trendy Ιούνιος 23, 2007 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από sotiris Σού χω πει ότι θέλω τα βιβλία σου?Πρέπει να πάρω κι εγώ το CCNA, σε κάνα 6μηνο ελπίζω να έχω χαλαρώσει λίγο και να προλαβαίνω! Ναι όποτε θέλεις να αρχίσεις μου τα ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 23, 2007 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Αρχική απάντηση από blade_pan μπραβο παιδες...και γω δινω σε κανα μηνα ccna!! Malkav ποτε το πηρες το CCIE ρε θηριο?Δυσκολο? CCIP όχι CCIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 23, 2007 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 CCIP ρε blade, ελεοc:p CCIE σε κανά δυό χρονάκια, έχω αρχίσει απο τώρα να διαβάζω...:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιούνιος 23, 2007 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 24, 2007 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 Αρχική απάντηση από MalkavCCIE σε κανά δυό χρονάκια, έχω αρχίσει απο τώρα να διαβάζω...:devil: Για ποιο θα πας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkav Ιούνιος 24, 2007 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2007 routing 'n switching... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Ιούλιος 7, 2007 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 ρε παιδιά, έχει πάρει κανένας το CCSP? Θέλω να μάθω άν είναι εφικτό να το πάρει κανείς χωρίς να κάνει τα μαθήματα(μόνο με διάβασμα)...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιούλιος 7, 2007 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Επειδη ειμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του CCNA θα πω τα εξής: Όλες τις πιστοποιήσεις μπορείς να τις πάρεις χωρίς να παρακολουθήσεις τα αντιστοιχα σεμηνάρια! Το θέμα είναι ότι όταν παρακολουθείς τα σεμηνάρια βλέπεις απο κοντά τα router,switch και πραγματοποιείς και τα αντίστοιχα εργαστήρια...άρα έχεις και κάποια πρακτική εμπειρία πάνω στον τομέα. Για αυτό και σου δίνουν και μια βεβαίωση ότι έχεις παρακολουθήσει. Για να την πάρεις την βεβαίωση εξέτάζεσαι σε΄κάθε ενότητα ξεχωριστά. Εγώ το CCNA το παρακολούθησα στην Ελληνοαμερικάνικη ένωση. Έδωσα 4 θεωρητικά και 4 πρακτικά τεστ και έτσι πήρα την βεβαίωση! Στη συνέχεια έδωσα άλλο ένα τεστ σε όλο το σύνολο της ύλης για να πάρω την πιστοποίηση!Τώρα το CCSP αποτελείται απο 5 εξετάσεις!Αναλυτικά για όλες τις πιστοπιήσεις δειτε εδώ: http://www.cisco.com\go\certifications Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Ιούλιος 7, 2007 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Ναί τα ξέρω όλα αυτά..κ σ'ευχαριστώ για την απάντηση!Απλά θέλω να μάθω άν είναι όντως εφικτό(εννοείται πως θα είναι δύσκολο) να το διαβάσω μόνος κ να πάω απλά να το δώσω(CCSP)!πχ για το CCNA μπορούσες πολύ άνετα να το διαβάσεις κ μόνος κ αντί για ρούτερ να δουλεύεις τον boson....Εγώ βέβαια παρακολούθησα το CNAP στην σχολή μου....Υπάρχει κανένας που να έχει πάρει το CCSP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 7, 2007 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Σκοπεύω να το πάρω μέσα στο 2008 αν μπορώ να σε βοηθήσω σε κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Ιούλιος 7, 2007 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Eίσαι σε κάποιο πρόγραμμά ή το διαβάζεις μόνος σου?Τί επιπέδου δισκολίας είναι?πχ είναι παρόμοιας δισκολίας με το CCNP?Θέλω απο το Σεπτέμβρη να αγοράσω το βιβλίο(εναν τεράστιο τόμο που είναι all-in-one) για να μελετίσω μόνος μου, αλλα φοβάμαι μή δώσω τζάμπα λεφτά κ τα βρώ μπαστούνια κ τα παρατήσω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 7, 2007 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2007 Είμαι σε πρόγραμμα. Είναι και αυτό professional επίπεδο όπως και το ccnp αλλά εξειδικεύεται στην ασφάλεια, ενώ στο ccnp κάνεις λίγο απ' όλα.Το αν θα το παρατήσεις ή όχι εξαρτάται από το πόσο θέλεις να το πάρεις, πόσο ανάγκη το έχεις και για ποιο λόγο το χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoBros Ιούλιος 8, 2007 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2007 Σωστό! Σ'ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 5, 2007 #74 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Παιδια επαναφερω το θεμα γιατι σκεφτομαι σοβαρα μιας και τελειωσε το διαβασμα για μενα τουλαχιστο για τους επομενους 9-10 μηνες.