nobig Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 Γεια σας παίδες. Ψάχνω για σωλήνα αλουμινίου 12cm διάμετρος ώστε να φτιάξω ένα ωραίο tank για την αντλία.Kάτι σαν το resrator ένα πράμα, Μέσπείρωμα πάνω και κολλημένο κάτω. Προτάσεις;;;:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Μήπως βρεις κανα ρετάλι από κατάρτι ιστιοπλοϊκού ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 χμμμ και που πάμε. Σε κανά καρνάγιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 check it out δεν βλεπω να εχει κατι ακριβως στις διαστασεις που θες αλλα εχει καποια παραπλησιαπαρε ρωτα ομως ποιο ειναι το ελαχιστο μηκος που μπορει να σου κοψουν(φανταζομαι το ενα μετρο αλλα δεν εχω ιδεα τι κοστιζει)(μια ευγενικη χορηγια του ΓιαγκΤ και της ατζεντας του :hi: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Σεπτέμβριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Ναι αλλά.... φαντάζομαι τα blocks δε θα είναι απο χαλκό; Αλουμίνιο με χαλκό στο χωριό μου έλεγαν ότι είναι ακατάλληλος συνδυασμός για wc (όχι τουαλέτα βρε κόπανοι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από LL_NEO [Σήμερα, στις 19:28] Ναι αλλά.... φαντάζομαι τα blocks δε θα είναι απο χαλκό; Αλουμίνιο με χαλκό στο χωριό μου έλεγαν ότι είναι ακατάλληλος συνδυασμός για wc (όχι τουαλέτα βρε κόπανοι) σωστοστ ο προεδρας...σαυτην την περιπτωση χρησιμοποιεις ενα χαλκοσωληνα μικροτερης διαμετρου εσωτερικακαι αμα θες απεξω βαζεις αλλον εναειτε αλουμινενιο ειτε απο πλεξυ για την εμφανιση και μονο...(εαν υπηρχε περιπτωση να βρεις εφαρμοστο αλουμινενιο σωληνα για το εξω τοιχωμαμε λιγο τζατζικακι ενδιαμεσα θα εκανες και γαμω τα θερμοαγωγιμα μανικια λεμε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Το ψυγείο μου είναι απο αλουμίνιο έχω μέσα απεσταγμένο. Πάιζει κάτι που μου διαφεύγει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Σεπτέμβριος 20, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Μόνο η διάβρωση του χάλκινου μπλοκ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Αυτό παίζει όταν έχουμε ρεύμα μέσα σωστά. Εφώσον μέσα δεν υπάρχει ρεύμα ούτε άλατα πως να γίνει διάβρωση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Σεπτέμβριος 20, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Παντα εμφανιζονται αλατα.Εκτος αν εισαι αεροστεγως κλεισμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 20, 2005 Εντάξει αν διαβρωθεί σε κανά 3-4 χρόνια νο προμπ αλλά νωρίτερα θα έχω πρόβλημαP.s τις ευχαριστίες μου στον γιανκ τι και την αντζέντα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.