kreach Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 Ο παλιός μου υπολογιστής αποτελείται από τα εξής: Intel Celeron D ~2.9 GHz Albatron PX865PE LITE (PRO) -s478 εννοείται ! 256 + 512 @ 133ΜΗz MX440 64MB AGP (από τότε που αγόρασα έτοιμο pc πριν από 3 χρόνια....) PSU 300 WATT Tώρα τελευταία αν και το % του CPU είναι χαμηλό και το PF Usage (από CTR + ALT+ DEL ---> Process) κάτω από 256 MB αρχίζει και κολλάει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ !!!!!! Τώρα φτάσαμε στο σημείο να σβήνει αυτόματα ! Του έχω κάνει Defragment, Norton WinDoctor από Systemworks 2005 Premier, AntiVir Scan, έβγαλα κ όλα τα Firewall κ ένα σωρό άλλα άχρειστα προγράμματα να μην επιβαρύνεται το σύστημα αλλά ΤΙΠΟΤΑ ! Τί φταίει ? Ένας φίλος μου λέει ότι πιθανό να έχει ζεσταθεί πολύ ο επεξεργαστής. Να δοκιμάσω φορμάτ ? Καμιά άλλη λύση πχ να αγοράσω μια ψύκτρα THERMALTAKE BIG TYPHOON 4000 45Ε ? Παρόλαυτά δεν με βλέπω να αγοράζω καμιά 3500 (κ ανάλογη μητρική) για την ώρα ... τα Χριστούγεννα λέω του κάνω μια στοιχειώδη αναβάθμηση. Αν και με την ψύκτρα συνεχίσουν τα προβλήμματα δεν θα λεγα όχι σε κανέναν μεταχειρισμένο P4 s478 (OXI CELERON Ευχαριστώ !
DuKe Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Σεπτέμβριος 19, 2005 ρε που οδεύει πλέον η τεχνολογία...όλα αυτόματα!λοιπόν τσεκάρεις πρώτα αν είναι οκ οι μνήμες σου.μετα τσεκάρεις κ το τροφοδοτικό σουκαι τέλος τη cpu
Sapelas Σεπτέμβριος 19, 2005 #3 Σεπτέμβριος 19, 2005 Είχα το ίδιο πρόβλημα με τον παλιό μου υπολογιστή. Κατά 90% είναι οι μνήμες εκτός κ αν έβαλες τώρα τελευταία κάποια συσκευή στον υπολογιστή σου κ δεν σε καλύπτει το τροφοδοτικό. Σε καμία περίπτωση δεν θα κάνεις δουλειά με το format αφού δε νομίζω ότι software προβλημα θα σου έκανε επανεκινήσεις! (ρίξε λίγο θερμοαγώγιμη σιλικόνη ανάμεσα από ψύκτρα κ επεξεργαστή για κάθε ενδεχόμενο πάντως, πριν αλλάξεις την ψυκτρα!)
schumifer Σεπτέμβριος 20, 2005 #4 Σεπτέμβριος 20, 2005 Καλά δεν έχεις κάποιο τρόπο να δεις θερμοκρασία επεξεργαστή? Κάποιο προγραμμα συνοδευτικό της μητρικής ,speedfan, mainboard monitor?????
deadlock7 Σεπτέμβριος 20, 2005 #5 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 03:09] Καλά δεν έχεις κάποιο τρόπο να δεις θερμοκρασία επεξεργαστή? Κάποιο προγραμμα συνοδευτικό της μητρικής ,speedfan, mainboard monitor????? Μπες στο BIOS και κοιτα..τοσο μουφα ειναι πια η ALBATRON που δεν εχει αισθητηρα?Στη τελικη βαλε το χερακι και θα καταλαβεις!Αυτο ειναι το πρωτο που θα κοιταξεις,μετα αν μπορεις βαλε καποιο αλλο τροφοδοτικο γιατι υπαρχει μεγαλη περιπτωση να φταει κι αυτο.Τριτη και τελευταια για 'μενα περιπτωση ειναι οι μνημες οπως αναφερθηκαν παραπανω!Τεσταρε τα με τη σειρα ενα-ενα και θα το βρεις..edit:300WATT τροφοδοτικο?Ειναι πολυ λιγο πιστευω.Νομιζω σαν ελαχιστο η Intel εχει τα 275.
kreach Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 21, 2005 Από το M$ Online Crash Analysis: An analyst at Microsoft has investigated this problem and determined that an unknown error occurred in BullGuard (regspy.sys). This software was created by BullGuard Ltd. ... Επίσης το Speed Fan γράφει: CPU USAGE : Κυμαίνεται από 0% με 20% Temp 1: 46C Temp 2: 55C Temp 3: 46 HDO: 49C Temp 1: 55 Αυτά ! Το αρχείο regspy.sys το έσβησα κ έχει αντέξει 5' χωρίς να με πετάξει "άνευ λόγω κ αιτίας" στο στην μαύρη οθόνη λίγο πριν μπεις για ΒΙΟS. Ελπίζω τέλος κ όλα καλά
kreach Σεπτέμβριος 21, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 21, 2005 Τελικά, πλάκα πλάκα, παίζει να ήταν το regspy.sys διότι έχω το pc αναμένο απ τις 18.36 (προηγ θρεντ) κ δεν έχει σβήσει ακόμη ! Ευχαριστώ πάντως
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.