Jump to content

τα watt που δινει το ups δεν φτανουν σε κατασταση full load.τι γινεται?

tolis861416003225

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

οπως εχει το πισι μου τα watt φτανουν αλλα οταν θα του βαλω ακομα μια 512mb ram και την ati x800 256mb τα watt δε θα φτανουν......και αυτο επειδι δινει μεχρι 360 watt ενω συστημα σε full load θα απαιτει 310 εχω ομως βαλει και την οθονη στο ups οποτε εχουμε αλλα 83 watt αρα συνολο εχουμε 393!!! τι γινεται? τα drives λογικα δε θα δουλεβουν σε full load κατασταση αρα γλειτωνω 50 watt αρα παω στα 343 και ειμαι οριακα ενταξυ? το λεω γιατι αμα ειναι τα υπαρξει προωλημα να πουλησω το ups μου και να παρω ενα καινουριο που να μπορει να δωσει παραπανω watt....

Αρχική απάντηση από tolis86

οπως εχει το πισι μου τα watt φτανουν αλλα οταν θα του βαλω ακομα μια 512mb ram και την ati x800 256mb τα watt δε θα φτανουν......και αυτο επειδι δινει μεχρι 360 watt ενω συστημα σε full load θα απαιτει 310 εχω ομως βαλει και την οθονη στο ups οποτε εχουμε αλλα 83 watt αρα συνολο εχουμε 393!!! τι γινεται? τα drives λογικα δε θα δουλεβουν σε full load κατασταση αρα γλειτωνω 50 watt αρα παω στα 343 και ειμαι οριακα ενταξυ? το λεω γιατι αμα ειναι τα υπαρξει προωλημα να πουλησω το ups μου και να παρω ενα καινουριο που να μπορει να δωσει παραπανω watt....

είσαι πολύ οριακά.

δεν μπορείς να τα μετράς και με τόοοοση ακρίβεια τα watt (προφανώς τα χεις δει από κάποιο site).

ή βγάλε την οθόνη, ή πάρε ένα μεγαλύτερο, ή κάνε μια δοκιμή να δεις αν αντέχει αυτό που έχεις;) λογικά σε όχι full load αντέχει, αλλά αν π.χ. παίζεις κάποιο game ίσως να μην τα βγάλει πέρα;)

μαλλον δεν θα αντεξει.. πρεπει να υπολογισεις και τις απωλιες του τροφοδοτικου.

ενα δευτερο μικρο ειναι οτι πρεπει..

το τροφοδοτικο ειναι 400βαττ(κιου-τεκ) δε μου εχει δημιουργισει προβλημα μεχρι στιγμης αν και το πισι δουλεβει 24/7 πανω απο 2 μηνες τωρα!!!θα το δοκιμασω οταν κανω την αναβαθμηση και θα δω αν χρειαζεται παραπανω βατ οποτε θα παρω καινουριο....αλλα αμα δεν "τραβηξει" τι γινεται? υπαρχει κυνδινος ζημιας η απλα το πισι θα κλεισει?

Ασφαλή μέτρηση των watt του ups από sites δεν μπορείς να κάνεις, μόνο από software του ups. Οπότε το ότι είσαι οριακά είναι αρκετά σχετικό. Γνώμη μου είναι να αλλάξεις τροφοδοτικό (όχι qtec) και ups σε κάτι περί τα 800VA αν θες ίσα να το κλείνεις.

ναι το οτι τα q-tek ειναι απο τα χειροτερα το εμαθα εκ των υστερων..... οι τασεις παντω ειναι μια χαρα συμφωνα με το asus probe το εχω βαλει να χτειπαει οταν υπαρχει ταση +-5% της σωστης και ποτε δε χτυπησε..... μαλλον σε αυτο συντελει η υπαρξη του ups..... αν επερνα μαλλον θα επερνα το heroichi 420 watt.... καλο δεν ειναι? μη περνω κατι πολυ ακριβο.... δεν εχω και τα λεφτα....

ΟΤ-το δικό μου κιουτέκ δούλευε 6 μήνες 24-7 με 1,9 στον επεξεργσατή . Τελικά πήρε τη μητρική μου μάζί του στο θάνατο-ΟΤ

(ένας πρώην υποστηρικτής των κιουτέκ)

ΑΝ το UPS είναι "stand by" και όχι line interactive ή online, τότε ΔΕΝ έχεις πρόβλημα ΟΣΑ Watts και αν του τραβήξεις για 24/7.....Βάρδα μόνο να μην κάνει διακοπή ρεύματος ή ΔΕΗ......Την πάτησες........ ;)

Το αν αντέχει ή όχι, θα το δείς ΜΟΝΟ αν του βγάλεις το φις από την πρίζα ενώ έχεις το μηχάνημά σου ανοικτό..... ;)

λοιπον τελικα θα του βαλω για τωρα αλλα 512μβ ραμ θα του βαλω τον πεντιουμ 630(και θα εχω το συστημα της υπογραφης)και θα του βαλω και τροφοδοτικο heroichi 435βαττ.τον επομενο μηνα αμα τελικα παρω την καρτα (δεν ειναι και σιγουρο) θα πουλησω το ups που εχω τωρα και θα βαλω ενα 800VA και θα ειμαι πιστεβω αρχοντας...... το ups ειναι line interactive....τι θα παθει ζημια αμα δεν "τραβηξει"?

Αρχική απάντηση από tolis86

λοιπον τελικα θα του βαλω για τωρα αλλα 512μβ ραμ θα του βαλω τον πεντιουμ 630(και θα εχω το συστημα της υπογραφης)και θα του βαλω και τροφοδοτικο heroichi 435βαττ.τον επομενο μηνα αμα τελικα παρω την καρτα (δεν ειναι και σιγουρο) θα πουλησω το ups που εχω τωρα και θα βαλω ενα 800VA και θα ειμαι πιστεβω αρχοντας...... το ups ειναι line interactive....τι θα παθει ζημια αμα δεν "τραβηξει"?

ε, λογικά θα χει ασφάλεια.

με 10 euros παραπάνω πέρνεις το hec ace 480(2lines 12V)(84euros). η το tagan480(86euros)

3 χρονια εγγυηση κ τα 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.