SlotKiller Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 Καλησπερα!Θα ηθελα την βοηθεια παιδιων που εχουν μεινει uk:1.Θελω να βαλω dsl 2mbit στην εστια του Stirling που μενω,εχω βρει της tiscali με 18λιρες και της onetel με 20λιρες,ποια λετε να παρω?Εχετε κατι αλλο να προτεινετε?2.Επισης θελω να παρω εναν wifi router, προτεινετε κανενα μοντελο και καποιο site για να το αγορασω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Με τον πόνο μας παίζεις. ’κου εκεί γραμμή 2Μβιτ. Έρε κατεβάσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 απο Tiscali εχω ακουσει καλα λογια απο 2 φιλους που ειναι αγγλια. για ρουτερακι τσιμπα ενα 3com Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 20, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από SlotKiller εχω βρει της tiscali με 18λιρες και της onetel με 20λιρες, καλα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 20, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Μάλλον δύσκολο το βλέπω να μπορέσεις να βάλεις σύνδεση σε εστία γιατί οι περισσότερες εστίες παρέχουν σύνδεση μέσω τηλεφωνικού κέντρου.2) Η γραμμή που πρέπει να έχεις, πρέπει να είναι BT που δεν ισχύει στις περισσότερες εστίες για λόγους κόστους.Ρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε αν και το βλέπω απίθανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Σεπτέμβριος 20, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Για router/modem wifi έχω έναν linksys που τον έφερα από Αγγλία αν δε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Σεπτέμβριος 20, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Eπιδη ανεβαινω κ γω μεθαυριο, εχουν κ cable εκει. Ξερει κανεις τις διαφορες στην πραξη? http://www.ispreview.co.uk/ Mη πεσουμε κ σε καμια απατη εταιρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 1. την γραμμη θα την μοιραζομαι με 2 συγκατοικους2. Εχω γραμμη bt που περιμενω να συνδεθει3. Γιωργο η tiscali παιζει πο*στ*ες στους χρηστες p2p και σκεφτομαι να παω για onetel4. Ξερεται καποιο φθινο σιτε για αγορες hardware στην αγγλια? Πηγα σε ενα τοπικο μαγαζι να παρω ενα mouse και παραλιγο να παθω εγκεφαλικο! λολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 επισης ξεχασα να αναφερω οτι τα cable ειναι ακριβα γιατι σου παρεχουν και τηλεοραση!Γιωργο πως λεγετε το μοντελο απ το 3com που εχεις να το ψαξω λιγο για καμια καλη τιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Aλλα με 80 λιρες αγοραζεις ενα κουτακι κ "δια μαγειας" σου ανοιγει ολα τα καναλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Γιαννη δεν υποστηριζομαστε στο Stirling για cable, βρηκα αυτην την ποσφορα που την βρησκω τελεια:http://www.misco.co.uk/productinformation/~46023~/product.htm#Ριξτε μια ματια και πειτε μου!Τελικα tiscali θα βαλω, η onetel εχει 25λιρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elpis Σεπτέμβριος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2005 [off topic]Ενας φιλος μου στην Αγγλια εχει συνδεση 155mbit[/off topic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Σεπτέμβριος 23, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 155mbps? αδύνατον μου φαίνεται. εκτος αν δουλεύει σε καμια εταιρία. στην σουηδία παρείχαν 100mbps το UK είναι πίσω σε αυτά σε σχέση με την σουηδία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Σεπτέμβριος 23, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από firefox 155mbps? αδύνατον μου φαίνεται. εκτος αν δουλεύει σε καμια εταιρία. στην σουηδία παρείχαν 100mbps το UK είναι πίσω σε αυτά σε σχέση με την σουηδία. στανταρ...αφου στη σουηδια εχουν και κορωνες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 19, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ηρθε η ωρα να ξεθαψω το θεμα μετα απο καιρο, μιας και μετα απο τοσο καιρο και μετα απο πολλα τηλεφωνα και υπομονη, εχω ιντερνετ στο σπιτι μου.Το ρουτερ ειναι το γνωστο 3com wireless/firewall/AP και η συνδεση ειναι tiscali 2mbit/256kbit.Το προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι οτι η ασυρματη συνδεση του λαπτοπ μου (1694) με το ρουτερ χανεται πολλες φορες και ενω εχω σημα 4/5 και 5/5 η ταχυτητα κατεβαινει απο 54mbit μεχρι και 1mbit!! Καποιος που εχει το ρουτερ μπορει να μου το εξηγησει αυτο?Οσο για την τισκαλι μαλλον σερνεται.... το μονο καλο (?) που ειδα ειναι οτι κατεβαζε το winamp με 110kb/s, αλλα και παλι αν σκεφτεις οτι θεωρητικα η γραμμη ειναι 256kb/s, δεν ειναι λιγα?εδιτ: τι τιμη να βαλω στο MTU? by default για UK ειχε 1492, να το αφησω αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revils Οκτώβριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Centrino είναι το laptop? Αν ναι κοίτα και εδώ http://forums.rojakpot.com/archive/index.php?t-7075.html όπου κάποιος είχε παρόμοιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 19, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Ναι τα ιδια προβληματα εχω και γω και ειναι centrino το λαπτοπ, το απογευμα θα ξερω αποτελεσματα με pcmcia καρτα 3com...Βασικα εδω στην περιοχη παιζουνε πολλα ΑΡ, αλλαξα απο 11 σε 6 αλλα δεν ειδα καμια διαφορα, ειμαι στα 2 μετρα απο τον ρουτερ και η ταχυτητα πεφτει απο 54 σε 48, κυριως δουλευει σε 48, αλλα πεφτει και πιο κατω!Υποπτευομαι αυτο:Software version 1.04 Sep 13 2004 11:03:54Boot loader version 0.67.3 Wireless version 0.8.0.40 ADSL modem version 03.00.08.00A Hardware version 01 αλλα δεν ξερω αν με καποιο update θα στρωσει... I'll try it!edit: ο πρωτος ρουτερ που ειχε τα τραγικα προβληματα ειχε σειριακο ...AD6Cτωρα που εγραψα αυτο το ποστ ειμαι με εναν αλλον ...6D5Cκαι εχω κλειστο και εναν με ...Α4F2οι πρωτοι 2 ειναι ιδια version ακριβως... μπορειτε να βγαλετε καποιο συμπερασμα απο τους σειριακους? ολοι οι προηγουμενοι χαρακτηρες ειναι κοινοι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Περαστικά με την tiscali.Δοκίμασες ενσύρματα και δεν έπεφτε η γραμμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlotKiller Οκτώβριος 19, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από tristeno Περαστικά με την tiscali.Δοκίμασες ενσύρματα και δεν έπεφτε η γραμμή? Για αυτο ρωτησα για γνωμες... κατοπιν εωρτης τι να το κανω.....οχι δεν δοκιμασα ενσυρματα, αλλα το προβλημα ειναι μεταξυ ρουτερ και πισι, οχι οτι η τισκαλι παει καλα, αλλα δεν ευθυνεται αυτη για τα disconnection που τρωω απο τον ρουτερ...Πριν λιγο εβαλα την 2.06.... προς το παρον ειμαι με 48Mbps Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Οκτώβριος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2005 Για δοκίμασε και ενσύρματα, έτσι από περιέργεια γιατί και σε φίλο μου του κάνει τα ίδια κόλπα η Tiscali και είναι ενσύρματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.