidia (που κόβουν στροφές στον ανεμιστήρα). με το blockάκι, αν πέσει στους 50-55 θα μαι πάρα πολύ ικανοποιημένος (σε συνδυασμό με το ότι έχω σε πολύ χαμηλές στροφές τα ψυγειο-ανεμιστήρια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Σωτηρη οντως... το μεμ τεστ το εχω ξεχάσει πως ειναι , αν δεν μπει windows δεν υποφερεται το ανεμιστηρι μετα ειναι υσηχο ομως.. . Fragma , πολύ καλη ambient τεμπ εχεις το κουτι σου ειναι ανοικτο απο το πλαι ? εμενα εχει 43~ σε κλειστο καλα αεριζομενο stacker ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 πωπω τρελες απαντησεις , μπραβο παιδια . Παρη νομιζω καπου καποτε ειχες παιξει με του 11, αν εχεις ορεξη πες μου αν κολαει με τη πλακα απο πισω. ευχαριστω ολους για την ανταποκριση Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 εχω 2 8αριδες στην προσοψη 2 κατω απο το τροφοδοτικο σε χαμηλες στροφες μεσω Aerogate και τον 12αρη του τροφο.ενας 8αρης μεσα στο κουτι να φυσαει τις μνημες και την πανω δεξια γωνια της δφι.κατα τα αλλα τιποτε αλλο.το πλαινο ειναι κλειστο οπως φαινεται στην φωτο.απλα εχω ριξει παρα πολυ δουλεια με σλιβαρισμα και περασμα των καλωδιων απο την πισω μερια της μητρικης. ετσι ο αερας απο μπροστα περναει απο 2 ραπτορια και εναν 250αρη και πεφτει πανω στην μητρικη κατευθειαν χωρις να εμποδιζει τιποτα. ελπιζω να βρω χρονο να τελειωποιησω το κουτακι και να το κανω μια παρουσιαση μαζι με την υδροψυξη καθως το παλευαμε κοντα στους 2μηνες μαζι με τον κοπριτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 nice work Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 ωχ τι τζαμαρια ειναι αυτη? , κατσε να μαζεψω τα ματια μου. νομιζω 11 νικαει αλλη μια φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.