def Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma λευτερη και γω της αποψης του ανστο ειμαι.........σκας ρε ανθρωπε τοσα λεφτα για hardware και δεν ξερεις οτι η αναλυση ειναι 1024χ768...................δηλαδη ποσο πιο καθαρα να στο πουμε.......ακομα και με την 6800ουλτρα που ειχες στα 1024χ768 που παιζεις τα παιχνιδια στην 17αρα crt δεν χρειαζοσουνα καινουρια καρτα για να εχεις τις ιδιες επιδοσεις...........στο ξαναεξηγω.....ΠΑΡΑΠΑΝΩ frames per second στα 1024 απο μια 6800ουλτρα ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ............ΑΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΟΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ........και κατι τελευταιο.....νταξ το ξερουμε οτι εισαι καινουριος στην παρεα μας και οτι εχεις ακομα πολλα να μαθεις..........αλλα οπως βλεπεις πιο πολυ ποσταρεις παρα μαθαινεις........ασε το ποσταρισμα και κοιτα να ενημερωθεις για τα βασικα γυρω απο τους υπολογιστες...........πιστεψε με ειναι καλυτερα και για σενα και για μας(δεν περιγραφω αλλοοοοοοο) καταρχην να πω κατι δεν παρεξηγουμε με τισ γνωμες που λετε,αλλα με τον τροπο που τι λετε,αλοιμονο αν σε οτι ελεγα συμφονουσατε και λεγατε οτι πρατο σωστα.μετα δεν ειπα οτι δεν θα παρω καλη οθονη.οθονη βρηκα εδω μια TFT 19 EIZO δεν μπορω να την κατεβασω τωρα.τα μεταφορικα θα με βγουν αλλα 150ευρο.θα περιμενω να την φερει ο αδελφος,μετα το μονο παιχνιδι που παιζω ειναι το flight sim το παιχνιδι αυτο ειτε το βαλεις 1024χ768 ειτε 1600χ1200 ειναι το ιδιο,απλως την μεγαλη οθονη την πηρα για να βλεπω μεγαλυτερα το κοπτικ του αεροπλανου,τωρα γιατι πηρα την 7800 σας ειπα και σε προηγουμενο ποστ οτι θελω να αρχισωνα ασχολουμε με επεξεργασια εικονας για αυτο την πηρα,με συνδιασμο με μια καλη οθονη θα ειμαι ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 19, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 μηπως δεν εχεις καταλαβει τι σου λενε τα παιδια και δει ο fragmas?γιατι η απαντηση ειναι λιγο offtopic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:04] ετσι ακριβως οπως το λεω,εδω και καιρο καποια ατομα μεσα απο το φορουμ οτι και να γραψω με απαντανε αποτομα,και ειρωνικα.ενταξει ρε παιδια δεν τα ξερω οσο εσεις,αλλα για αυτο γραφτηκα στο φορουμ για να μαθω.αν το φερσιμο αυτο απεναντι μου ειναι για να φυγω πειτε το μου.γιατι ποτε δεν μιλησα προσβλητικα σε κανενα παιδι ουτε ασχημα. και επειδη θελω να λεω τα πραγματα οπως ειναι............ακομα και ατομο με στοιχειωδη στοιχεια αντιληψης θα καταλαβει το παρακατω. οταν ειμαστε πιτσιρικια πρωτα μας μαθαινουν να διαβαζουμε και ΥΣΤΕΡΑ να γραφουμε λευτερη. οταν τα μελη στο φορουμ βλεπουν εναν χρηστη να μην παιρνει απο λογια και συμβουλες των πιο εμπειρων, αλλα με την αγαθοτητα και τον ευγενικο λογω που τον διακρινει(οπως εσυ) απλα να μην εννοει να καταλαβει τις συμβουλες ΤΟΣΩΝ πολλων και να συνεχιζει το βιολι του ευγενικα και παντα μεσα στα ορια των κανονων του φορουμ απλα κατανταει κουραστικο. .....δηλαδη πως αλλιως να στο πουμε..... .