Trooper Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2005 Επειδη εχω καιρο να ασχοληθώ με το θέμα των 9GB (λόγο κόστους βασικά), ξέρει κανένας τι παίζεται ? Ειδα κατι τιμές γύρω στα 5 ευρώ καποια +R 8GB 2.4X speed. Ειναι καλά? Προτείνει καποιος κατι αλλο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Σεπτέμβριος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 οι καλυτερες τιμες που βρισκω ειναι 4,10. Εχω γραψει αρκετα χωρις προβληματα. Βεβαια, οπως καταλαβαινεις, το θεμα δεν ειναι αν διαβαζονται τωρα, αλλα σε 4-5 χρονακια...εκει δε βαζω και το χερι μου στη φωτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Stratos Βεβαια, οπως καταλαβαινεις, το θεμα δεν ειναι αν διαβαζονται τωρα, αλλα σε 4-5 χρονακια...εκει δε βαζω και το χερι μου στη φωτια... Εμ, αυτό είναι το θέμα... Γι' αυτό κατά την γνώμη μου δεν έχει νόημα να γράφεις σε μη αναγνωρισμένα δισκάκια (ΤΥ, Verbatim κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc Εμ, αυτό είναι το θέμα... Γι' αυτό κατά την γνώμη μου δεν έχει νόημα να γράφεις σε μη αναγνωρισμένα δισκάκια (ΤΥ, Verbatim κλπ) ε ναι. τα περισσότερα από τα άσχετα (με άσχετες επιφάνειες) τελικά μας αποχαιρετούν. ένα maxell έχω πάρει, αλλά ακόμα δεν το χω γράψει, λέω να το πουλήσω όταν ανέβει η αξία του ( βασικά δεν βρίσκω τι να γράψω σε 8.5giga, για καμιά διανομή το πήρα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo13 Σεπτέμβριος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 κάνω backup σε 9 g.b. dvd κάθε βδομάδα.αγοράζω verbatim dvd+rhttp://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174436&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=224165&Merchant_Id=1&sts_cid=3όταν αγόρασα για πιο φτηνά ιintenso και prime diskτα έγραψε κανονικά αλλά μόνο το dvd rw που τα έγραψε τα αναγνώριζε. Κάμια άλλη συσκευήdvd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stratos Σεπτέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 εγω δεν εχω τετοιο θεμα,διαβαζονται παντου, τα παιζει το επιτραπεζιο μου κλπ. Απλα,φοβαμαι το μελλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Σεπτέμβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Ενα Ridata (ritek) από το Πλαίσιο έχω γράψει μόνο και είναι μια χαρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 O προσδόκιμος χρόνος ζωής των οπτικών δίσκων είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε σε μεγάλο βάθος χρόνου, γιατι δεν αξίζει το κόπο. Αλήθεια, αν είχατε δισκέττες 5 1/4 θα τις χρησιμοποιούσατε σήμερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickthegreek Σεπτέμβριος 19, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Εγώ βρήκα τα παρακάτω και λέω να πάρω μερικά. Για ταινίες είναι ότι πρέπει. Δεν χάνεις τίποτα...Απλώς σκέφτομαι μήπως δεν αξίζει να κάνει αντίγραφα ταινιών σε Double Layer... αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos O προσδόκιμος χρόνος ζωής των οπτικών δίσκων είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάμε σε μεγάλο βάθος χρόνου, γιατι δεν αξίζει το κόπο. Αλήθεια, αν είχατε δισκέττες 5 1/4 θα τις χρησιμοποιούσατε σήμερα; Define ''μεγάλο''.aka χω CD, από τα πρώτα -R που κυκλοφόρησαν, που δεν παίζουν σήμερα.Κάτι τέτοιο προφανώς δεν είναι αποδεκτό (μιας και μιλάμε για μερικά και μόνο χρόνια).Μία ακόμη διαφορά με τις δισκέτες που αναφέρεις είναι στο γεγονός ότι προφανώς μία ταινία μπορεί να θες να την δεις μετά από πολλά χρόνια (δεν είναι σαν ένα πανάρχαιο παιχνίδι που δεν έχει νόημα - και ίσως δεν μπορείς καν - πλέον να παίξεις). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychokiller Σεπτέμβριος 19, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc Εμ, αυτό είναι το θέμα... Γι' αυτό κατά την γνώμη μου δεν έχει νόημα να γράφεις σε μη αναγνωρισμένα δισκάκια (ΤΥ, Verbatim κλπ) Τα ΤΥ δεν λενε? γιατι εγω τα ειχα σε υποληψη .... :tw: Ποία είναι τα αναγνωρισμένα? TDK και ετσι? :tw: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokiller Τα ΤΥ δεν λενε? γιατι εγω τα ειχα σε υποληψη .... :tw: Ποία είναι τα αναγνωρισμένα? TDK και ετσι? :tw: Πιστεύω πως εννοεί ότι τα συγκεκριμένα είναι από τα καλά Τα άλλα να προσέχεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 19, 2005 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από spc Define ''μεγάλο''. 10 άντε βαριά βαριά 15 χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.