Jump to content

ανοιγει οποτε θελει...

CaptainHog1416003187

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου, οταν παταω το κουμπι για να ανοιξει τις περισοτερες φορες δεν κανει τιποτα! διακοπτης και τροφοδοτικο ειναι οκ οποτε μου

φαινεται οτι ειναι το προβλημα της μητρικης, επισης μερικες φορες οταν (επιτελους) ανοιγε

μου ελεγε cpu test failed και κατι αλλα κουλα. η μητρικη ειναι η p4p800 deluxe (oxi E)

με εναν πρεσκοτ 3,2 πανω, εχεται καμια ιδεα? λετε να εχει αρχιζει να τα παιζει η μητρικη?

δοκιμασες να βγαλεις την cpu και να την ξαναβαλεις?

κανε το ιδιο και στις μνημες...........και αν συνεχισει να κανει τα ιδια.................

και αφου λες οτι ειναι καλα ο διακοπτης και το τροφοδοτικο τοτε κατι φταιει μα τη

μητρηκη!!!

ναι εχω δοκιμασει τα παντα, οταν δεν θελει να ανοιξει δεν ανοιγει με τιποτα!

αυτο που μου κανει εντιπωση ομως ειναι το οτι οποτε ανοιξει ειναι 100%

σταθερο, θα τον εχω συνεχεια ανοιχτο:hehe:

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με ένα 400άρι JJ τροφοδοτικό

Σε περίπτωση που έβγαζες τον υπολογιστή από το ρεύμα , έπρεπε να πατάς το κουμπί για να πάρει μπρος πάνω από 2 ώρες , και σε κανονικές συνθήκες , άναβε όποτε ήθελε

Από την στιγμή που άναβε όμως , ήταν σταθερός , όπως περιγράφεις και εσύ . Πρόβλημα με CPU failed πάντως δεν είχα .

Δοκίμασε και με κάποιο άλλο τροφοδοτικό και δες αν κάνει τα ίδια

δηλαδη? παντως που την ειχα βγαλει και τελειως γιατι εκανα συνεχεια cmos δεν φανηκε να ειναι αυτο, παντως σημερα το πρωι ανοιξε με την τριτη προσπαθεια, τι να πω ειναι αναλογος με τις ωρες του

έχεις κάνει o/c? Αν ναι βάλτα όλα στα default. Ο διακόπτης είπες είναι οκ. Το ανάβεις απο τη μητρική κ έμφανίζει τα ίδια, σωστά?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.