καλο παιδι εισαι ευγενικος εισαι αλλα ρε παλικαρι κρατα λιγο τον ενθουσιασμο μακρυα απο το πληκτρολογιο και προσπαθησε να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.....εχε ΥΠΟΜΟΝΗ.....αυτα θα σε βοηθησουν ωστε να κινεισαι πιο αποτελεσματικα και πιο ΥΠΕΥΘΥΝΑ μεσα στο λαμπ. Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:18] καταρχην να πω κατι δεν παρεξηγουμε με τισ γνωμες που λετε,αλλα με τον τροπο που τι λετε,αλοιμονο αν σε οτι ελεγα συμφονουσατε και λεγατε οτι πρατο σωστα.μετα δεν ειπα οτι δεν θα παρω καλη οθονη.οθονη βρηκα εδω μια TFT 19 EIZO δεν μπορω να την κατεβασω τωρα.τα μεταφορικα θα με βγουν αλλα 150ευρο.θα περιμενω να την φερει ο αδελφος,μετα το μονο παιχνιδι που παιζω ειναι το flight sim το παιχνιδι αυτο ειτε το βαλεις 1024χ768 ειτε 1600χ1200 ειναι το ιδιο,απλως την μεγαλη οθονη την πηρα για να βλεπω μεγαλυτερα το κοπτικ του αεροπλανου,τωρα γιατι πηρα την 7800 σας ειπα και σε προηγουμενο ποστ οτι θελω να αρχισω να ασχολουμε με επεξεργασια εικονας για αυτο την πηρα,με συνδιασμο με μια καλη οθονη θα ειμαι ενταξει. ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. .....ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ. ......ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ το 1024χ768 απο το 1600χ1200.......... αν οπως λες το ιδιο ειναι παει να πει οτι οχι μονο δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα σου μιλαμε αλλα ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ και καποιον που ξερει παραπανω απο σενα.δηλαδη δεν παιρνεις απο λογια................μην ζεις στον κοσμο σου.........που να ζεις με την ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ τα 1024χ768 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ειναι ΤΑ ΙΔΙΑ με 1600χ1200.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma και επειδη θελω να λεω τα πραγματα οπως ειναι............ακομα και ατομο με στοιχειωδη στοιχεια αντιληψης θα καταλαβει το παρακατω.οταν ειμαστε πιτσιρικια πρωτα μας μαθαινουν να διαβαζουμε και ΥΣΤΕΡΑ να γραφουμε λευτερη.οταν τα μελη στο φορουμ βλεπουν εναν χρηστη να μην παιρνει απο λογια και συμβουλες των πιο εμπειρων, αλλα με την αγαθοτητα και τον ευγενικο λογω που τον διακρινει(οπως εσυ) απλα να μην εννοει να καταλαβει τις συμβουλες ΤΟΣΩΝ πολλων και να συνεχιζει το βιολι του ευγενικα και παντα μεσα στα ορια των κανονων του φορουμ απλα κατανταει κουραστικο......δηλαδη πως αλλιως να στο πουμε......καλο παιδι εισαι ευγενικος εισαι αλλα ρε παλικαρι κρατα λιγο τον ενθουσιασμο μακρυα απο το πληκτρολογιο και προσπαθησε να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.....εχε ΥΠΟΜΟΝΗ.....αυτα θα σε βοηθησουν ωστε να κινεισαι πιο αποτελεσματικα και πιο ΥΠΕΥΘΥΝΑ μεσα στο λαμπ.ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ......ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ.......ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ το 1024χ768 απο το 1600χ1200..........αν οπως λες το ιδιο ειναι παει να πει οτι οχι μονο δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα σου μιλαμε αλλα ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ και καποιον που ξερει παραπανω απο σενα.