def Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2005 για πειτε καμια γνωμη παιδια,για τα λεφτα της ειναι καλη?http://www.stock-house.gr/ProductShow.asp?Ctg=71005&Mciid=18671 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Μεταξας 1941 : ΟΧΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madmetal Σεπτέμβριος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 τσου ειναι η γνωμη μου.και ας μην γραφτει στην ιστορια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Σεπτέμβριος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 H 960 ειναι πολυ παλιο μοντελο , και δεν μπορει να σηκωσει και καλες αναλυσεις.Εαν βρεις κοντα σε αυτα τα λεφτα καποια 966 ας πουμε τοτε σκεψου το .Μην ξεχνας οτι το μελλον σημερα ειναι οι τφτ , και αφου τα εσταξες για καρτα σταξτα και για οθονη ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδια.επειδη παιζω μεχρι αναλυση 1000Χ700 ηθελα μια μεταχειρισμενη 21 ιντζες,γιατι η δικια μου ειναι 17.δεν με πειραζει αν ειναι παλια απλα με ενδιαφερει να ειναι μεγαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από defεπειδη παιζω μεχρι αναλυση 1000Χ700 ΜΑ ΤΙΙΙΙΙΙ ΠΙΝΕΙΣ; :confused: (:daisy: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 κοίτα, αν παίζεις games και δε θες να δώσεις πολύ χρήμα, πάρε αυτή: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168227 LG 1915s ( και tft = μειωμένη ακτινοβολία κι ας λέει ο sln ό,τι θέλει, και γρήγορο panel για games, και μεγάλη σε μέγεθος - όσο μια 20άρα crt- και ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΘΟΝΗ γιατί εγώ αυτή έχω ) σοβαρά αν δε θες να δώσεις πολλά, μην το σκέφτεσαι πάρε αυτή, και όταν βελτιωθεί η τεχνολογία στις mva/sips και γίνουν λίγο πιο γρήγορες/ προσιτότερες κλπ την αλλάζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Ρε def καταλαβαινει τι γραφεις:cry: :cry: :cry: :cry: ελεος δηλαδη, σκεψου λιγο τι λες, ποσταρεις ποσταρεις αλλα δεν καταλαβαινεις απολυτως τιποτα, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. (ελπιζω μην αυτοκτονησει κανεις μετα απο αυτο το ποστ μου :hehe: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Ρε def καταλαβαινει τι γραφεις:cry: :cry: :cry: :cry: ελεος δηλαδη, σκεψου λιγο τι λες, ποσταρεις ποσταρεις αλλα δεν καταλαβαινεις απολυτως τιποτα, δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. (ελπιζω μην αυτοκτονησει κανεις μετα απο αυτο το ποστ μου :hehe: ) για πες μου σε παρακαλω τι δεν καταλαβαινεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 14:53] για πες μου σε παρακαλω τι δεν καταλαβαινεις? Και να σου εξηγησω δεν εχει νοημα, στο κενο θα πανε οτι και να γραψω:bye: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από unstoppable Και να σου εξηγησω δεν εχει νοημα, στο κενο θα πανε οτι και να γραψω:bye: οπως,νομιζεις αλλα δεν ειμαι τοσο βλακας.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από def οπως,νομιζεις αλλα δεν ειμαι τοσο βλακας.................. Κατι μου ηρθε να ποσταρω τωρα, αλλα θα το φαω το Ban αν το πω :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 ετσι ακριβως οπως το λεω,εδω και καιρο καποια ατομα μεσα απο το φορουμ οτι και να γραψω με απαντανε αποτομα,και ειρωνικα.ενταξει ρε παιδια δεν τα ξερω οσο εσεις,αλλα για αυτο γραφτηκα στο φορουμ για να μαθω.αν το φερσιμο αυτο απεναντι μου ειναι για να φυγω πειτε το μου.γιατι ποτε δεν μιλησα προσβλητικα σε κανενα παιδι ουτε ασχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από def [Σήμερα, στις 15:04] ετσι ακριβως οπως το λεω,εδω και καιρο καποια ατομα μεσα απο το φορουμ οτι και να γραψω με απαντανε αποτομα,και ειρωνικα.