thrasher Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 Για σας.Απεφθηνομαι σε χρηστες του thermaltake armor.το φωτακι διπλα στο restart.τι χρωμα ειναι.εμενα ειναι κοκκινο.ρωταω επειδη σ'ολα τ'αλλα κουτια που χω δει εχουν πρασινο φωτακι
koumle Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Σεπτέμβριος 19, 2005 Κι εμένα κόκκινο είναι το δικό μου.Και ένα φιλαράκι μου που το έχει πάλι κόκκινο είναι.Το πράσινο πού το είδες?? Δεν έχω δει πουθενά.
thrasher Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 19, 2005 1)ναι αλλα εμενα πριν απο λιγο μου εγινε μπλε, και οταν ηταν κοκκινο αναβοσβηνε.2)μπορει να μπερδευτικα με το κουμπι power που ειναι πρασινο
koumle Σεπτέμβριος 19, 2005 #4 Σεπτέμβριος 19, 2005 Ας το πάρουμε από την αρχή. Το Armor έχει 2 Ledάκια. Το ένα είναι δίπλα από το κουμπί POWER και λέγεται Power On Led και έχει μπλέ χρώμα. Το άλλο είναι από κάτω του, δηλαδή δίπλα από το κουμπί RESET και λέγεται H.D.D. Led και έχει χρώμα κόκκινο. 1)ναι αλλα εμενα πριν απο λιγο μου εγινε μπλε, και οταν ηταν κοκκινο αναβοσβηνε. Αναβοσβύνει γιατί σου δείχνει πότε δουλεύει ο δίσκος σου. Αλλάζουν και χρώμα? 2)μπορει να μπερδευτικα με το κουμπι power που ειναι πρασινο Μα το Led του Power On είναι μπλέ. :wassat: :wassat: :wassat:
thrasher Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #5 Σεπτέμβριος 19, 2005 1)ναι αλλαζουν οχι συχνα ομως(σημερα αλλαξαν)2)εννοω σε αλλα κουτια
YDinopoulos Σεπτέμβριος 19, 2005 #6 Σεπτέμβριος 19, 2005 Θελω κ εγω απο αυτα που παιρνεις! (πλακιτσα κανω, ε.....)
thrasher Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 19, 2005 αληθεια λεω ρε!!!!!!!!!!!!!!!!αν ελεγα μλκιες δεν θα σας το εγγραφα,και εμενα μου φανηκε παραξενο?????????
DuKe Σεπτέμβριος 19, 2005 #8 Σεπτέμβριος 19, 2005 τελικα πολυ σατανικα αυτα τα armor. καλα λενε τα παιδια εδω μονο stacker...
thrasher Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #9 Σεπτέμβριος 20, 2005 Παρατηρησα οτι οταν το φωτακι εινα ι κοκκινο ακουγεται ενας ηχος σαν γρατζουνιζμα
spc Σεπτέμβριος 20, 2005 #10 Σεπτέμβριος 20, 2005 Αρχική απάντηση από thrasher Παρατηρησα οτι οταν το φωτακι εινα ι κοκκινο ακουγεται ενας ηχος σαν γρατζουνιζμα μάλλον όπου να ναι θα ''χτυπήσει'' το λαμπάκι (πιθανότατα πρόβλημα στην κεφαλή) οπότε πρόσεχε να προφτάσεις να κάνεις backup όλα τα αποθηκευμένα σε αυτό δεδομένα (εφόσον είναι κόκκινο το κόβω για τουλάχιστον 80GB)Έλεος βρε συ, αφού στα εξήγησαν παραπάνω:ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΖΖΖΖΖΜΑ (clopyright: SLN) ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ:giveup:
YDinopoulos Σεπτέμβριος 20, 2005 #11 Σεπτέμβριος 20, 2005 Καλα σου λενε....Παρε ενα backup τωρα κ κοιταξε μεχρι ποτε εχει εγγυηση ο δισκος. Ποτε δεν ξερεις
thrasher Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #12 Σεπτέμβριος 20, 2005 σωστα αυτα αλλα το λαμπακι γινεται μπλε.τα πρωτα 20 λεπτα απ οτοτε που ανοιγο το pc ειναι κοκκινο.αυτο σημαινει οτι μετα φτιαχνει
Maximus Σεπτέμβριος 20, 2005 #13 Σεπτέμβριος 20, 2005 Εμένα τα ledάκια του Stacker ανάβουν πράσινα για αρκετή ώρα, μετά γίνονται για λίγο πορτοκαλί και ξαφνικά γίνονται κόκκινα! Μετά πάλι πράσινα!
DuKe Σεπτέμβριος 20, 2005 #14 Σεπτέμβριος 20, 2005 ρε παιδια μηπως ψωνίζεται απο λάθος μαγαζιά τα κουτιά σας?? σε μαγαζι με χριστουγγενιατικα μπαίνετε?
greekfragma Σεπτέμβριος 20, 2005 #15 Σεπτέμβριος 20, 2005 εαν πηρες ετοιμη τη συνθεση μαζι με το κουτι μπορει το παλικαρακι που το εστησε να εβαλε σε λαθος πινακια τα βυσματα.εκτος και αν υπαρχει εκδοση του αρμορ με λεντακια που αλλαζουν χρωμα αναλογα την κατασταση του πισιου.δηλαδη μπλε για ανοιγμα......κοκκινο για οταν δουλευει ο σκληρος και πορτοκαλι για sleep/snooze mode(καπως ετσι λεγονται)
nekro8afths Σεπτέμβριος 21, 2005 #16 Σεπτέμβριος 21, 2005 οπως προειπαν τα παιδια το πανω λαμπακι ειναι μονιμα μπλε κ το κατω ειναι που κ που κοκκινο που αναβει μονο οταν χρισιμοποιω τον σκληρο οπου κ ακουγετε κ το<<γρατζουνισμα>> πολυ χαρακτηριστικο μιας κ ειναι sczi ο σκλιρος μου :D an k o atpi που εχω δεν παει πισω .... ειναι θεμα σκλιρων ο θοριβος πιστευω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.