SlotKiller Οκτώβριος 19, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 δεν ειδα καμια βελτιωση με το update...θα δοκιμασω το απογευμα με αλλη καρτα..θα δοκιμασω και ενσυρματα, αλλα δεν λεει κατι γιατι θελαμε να δουλεψουμε ασυρματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 20, 2005 Author #22 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Δοκιμασα με καρτα της 3com και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο...Εχω γυρισει τον ρουτερ σε "b only" (11Mbps) και δεν εχω πτωσεις ταχυτητας προς το παρον... για να δουμε...Το προβλημα ειναι οτι απο χθες που εβαλα το καινουργιο φιρμ το ιντερνετ σερνεται... και το δοκιμασα και ενσυρματα... εκλεισα firewall, ενεργοποιησα το upnp, αφοισα να απανταει σε πινγκ απο το wan και καλυτερευσαν λιγο τα πραγματα, αλλα ακομα αργα παει.Μου ειπανε απο τισκαλι να μπω με αλλον λογαριασμο στην bt και να κανω το speedtester που δοκιμαζει την γραμμη και πηρα 1901kbps που ειναι καλο...Το απογευμα που θα γυρισω σπιτι θα δοκιμασω το usb modem της tiscali (sagem), μου ηρθε σημερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 20, 2005 #23 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Από ασφάλεια το δίκτυο σου πως είναι? Αν το έχεις αφήσει ανοιχτό, που δεν νομίζω, μπορεί να συνδέονται και άσχετοι και γι αυτό να έχεις αυτές τις ταχύτητες. Κάνω αυτήν την υπόθεση λόγω του γεγονότος πως και με 3com κάρτα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 20, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Οχι, WPA εχει και το εχω να μην εκπεμπει το SSID... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 20, 2005 #25 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Bάλε και ένα Mac Filter να έχεις και ένα "κλείδωμα" επιπλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 20, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 μολις κατασταλαξουν τα πραγματα ναι..... τωρα κανω ακομα δοκιμες και ειναι και αλλα 3 pc που θελουν να εχουν προσβαση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Οκτώβριος 20, 2005 #27 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 Να σου πω............Ασχετο με το ολο θεμα............απο το misco.co.uk τα αγορασες γιατι θελω να αγορασω μια οθονη και θελω βοηθεια.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 20, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2005 ναι αλλα επειδη θα @#$ το θεμα, στειλε μου πμ...παντως δεν ειχα τις καλυτερες εντυπωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.