δηλαδη δεν παιρνεις απο λογια................μην ζεις στον κοσμο σου.........που να ζεις με την ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ τα 1024χ768 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να ειναι ΤΑ ΙΔΙΑ με 1600χ1200.............. ok :flower: :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 16:32] ok :flower: :flower: καθομαι και γ#@$ιεμαι να σου απαντησω 5 πραγματακια γιατι θελω να σε βοηθησω σε αντιθεση με αρκετους που απλα παρακολουθουν τα θρεντ σου με ατελειωτα γελια και ερχεσαι και μου απαντας με ενα οκ και 2 λουλουδακια.απλα απαξιωσες τον χρονο που εκατσα να ασχοληθωμονος σου το τρως το κεφαλι σου αδερφε...............και μετα αρχιζεις τις κλαψες γιατι μου μιλατε αποτομα γιατι με ειρωνευεστε γιατι αυτο και γιατι εκεινο...................ειχα σκοπο να στα στειλω σε πμ ολα τα παραπανω γιατι το μονο που καταφεραμε ειναι να βγαλουμε αλλο ενα θρεντ οφ τοπικ.αλλα πιστεψε με.......ειναι το τελευταιο θρεντ με δημιουργο εσενα, που παιρνω θεση.εισαι το 1ο ατομο που θα κανω ignore σε κοντα 2χρονια παρουσιας μου εδω μεσα.ηθελα να κανω αλλον εναν παλιοτερα αλλα με προλαβαν και τον ΒΑΝαρανε μεχρι τους ολυμπιακους του 2104μακαρι ο θεος που πιστευεις να σου δωσει φωτιση να καταλαβεις καποια πραγματακια στη ζωη σουγεια χαρα απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma καθομαι και γ#@$ιεμαι να σου απαντησω 5 πραγματακια γιατι θελω να σε βοηθησω σε αντιθεση με αρκετους που απλα παρακολουθουν τα θρεντ σου με ατελειωτα γελια και ερχεσαι και μου απαντας με ενα οκ και 2 λουλουδακια.απλα απαξιωσες τον χρονο που εκατσα να ασχοληθωμονος σου το τρως το κεφαλι σου αδερφε...............και μετα αρχιζεις τις κλαψες γιατι μου μιλατε αποτομα γιατι με ειρωνευεστε γιατι αυτο και γιατι εκεινο...................ειχα σκοπο να στα στειλω σε πμ ολα τα παραπανω γιατι το μονο που καταφεραμε ειναι να βγαλουμε αλλο ενα θρεντ οφ τοπικ.αλλα πιστεψε με.......ειναι το τελευταιο θρεντ με δημιουργο εσενα, που παιρνω θεση.εισαι το 1ο ατομο που θα κανω ignore σε κοντα 2χρονια παρουσιας μου εδω μεσα.ηθελα να κανω αλλον εναν παλιοτερα αλλα με προλαβαν και τον ΒΑΝαρανε μεχρι τους ολυμπιακους του 2104μακαρι ο θεος που πιστευεις να σου δωσει φωτιση να καταλαβεις καποια πραγματακια στη ζωη σουγεια χαρα απο μενα. deδεν ξερω τι σε πειραξε απο την απαντηση μου,αλλα κανε οτι θελεις,εχω καταλαβει πολλα πραγματακια απο την ζωη μου,αν ησουν στην θεση μου θα καταλαβαινες.δυστηχως τωρα δεν μπορεις να καταλαβεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Σεπτέμβριος 19, 2005 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 01:14] Μεταξας 1941 : ΟΧΙ :OT: Τσκ τσκ......28η Οκτωβρίου 194x-άντα:OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 19, 2005 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Ρε παιδια τον φαγατε τον ανθρωπο.. πεσατε ολοι πανω του..... Ο def δεν εχει γνωση περι των αναλυσεων σε σχεση με καρτες γραφικων και οθόνες. Aπο οτι ειδα δεν εβρισε κανενα ουτε ισχυριστικε κατι.. Απλα ειπε κατι που δεν σχυει και χωρις να το ξέρει.. Ας ηρεμίσουμε λεω εγω και αυτα περι ignore ειναι μλκιες... :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 οταν δεν γνωριζεις κατι καλυτερα να μην μιλας και να αφηνεις να μιλησουν αυτοι που εχουν την γνωση.