mitsosoft Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 Ουσιαστικά είναι ενα Gatewatch με άλλη οθόνη, επιπλέον προσθήκη Card Reader, USB θυρών και είσοδο για μικρόφωνο και ακουστικά. Απο πρώτη εντύπωση μου αρέσει πιο πολύ η οθόνη σε σχέση με το Gatewatch. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι ρυθμίσεις δεν γίνονται πλέον απο τα κλασικά πλήκτρα που είχε τo Gatewatch (αφου δεν έχει κανένα) αλλά όλα γίνονται μέσω software απο τα Windows. Επίσημο site: http://aerocool.com.tw/p-peripheral/coolwatch/coolwatch.htm Ένα πρώτο Review-Preview: http://www.tomshardware.com/howto/20050919/aerocool-01.html
Bird Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Σεπτέμβριος 19, 2005 20 in 1 card reader:jump: Καλα χαρακτηριστικα αλλα πιστεω οτι το παλιο πανελ ειναι ποιο ομορφο.Αλλα το συγκεκριμενο ειναι πρακτικοτατο...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 #3 Σεπτέμβριος 19, 2005 σωσε την φωτογραφια ανεβασε την σε σελιδα που κανει χοστινγκ γιατι ο θωμας θελει να εχει αποκλειστικοτητα και δε φαινεται τπτ
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #4 Σεπτέμβριος 19, 2005 πολυ πρακτικο αλλα ασχημο......θα μπορουσαν να βαλουν απο 1 πορτακι σε καθε πλευρα ωστε να καλυπτει τις τοσες υποδοχες οταν δεν χρησιμοποιουνται.αν ερθει με την ιδια ποιοτητα κατασκευης οπως το προηγουμενο δεν θα πιασει μία
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 #5 Σεπτέμβριος 19, 2005 θα γελασουμε οταν τα πουλαει 24 ευρω το πλαισιο , θα γεμισουμε παλι
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #6 Σεπτέμβριος 19, 2005 όχι ρε γαμώτο, ακόμη δεν έχω συνδέσει το προηγούμενο...πιο καλό από το προηγούμενο.ειδικά το πάνελ που είχε το παλιό για τον ήχο, δε νομίζω να το χρησιμοποιούσαν πολλοί.
aspirin Σεπτέμβριος 19, 2005 #7 Σεπτέμβριος 19, 2005 ooooooo πολύ ωραίο το άτιμο. Κυκλοφορεί? Θα πάω να το τσιμπήσω πάντως
stknightmare Σεπτέμβριος 19, 2005 #8 Σεπτέμβριος 19, 2005 Στην αρχη θα κανει 60 ευρω.Καλα θα παω προς το τελος που θα χει φτασει τα 25 ευρω.
madmetal Σεπτέμβριος 19, 2005 #9 Σεπτέμβριος 19, 2005 ωραιο αλλα μονο σε εμενα δεν αρεσει που ολα γινονται απο software και σε windows?ουτε ενα ρυθμιστικο?
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #11 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από madmetal ωραιο αλλα μονο σε εμενα δεν αρεσει που ολα γινονται απο software και σε windows? ουτε ενα ρυθμιστικο? Αρχική απάντηση από schumifer Σωστά από λίνουξ μεριά τι θα γίνεται? δεν το πρόσεξα αυτό. ναι σωστά. μόνο με wine και αν παίζει. πάλι καλά που πρόλαβα το παλιό :P
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #13 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Μήπως κάποιος πουλάει το gatewatch του? 35 ευρώ το δικό μου αχρησιμοποίητο
vdeseris Σεπτέμβριος 20, 2005 #14 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Σήμερα, στις 11:59] 35 ευρώ το δικό μου αχρησιμοποίητο Χεχεχε
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #15 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από vdeseris Χεχεχε δεν κατάλαβες, 30 το αγόρασα, αλλά 1) είναι συλλεκτικό (γιατί βγαίνει το καινούριο και θα καταργηθεί) 2) είμαι συναισθηματικά δεμένος μαζί του 3) άμα το ζητήσει, θα του βάλω αυτόγραφο. οπότε πιστεύω αξίζει, άλλοι πληρώνουν εκατομμύρια σε δημοπρασίες για κάτι συλλεκτικό, εγώ το δίνω τζάμπα. collectors edition πως το λένε?
magicman Σεπτέμβριος 20, 2005 #16 Σεπτέμβριος 20, 2005 δεν μαρεσε και πολυ... δεν εχει και κουμπια. αλλα τι γινεται τωρα τελευταια πολυ κινηση στην λειτουργιες μεσω σοφτγουερ βλεπω. οπως και η αντλια της ασετεκ αν θυμαμαι καλα. :tomato:
drakoulis Σεπτέμβριος 20, 2005 #17 Σεπτέμβριος 20, 2005 Πολύ όμορφο είναι και πρακτικό με τα usb και τα άλλα.Βέβαια χωρίς ρυθμιστικά νομίζω ότι θα χάσει την εκτίμηση των υποψήφιων αγοραστών.
schumifer Σεπτέμβριος 20, 2005 #18 Σεπτέμβριος 20, 2005 ΛΟΛ Σωτήρη σε αυτή την τιμή θέλω 4. Αν δεν έχεις δυστυχώς θα προτιμήσω το Πλαίσιο. Σου έχω όμως πρόταση. Θα το πάρω 35 από εσένα και εσύ θα μου στήσεις open mosix σε 7 μηχανήματα με πέντιουμ 2 και 32 μέγα ραμ έκαστο. Στο ένα θα σηκώσεις firewall. Θα ρυθμίσεις το FAD να τρέχει ως multithreaded στο super σύστημα και ταυτόχρονα θα με μάθεις c++ από το 0. Τι λες?(θυμήθηκα να αναφέρω ότι θα κάνεις compile όλα τα πακέτα και τον πυρήνα φυσικά στο αργότερο από τα 7?)
sotiris Σεπτέμβριος 20, 2005 #19 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer ΛΟΛ Σωτήρη σε αυτή την τιμή θέλω 4. Αν δεν έχεις δυστυχώς θα προτιμήσω το Πλαίσιο. Σου έχω όμως πρόταση. Θα το πάρω 35 από εσένα και εσύ θα μου στήσεις open mosix σε 7 μηχανήματα με πέντιουμ 2 και 32 μέγα ραμ έκαστο. Στο ένα θα σηκώσεις firewall. Θα ρυθμίσεις το FAD να τρέχει ως multithreaded στο super σύστημα και ταυτόχρονα θα με μάθεις c++ από το 0. Τι λες? (θυμήθηκα να αναφέρω ότι θα κάνεις compile όλα τα πακέτα και τον πυρήνα φυσικά στο αργότερο από τα 7?) καλά, πάρτο απ'το πλαίσιο (πάρε και κάνα συρραπτικό). για να σε μάθω c++, πρέπει πρώτα να μάθω εγώ, οπότε θα αργήσουν λίγο τα μαθήματα
Vagouridis Σεπτέμβριος 20, 2005 #20 Σεπτέμβριος 20, 2005 Ψαχνοντας για πανελακια αυτου του ειδος κατεληξα σε αυταhttp://www.kustompcs.co.uk/acatalog/Displays.htmlαλλα ειναι πανακριβα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.