BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18, 2005 ανοιγω ενα μειζον θεμαοποτε εχουμε προβλημα στα windows , και βαλουμε το cd για να κανουμε διορθωση , το repair λειτουργειμονο με τηγν κονσολα αποκαταστασηςεχει καταφερει κανενας να την κανει να δουλεψειτι εντολες μπορουμε να πληκτρολογησουμε και να στρωσει το πραγμαη μηπως τελικα ειναι αχρηστητο ιδιο και με το F2 και την αυτοματη αποκατασταση συστηματοςζηταει δισκετααυτην που την βρισκουμε και πως την φτιαχνουμε?εχω βρει ενα τρικκαμια φορα παταω εντερ και καλα οτι θελω να κανω ινσταλ παλι τα winxpμετα οταν ανιχνευουνε τον δισκο βρισκουν οτι υπαρχει λειτουργικοκαμια φορα εκει με ρωτανε αν θελω να κανω επισκευημερικες φορες ομως αυτο το τρικ δεν δουλευει και μου λεει οτι πρεπει να σβησει ολη την εγκατασταση και παλι ολα απο την αρχηνα πω οτι αυτη η ιστορια με το τρικ δουλευει χωρις να βαλω δισκετα που να δει το raidμεγαλο μυστηριοτο repair στα win2000 ητανπολυ καλιτεροεδω ρε παιδια τι κανουμεμονη λυση το φορματ? αν ειναι δυνατον , αυτο δεν ειναι λυση , ειναι καταστροφη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 βασικα θελει οταν κανεις φρεσκια εγκατασταση να εχειςδωσει admin pasword.στο ζηταει οταν ξεκινας να κανεις αποκατασταση.σε μενα δουλεψε μια φορα που το χρειαστηκα.δεν θυμαμαι ομως τωρα τις εντολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 μα το βαζο το passκαι μετα με βγαζει σε γραμμη εντολωνεκει τι να κανω ρε παιδιατι να πατησω και τι να διορθωσωειναι σαν οθονη DOSκαι την αυτοματη αποκατασταση πως την κανουμετι ειναι αυτη η μυστηρια δισκετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Σεπτέμβριος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 chkdsk /f Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 είχα γράψει όλες τις εντολές με το χέρι για ώρα ανάγκης. μια απλή κονσολίτσα είναι, τίποτα το ιδιαίτερο, δουλεύει κανονικότατα. τουλάχιστον τα fixboot fixmbr που είναι τα στάνταρ, τα θυμάμαι, γενικά ψάξε windows recovery console commands να τις βρεις όλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 fixboot fixmbrπολυ επικινδυνα αυταεχω 5 παρτισιον , με αυτες τις εντολες παιζει να γινει στραβη?τουλαχιστον το φορτματ στο c: ας γινει στην χειροτερημη μου χαλασει και τα αλλα φοβαμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Σεπτέμβριος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Γράψε HELP στο command της κονσόλας και θα σου βγάλει τις εντολές που υποστηρίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 18, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Για πιο ευκολο εγω του παταω εντερ να αρχισει την εγκατασταση.......Μετα εμφανιζει μυνημα "Ελεγχος για προηγουμενες εγκαταστασεις των windows" διαλεγεις την χαλασμενη εγκατασταση και πατας εντερ ή R δεν θυμαμε.....Αν δεν βλεπει την εγκατασταση κανεις chkdsk πρώτα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Σεπτέμβριος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 όπως είπε κ ο φίλτατος παραπάνω γραψε help και μπορεις να δεις ολες τις εντολές. ακολούθως μπορείς επίσης να γράψεις help και την εντολή, και θα σου βγάλει επεξηγήσεις κ το συντακτικό χρήσης της.τι ακριβώς θες να κάνεις όμως? το fixboot k fixmbr είναι εντελώς ακίνδυνα, δεν επιρεάζουν διόλου τα partitions, ρυθμίζουν μόνο το boot record Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 ρε παιδια ελεοςεννοειται οτι ολα αυτα τα εχω κανειτο ζητουμενο ειναι μηπως ξερετε καποια εντολη που να φτιαχνει τα πραγματα σιγουρακαι τις εντολες ξερωκαι τι κανουν ξερωκαι σας λεω οτι με την δικη μου εμπειρια απο κει δεν φτιαχνεται τιποτααυτο που ρωταω ειναι ΑΝ καποιος απο σας ξερει ενα συνδιασμο που διορθωνει σιγουρααυτο ειναι ολομανι μανι το fixboot τα ριμαξε ολατο ntfs μου το εκανε φατ , αρα γεια σου καλο μου παρτισιον C:/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από apostglen46 [Σήμερα, στις 15:15] Για πιο ευκολο εγω του παταω εντερ να αρχισει την εγκατασταση.......Μετα εμφανιζει μυνημα "Ελεγχος για προηγουμενες εγκαταστασεις των windows" διαλεγεις την χαλασμενη εγκατασταση και πατας εντερ ή R δεν θυμαμε.....Αν δεν βλεπει την εγκατασταση κανεις chkdsk πρώτα......... αποστολη αυτο ηταντ ο τρικ μουαλλα σημερα δεν δουλευεκαι το chkdsk δεν λειτουργουσελογικα κρασαρε ολο το παρτισιον και δεν μπορουσε ουτε καν to chkdsk να κανει κατιαφου ουτε καν οι δισκετες του partision magic καταφεραν να κανουν κατιουτε check , ουτε fixριμαξαν ολακαι αιτια το kaspersky 2006 που εσβησε πολυ πραγμα και καλα οτι ηταν trojanπαραδειγμα τα αρχεια win32.exe και scvhost.exe που τα εσβησετωρα τι ναπω δεν ξερω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Σεπτέμβριος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 φίλε αν γαμθκε το file system δεν έχεις καμια δουλειά πλέον στο recovery console. το μόνο που σου μένει ειναι το recovery αν χρειαζεσαι κατι απο εκει μεσα...γιατι λογικά δεν θα σου αναγνωρίζει πλεον κ το partition?τεσπα ζημια μετα απο unistall του kaspersky 2006 νομίζω ειχα πάθει κ εγώ, αλλα αυτο που ειχα βάλει εγώ ηταν beta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 βετα και γω....τα ριμαξε ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Σεπτέμβριος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Εγω ρε παιδια με το karspersky κανενα προβλημα............Το ρεπαιρ επερεπε να δουλεψει...........Καποτε που το ειχα παθει με το νορτον δουλεψε.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 11, 2006 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 να ρωτήσω κάτι? Repair και missing filec:\windows\system32\config\systemπως το επαναφέρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Ιανουάριος 11, 2006 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Sorry για ΟΤ (δράκουλα Saga ) αλλά εγώ ένα έχω μάθει τόσο καιρό με τα win: Η καλύτερη - να μην πω η μόνη - ''κονσόλα αποκατάστασης'' λέγεται format. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 11, 2006 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 εγώ το ξέρω!!!! αλλά όταν είσαι απο αμερική εδώ για γιορτές και φας corrupt με το ArcView ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ το format απαγορεύεται http://xphelpandsupport.mvps.org/how_do_i_repair_a_missing_or_cor2.htm βρήκα αυτό και το παλευω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Ιανουάριος 11, 2006 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2006 Just Saved.....Το Step One έφτασε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.