και εαν θες εσυ κανε οτι νομιζεις με την επιλογη ignore.....εγω παντως την χρησιμοποιω.οποτε προσεξε λιγακι τους χαρακτηρισμους σου περι ''μλκιες'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από outlaw :OT: Τσκ τσκ......28η Οκτωβρίου 194x-άντα:OT: Damn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 19, 2005 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Κατι μου ηρθε να ποσταρω τωρα, αλλα θα το φαω το Ban αν το πω :hehe: Μεχρι τωρα πιστευα οτι δεν πρεπει να καταπιεζουμε τον εαυτο μας αλλα τωρα αλλαζω γνωμη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Σεπτέμβριος 19, 2005 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 chill out girls :-) πλάκα πλάκα κ εγώ ψήθηκα για 21 (για cad περισσοτερο και υψηλές αναλυσεις) απο το stock εχει παραγγείλει κανείς? ξέρει κανείς πόσο ειναι τα μεταφορικά εκτός θεσαλλονίκης? greekfragma σα να εισαι πολυ αυστηρός μαζι του(πατέρας του είσαι? :-) ) νομίζω πως ειναι περισσότερο της νοοτροπίας "δεν ήξερες?δεν ρώταγες?" παρα του "δεν ήξερες? δεν τό'ψαχνες?" το να ρωτάς απο εδώ και απο εκεί δεν είναι κ τόσο αξιόπιστο λόγω μη έγκυρων πηγών ενώ η ανάλυση κ η μελέτη εκτός των αξιόπιστων εκροών προσφέρει εξάσκηση σωστού τρόπου σκέψης και αντιμετώπισης προβλημάτων δουλέψτε το ρημάδι που έχετε στο ρετιρέ... εκτός και εαν πρόκειτε για λειτουργικό πρόβλημα( κλασική περίπτωσις ψηλού 1.90+μ. όπου η αντλία αδυνατεί να τροφοδοτήσει επαρκώς τον εγκέφαλο με αίμα με αποτέλεσμα την υπολητουργία του, ελπίζω να μην έχουμε πολλούς ψηλούς εδω μέσα...), τώρα για τις ξανθιές δεν το έχω ερμηνεύσει ακόμα αλλα θα το βρώ που θα πάει(ίσως το πλούσιο και λαμπερό ξανθό μαλλί να δαπανά όλο το οξυγόνο για να θρέφεται και να το στερεί του εγκεφάλου) ελπίζω να μη φάω και εγώ ignore τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Σεπτέμβριος 19, 2005 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Δεν νομίζω να εκανε κατι σοβαρο ... οκ . κάντε οτι θέλετε .... . .. :bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2005 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από def...........αν ησουν στην θεση μου θα καταλαβαινες.δυστηχως τωρα δεν μπορεις να καταλαβεις. Αρχική απάντηση από Vagouridis Μεχρι τωρα πιστευα οτι δεν πρεπει να καταπιεζουμε τον εαυτο μας αλλα τωρα αλλαζω γνωμη..... Πραγματικα με το ζορι κρατιεμαι παλι, το thelab με καταπιεζει, ωρα να αποχωρω παρεα με τον SLN :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 22:06] Πραγματικα με το ζορι κρατιεμαι παλι, το thelab με καταπιεζει, ωρα να αποχωρω παρεα με τον SLN :hehe: φιλαρακι νομιζεις οτι θα το χαψουμε το παραμυθι? ΘΕΣ να αποχωρησεις ΠΑΡΕΑ με τον SLN........οποτε δικαιολογιες το TheLab ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΖΕΙ και ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΡΑΤΙΕΣΑΙ δεν περνανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.