feanorian82 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2005 Συνήθως πίνω τον καφέ σκέτο. Σήμερα έβαλα μια κουταλιά ζάχαρη. Απλά για να μου χυθεί μισή κουπα πάνω στο πληκτρολόγιο. Αν και μαύρο, (logitech media) τα σημάδια είναι εμφανή. Κυρίως στο κόλλημα. Τα πλήκτρα κολλάνε κάτω. Ειδικά το space. Πως να το καθαρίσω; Να ξηλώσω τα πλκήκτρα πρώτα;
mode_80 Σεπτέμβριος 18, 2005 #2 Σεπτέμβριος 18, 2005 Ξεβίδωσέ το, βγάλε τη μεμβράνη που έχει μέσα αλλά και κάθε πλακετίτσα και πλύνε το πάνω κομμάτι με νερό και σαπούνι. Στέγνωσέ το καλά και συναρμολόγησέ το πάλι. Και το δικό μου πληκτρολόγιο στο παρελθόν είχε πιεί διάφορα με και χωρίς πάγο :D
netman Σεπτέμβριος 18, 2005 #3 Σεπτέμβριος 18, 2005 Αν πάλι βαριέσαι να κάνεις όλα αυτά που είπε ο mode, απλά γέμισε την μπανιέρα με νερό και (μπλουμ) μέσα! Με ένα καλό στέγνωμα ίσος και να δουλέψει! :tomato:
sotiris Σεπτέμβριος 18, 2005 #4 Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από mode_80 Ξεβίδωσέ το, βγάλε τη μεμβράνη που έχει μέσα αλλά και κάθε πλακετίτσα και πλύνε το πάνω κομμάτι με νερό και σαπούνι. Στέγνωσέ το καλά και συναρμολόγησέ το πάλι. Και το δικό μου πληκτρολόγιο στο παρελθόν είχε πιεί διάφορα με και χωρίς πάγο :D προσοχή στην πλακετίτσα, αν πέσει ακετόνη ξεβάφουν οι συνδέσεις ( ναι εκ πείρας μιλάω )
jpavly Σεπτέμβριος 18, 2005 #5 Σεπτέμβριος 18, 2005 Καφές είναι ρε παιδιά!!!Κοινό νεράκι θέλει και στέγνωμα με πανάκι και πιστολάκι και τέρμα!
sotiris Σεπτέμβριος 18, 2005 #6 Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Καφές είναι ρε παιδιά!!! Κοινό νεράκι θέλει και στέγνωμα με πανάκι και πιστολάκι και τέρμα! τώρα που μιλάμε, ο συγκεκριμένος το χει καθαρίσει ήδη. δεν ξέρουμε ακόμα αν θα ξαναδουλέψει, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία (όπως και το keyboard). νερό έπαιξε τελικά, ντουζάκι
jpavly Σεπτέμβριος 18, 2005 #7 Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από sotirisη ελπίδα πεθαίνει τελευταία (όπως και το keyboard). Σίγουρα θα μπορέσει να το χρησιμοποιήσει μετά..... ως σουβέρ!
feanorian82 Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #8 Σεπτέμβριος 18, 2005 Καθαρμα χημικε! Δεν μπορω κσι νσ γρσψω με το μαικροσοφτ!Το εντερ κολλαγε ακομα οποτε το ξαναπερασα ενα ντουζακι...
sotiris Σεπτέμβριος 18, 2005 #9 Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Καθαρμα χημικε! Δεν μπορω κσι νσ γρσψω με το μαικροσοφτ! Το εντερ κολλαγε ακομα οποτε το ξαναπερασα ενα ντουζακι... ασετόν λέμε, σβήνει και το κύκλωμα έτσι θα μπορείς να γράφεις πάντα συντροφιά με το keyboard της αγαπημένης σου εταιρίας
feanorian82 Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #10 Σεπτέμβριος 19, 2005 Σοβαρά τώρα δυσκολευομαι να γραψω με εκεινο...Εβαλα το logitech. Αν εξαιρεσουμε το κολλημα(σαφώς μειωμένο) ειναι οκ. Μετα το ντους δεν περίμενα να δουλέψει...