ενταξει ρε παιδια δεν τα ξερω οσο εσεις,αλλα για αυτο γραφτηκα στο φορουμ για να μαθω.αν το φερσιμο αυτο απεναντι μου ειναι για να φυγω πειτε το μου.γιατι ποτε δεν μιλησα προσβλητικα σε κανενα παιδι ουτε ασχημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 πραγματικά τώρα δεν κατάλαβα που είναι το prob. ντάξει, μια λάθος ανάλυση postαρε ο άνθρωπος ρε unsto. προσωπικά δεν είδα κάτι μεμπτό στο συγκεκριμένο thread (πριν αρχίσετε να spammάρεστε ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Σεπτέμβριος 19, 2005 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Θα ελεγα και εγώ την γνωμη μου , αλλα μετα το μετανιωνω λέω τι μ***κας ειμαι καθομαι και στεναχωραω-στεναχωριεμαι για 5 κομματια πυριτιο ολοι παιδια ειμαστε δεν κανει να στεναχωραει ο ενας τον αλλον .... :flower: Aλλα def σε παρακαλώ πολυ εξηγησε μου γιατι τα εσκασες για 7800gtx , [δεν μου πεφτει λογος αν θες λες ] ενω ειχες την 6800gt [που δεν παυει να ειναι power καρτα...] και τώρα κοιτας παρακμιακες οθονες ...... ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΣΚΑΣΕΙ ΣΕ cpu και vga... ΜΙΑ crt ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ λεμε. Τι εκρινες τόσο σημαντικο για 500ρα σε καρτα , και τοσο ασημαντο για αυτο που σε λιγα χρόνια ισως φορας γυαλια με 45χιλιοστα τζαμι αν συνεχισεις να κανεις τετοιες επιλογες σε οθονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 19, 2005 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris πραγματικά τώρα δεν κατάλαβα που είναι το prob. ντάξει, μια λάθος ανάλυση postαρε ο άνθρωπος ρε unsto. προσωπικά δεν είδα κάτι μεμπτό στο συγκεκριμένο thread (πριν αρχίσετε να spammάρεστε ) Xμμ, για να δουμε, 7800GTX+21" απο stockhouse+1024x768, ναι τα παντα ειναι λογικα. Δεν πιστευω να υπαρχει κανεις με 6800 και 19αρι και να παιζει πανω απο 800x600. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 19, 2005 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 λευτερη και γω της αποψης του ανστο ειμαι.........σκας ρε ανθρωπε τοσα λεφτα για hardware και δεν ξερεις οτι η αναλυση ειναι 1024χ768...................δηλαδη ποσο πιο καθαρα να στο πουμε.......ακομα και με την 6800ουλτρα που ειχες στα 1024χ768 που παιζεις τα παιχνιδια στην 17αρα crt δεν χρειαζοσουνα καινουρια καρτα για να εχεις τις ιδιες επιδοσεις...........στο ξαναεξηγω.....ΠΑΡΑΠΑΝΩ frames per second στα 1024 απο μια 6800ουλτρα ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ............ΑΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΟΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ........και κατι τελευταιο.....νταξ το ξερουμε οτι εισαι καινουριος στην παρεα μας και οτι εχεις ακομα πολλα να μαθεις..........αλλα οπως βλεπεις πιο πολυ ποσταρεις παρα μαθαινεις........ασε το ποσταρισμα και κοιτα να ενημερωθεις για τα βασικα γυρω απο τους υπολογιστες...........πιστεψε με ειναι καλυτερα και για σενα και για μας(δεν περιγραφω αλλοοοοοοο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragmaΑΡΑ ΤΣΑΜΠΑ ΟΙ ΚΟΡΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ........ Κορώνες; Γουάτ ις δις; Σαμμποντυ πλιζ εξπλέιν του μι. (καμία σχέση με αυτές που χρησιμοποιούμε εδώ στο Περού; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19, 2005 Σε πετσετες ουγκαντας δεχεστε να πληρωθειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.