Jump to content

Νέο panel απο την Aerocool - CoolWatch

mitsosoft

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ουσιαστικά είναι ενα Gatewatch με άλλη οθόνη, επιπλέον προσθήκη Card Reader, USB θυρών και είσοδο για μικρόφωνο και ακουστικά. Απο πρώτη εντύπωση μου αρέσει πιο πολύ η οθόνη σε σχέση με το Gatewatch.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ρυθμίσεις δεν γίνονται πλέον απο τα κλασικά πλήκτρα που είχε τo Gatewatch (αφου δεν έχει κανένα) αλλά όλα γίνονται μέσω software απο τα Windows.

Επίσημο site:

http://aerocool.com.tw/p-peripheral/coolwatch/coolwatch.htm

Ένα πρώτο Review-Preview:

http://www.tomshardware.com/howto/20050919/aerocool-01.html

areocool1kh.jpg

20 in 1 card reader:jump: :jump:

Καλα χαρακτηριστικα αλλα πιστεω οτι το παλιο πανελ ειναι ποιο ομορφο.Αλλα το συγκεκριμενο ειναι πρακτικοτατο...

σωσε την φωτογραφια ανεβασε την σε σελιδα που κανει χοστινγκ γιατι ο θωμας θελει να εχει αποκλειστικοτητα και δε φαινεται τπτ

πολυ πρακτικο αλλα ασχημο......θα μπορουσαν να βαλουν απο 1 πορτακι σε καθε πλευρα ωστε να καλυπτει τις τοσες υποδοχες οταν δεν χρησιμοποιουνται.

αν ερθει με την ιδια ποιοτητα κατασκευης οπως το προηγουμενο δεν θα πιασει μία

όχι ρε γαμώτο, ακόμη δεν έχω συνδέσει το προηγούμενο...

πιο καλό από το προηγούμενο.

ειδικά το πάνελ που είχε το παλιό για τον ήχο, δε νομίζω να το χρησιμοποιούσαν πολλοί.

Αρχική απάντηση από madmetal

ωραιο αλλα μονο σε εμενα δεν αρεσει που ολα γινονται απο software και σε windows?

ουτε ενα ρυθμιστικο?

Αρχική απάντηση από schumifer

Σωστά από λίνουξ μεριά τι θα γίνεται?

δεν το πρόσεξα αυτό.

ναι σωστά.

μόνο με wine και αν παίζει.

πάλι καλά που πρόλαβα το παλιό :hehe::p :P :p

Μήπως κάποιος πουλάει το gatewatch του?

35 ευρώ το δικό μου αχρησιμοποίητο

Αρχική απάντηση από vdeseris

:pΧεχεχε

δεν κατάλαβες, 30 το αγόρασα, αλλά

1) είναι συλλεκτικό (γιατί βγαίνει το καινούριο και θα καταργηθεί)

2) είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του

3) άμα το ζητήσει, θα του βάλω αυτόγραφο.

οπότε πιστεύω αξίζει, άλλοι πληρώνουν εκατομμύρια σε δημοπρασίες για κάτι συλλεκτικό, εγώ το δίνω τζάμπα.

collectors edition πως το λένε? :p

δεν μαρεσε και πολυ... δεν εχει και κουμπια. αλλα τι γινεται τωρα τελευταια πολυ κινηση στην λειτουργιες μεσω σοφτγουερ βλεπω. οπως και η αντλια της ασετεκ αν θυμαμαι καλα.:tomato: :tomato: :tomato:

Πολύ όμορφο είναι και πρακτικό με τα usb και τα άλλα.

Βέβαια χωρίς ρυθμιστικά νομίζω ότι θα χάσει την εκτίμηση των υποψήφιων αγοραστών.

ΛΟΛ Σωτήρη σε αυτή την τιμή θέλω 4. Αν δεν έχεις δυστυχώς θα προτιμήσω το Πλαίσιο. Σου έχω όμως πρόταση. Θα το πάρω 35 από εσένα και εσύ θα μου στήσεις open mosix σε 7 μηχανήματα με πέντιουμ 2 και 32 μέγα ραμ έκαστο. Στο ένα θα σηκώσεις firewall. Θα ρυθμίσεις το FAD να τρέχει ως multithreaded στο super σύστημα και ταυτόχρονα θα με μάθεις c++ από το 0. Τι λες?

(θυμήθηκα να αναφέρω ότι θα κάνεις compile όλα τα πακέτα και τον πυρήνα φυσικά στο αργότερο από τα 7?)

ΛΟΛ Σωτήρη σε αυτή την τιμή θέλω 4. Αν δεν έχεις δυστυχώς θα προτιμήσω το Πλαίσιο. Σου έχω όμως πρόταση. Θα το πάρω 35 από εσένα και εσύ θα μου στήσεις open mosix σε 7 μηχανήματα με πέντιουμ 2 και 32 μέγα ραμ έκαστο. Στο ένα θα σηκώσεις firewall. Θα ρυθμίσεις το FAD να τρέχει ως multithreaded στο super σύστημα και ταυτόχρονα θα με μάθεις c++ από το 0. Τι λες?

(θυμήθηκα να αναφέρω ότι θα κάνεις compile όλα τα πακέτα και τον πυρήνα φυσικά στο αργότερο από τα 7?)

καλά, πάρτο απ'το πλαίσιο (πάρε και κάνα συρραπτικό).

για να σε μάθω c++, πρέπει πρώτα να μάθω εγώ, οπότε θα αργήσουν λίγο τα μαθήματα :hehe::p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.