Θελω να δωσω το CCNA...Προαπαιτει καποιες συγκεκριμενες γνωσεις?????Εχω καποιες σφαιρικες γυρω απο δικτυα αλλα οχι κατι φοβερο.Η υλη του ειναι πιο πολυ γενικα υλη δικτυων ή κανω λαθος?Επισης ποσο μεγαλη ειναι η υλη και ποσο χρονο θελει για να καλυφθει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 5, 2007 #75 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Όχι δεν προαπαιτεί κάτι, είναι σαν το Lower αν έχεις δώσει. Μπορείς να κάνεις μαθήματα, ταχύρυθμα ή με το πάσο σου και να πας να δώσεις. Πρέπει να ξέρεις από δίκτυα, καθώς επίσης να έχεις κάποια πρακτική εμπειρία με μηχανάκια cisco είτε live είτε από simulator. Γενικά είναι ύλη που αφορά δίκτυα, αλλά καλύπτει και κάποια βασικά πράγματα στους υπολογιστές. Το CCNA έχει 2 κεφάλαια, το INTRO και το ICND, αν θέλεις τα δίνεις μαζί ή χώρια. Με πολύ εντατικό διάβασμα μπορείς να καλύψεις την ύλη σε 1 μήνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 5, 2007 #76 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 1η Διδακτική ΕνότηταIntroduction to NetworkingNetworking FundamentalsNetworking MediaCabling TestingCabling LANs and WANsEthernet FundamentalsEthernet TechnologiesEthernet SwitchingTCP/IP Protocol Suite and IP AddressingRouting Fundamentals and SubnetsTCP/IP Transport and Application Layer2η Διδακτική ΕνότηταWANs and RoutersIntroduction to RoutersRouter ConfigurationLearning About Other DevicesManaging Cisco IOS SoftwareRouting and Routing ProtocolsDistance Vector Routing ProtocolsTCP/IP Suite Error and Control MessagesBasic Router TroubleshootingIntermediate TCP/IPAccess Control Lists (ACLs)3η Διδακτική ΕνότηταIntroduction to Classless RoutingSingle-Area OSPFEIGRPSwitching ConceptsSwitchesSwitch ConfigurationSpanning-Tree ProtocolVirtual LANsVirtual Trunking Protocol4η Διδακτική ΕνότηταScaling IP AddressesWAN TechnologiesPPPISDN and DDRFrame RelayIntroduction to Network AdministrationΑπο οτι καταλαβα εξεταζεσαι ξεχωριστα το καθε κεφαλαιο και αν περασεις προχωρας στο επομενο.Για μαθηματα δεν το κοβω να κανω....θα ασχοληθω μονος χρονο εχω αφθονο αλλλωστε.Εχει βρει αρκετα e books αλλα και πολλα εκπαιδευτικα videos που καλυπτουν ολη την υλη στο Ιντερνετ και υπαρχει και simulator οπως αναφερεις.Το κοστος των εξετασεων ποσο ειναι και καθε ποτε πραγματοποιουνται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Νοέμβριος 5, 2007 #77 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ κάνα λινκ με τα ebooks και τον simulator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Νοέμβριος 5, 2007 #78 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Δεν υπάρχουν εξεταστικές περίοδοι, όποτε νιώθεις έτοιμος κανονίζεις να πας να δώσεις σε κάποιο εξεταστικό κέντρο. Το κόστος δεν το ξέρω γιατί το πλήρωσε η εταιρία μου, αλλά νομίζω ότι είναι ~180.Οι διδακτικές ενότητες όπως τις έχεις πρέπει να αφορούν τα ακαδημαϊκά προγράμματα της cisco που έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια. Αλλά τελικά μία εξέταση θα δώσεις. Μπορείς να δώσεις ξεχωριστά τα INTRO και ICND αλλά δε στο συνιστώ, από άποψη κόσοτους κυρίως.http://www.cisco.com/web/learning/le3/le2/le0/le9/learning_certification_type_home.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Νοέμβριος 5, 2007 #79 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Αρα απο οτι καταλαβα:Σε 2-3 μηνες η υλη καλυπτεται....Καλυπτω την υλη που παραθετω πιο πανω και παω και δινω τις εξετασεις....Ξερει κανεις αν εχεις εξεταστικο κεντρο στην Θεσσαλονικη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WeirdAL Νοέμβριος 5, 2007 #80 Κοινοποίηση Νοέμβριος 5, 2007 Με καποια σχολη Master-D που ρωτησα στην Θεσσαλονικη , θα κανουν IT2 (δικτυα) με πιστοποιηση Cisco. Ξερει κανεις αν αξιζει να παω εκει; Θα εχει κοστος κοντα στα 2.000 ευρω... Με εξαμηνη ανοικτη εκπαιδευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.