Jump to content

Μετα την "Αγορα Ρουτερ και Συνδεσης DSL στο UK"

SlotKiller

Recommended Posts

δεν ειδα καμια βελτιωση με το update...

θα δοκιμασω το απογευμα με αλλη καρτα..

θα δοκιμασω και ενσυρματα, αλλα δεν λεει κατι γιατι θελαμε να δουλεψουμε ασυρματα...

Δοκιμασα με καρτα της 3com και το αποτελεσμα ηταν το ιδιο...

Εχω γυρισει τον ρουτερ σε "b only" (11Mbps) και δεν εχω πτωσεις ταχυτητας προς το παρον... για να δουμε...

Το προβλημα ειναι οτι απο χθες που εβαλα το καινουργιο φιρμ το ιντερνετ σερνεται... και το δοκιμασα και ενσυρματα... εκλεισα firewall, ενεργοποιησα το upnp, αφοισα να απανταει σε πινγκ απο το wan και καλυτερευσαν λιγο τα πραγματα, αλλα ακομα αργα παει.

Μου ειπανε απο τισκαλι να μπω με αλλον λογαριασμο στην bt και να κανω το speedtester που δοκιμαζει την γραμμη και πηρα 1901kbps που ειναι καλο...

Το απογευμα που θα γυρισω σπιτι θα δοκιμασω το usb modem της tiscali (sagem), μου ηρθε σημερα...

Από ασφάλεια το δίκτυο σου πως είναι? Αν το έχεις αφήσει ανοιχτό, που δεν νομίζω, μπορεί να συνδέονται και άσχετοι και γι αυτό να έχεις αυτές τις ταχύτητες. Κάνω αυτήν την υπόθεση λόγω του γεγονότος πως και με 3com κάρτα έχεις πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.