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #11 Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 Σοβαρά τώρα δυσκολευομαι να γραψω με εκεινο... Εβαλα το logitech. Αν εξαιρεσουμε το κολλημα(σαφώς μειωμένο) ειναι οκ. Μετα το ντους δεν περίμενα να δουλέψει... αν συνεχίζει να κολάει πες, θα το αρχίσουμε στα χημικά να στρώσει
tyxeros Σεπτέμβριος 19, 2005 #12 Σεπτέμβριος 19, 2005 ριχτου λιγη κοκακολα. Ολα τα καθαριζει....μια και καλη.
sotiris Σεπτέμβριος 19, 2005 #13 Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από tyxeros ριχτου λιγη κοκακολα. Ολα τα καθαριζει....μια και καλη. αυτή δεν έχει ζάχαρη?δεν θα κολάει?
schumifer Σεπτέμβριος 19, 2005 #14 Σεπτέμβριος 19, 2005 H κόκα αφαιρεί και σκουριά άμα λάχει!!! Νεράκι και πιστολάκι-κρύο αέρα η δική μου πρόταση . Όσες φορές χρειαστεί. Αν τελικά δεν πάρει μπρος τότε άνοιγμα και στέγνωμα καλύτερο
SLN Σεπτέμβριος 19, 2005 #16 Σεπτέμβριος 19, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris [Χθες, στις 20:39] προσοχή στην πλακετίτσα, αν πέσει ακετόνη ξεβάφουν οι συνδέσεις ( ναι εκ πείρας μιλάω ) Κι εγω το εχω λουσει με μισο λιτρο (ω ναι!!) ελληνικο καφε.... Πηγα σαν εξυπνος να το καθαρισω με ακετονη για να φυγει το νερο και τα ιχνη του (αλατα κλπ). Αποτελεσμα??? Νεο πληκτρολογιο....
feanorian82 Σεπτέμβριος 19, 2005 Author #17 Σεπτέμβριος 19, 2005 Με εντυπωσίασε πάντως το γεγονός ότι το έβαλα κάτω από το ντους και συνεχιζει να δουλεύει ανενόχλητο... Το Μαικροσοφτ ομως απορώ πως το χρησιμοποιούσα τόσο καιρό...
Myralis Σεπτέμβριος 19, 2005 #18 Σεπτέμβριος 19, 2005 1) Και εμένα μου είχε πέσει το μισό φραπόγαλο πάνω στο πληκτρολόγιο (logitech premium desktop), άνοιγμα, μεμβράνες έξω , πέρασμα με οινόπνευμα, κλείσιμο, επανέλαβα άλλες 2 φορές στα κουμπιά που διαπίστωνα οτι κολλούσαν και δουλεύει μια χαρά.... 2)Στην μπανιέρα για ντουζάκι είχα βάλει τον εκτυπωτή μου (hp 970 cxi) όταν είχε ανοιξει το μελάνι του και είχε γίνει χάλια... Μετά από κανένα μισάωρο και στο νερό δουλεύει μια χαρά!
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 19, 2005 #19 Σεπτέμβριος 19, 2005 δεν ξερω για αλλες μαρκες αλλα τα τσακαλια της Microsoftεχοντας προφανως υπολογισει και αυτο το ενδεχομενο,εχουν στο χαμηλοτερο σημειο της σκαφης του πληκτρολογιουδυο τρυπες αποστραγγισης για τα λιμναζοντα υδατα, αλκοολουχα, καφεδοειδη και λοιπα αφεψηματα που συνηθως καταναλωνουν αθελα τους τα keyboards μας...δυστυχως ομωςμετα απο ενα τετοιο μπανακιακομα και εαν το πλυνεις επιφανειακαεαν δεν το λυσεις ωστε να φυγει η ζαχαρη και τα καταλοιπα απο την εσωτερικη πλευρα των πληκτρων,με τον καιρο θα συσσωρευεται ευκολοτερα η σκονη με αποτελεσμα να κολλαει η επαναφορα και να χρειαζεται τεχνικες Σουγκλακου για να γραψεις δυο αραδες...παντως για τους πολυ ατζαμηδες και λατρεις των μισολιτρων κουβαδων γκαιφεπροτεινεται η ολοκληρωτικη χρηση πλαστικης μεμβρανης(σαν το Katrina ready τηλεκοντρολ του παππου μου)
fanisk Σεπτέμβριος 19, 2005 #20 Σεπτέμβριος 19, 2005 Το δικο μου MS keyboard αν το γυρισεις αναποδα θα πεσουν σταγονες καφε,χυμου,ψιχουλα,τριχες Απ'ολα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.