biz Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17, 2005 Λοιπόν παιδιά ρίξτε μια ματιά στο gasprice.grΕίναι ένα νέο site που εμφανίζει τις χαμηλότερες τιμές βενζίνης σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Γίνεσαι μέλος και περνάς τιμές πρατηρίων βενζίνης στην περιοχή σου.Οι τιμές συλλέγονται και από τη βάση δεδομένων του site εμφανίζονται οι χαμηλότερες και οι υψηλότερες τιμές βενζίνης στην περιοχή σου.Αξίζει τον κόπο. Με τις τιμές που τρέχουν όλοι έχουν κέρδος.www.gasprice.gr
trendy Σεπτέμβριος 17, 2005 #2 Σεπτέμβριος 17, 2005 Είναι λίγο ανέτοιμος ακόμα Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e57' [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][sql Server]String or binary data would be truncated. D:\ROOT\VHOSTS\GASPRICE.GR\HTTPDOCS\MAIN\../includes/databaseFunctions.asp, line 103 ’σε που το έχει στήσει και σε windows...
biz Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 17, 2005 Μπροστά μου το έχω και το βλέπω.Έχω εισάγει και τιμές.Το μήνυμα λάθους που στο έβγαλε στην πρώτη σελίδα?
trendy Σεπτέμβριος 17, 2005 #5 Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από biz Μπροστά μου το έχω και το βλέπω.Έχω εισάγει και τιμές.Το μήνυμα λάθους που στο έβγαλε στην πρώτη σελίδα? @registration
biz Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 17, 2005 Το bloka.com εμφανίζει το site του ypan.gr υπουργείο ανάπτυξης. αν είδες τις ημερομηνίες περάσματος είναι από τις 9-9-2005. Δηλ πριν 10 ημέρες. Οι τιμές στην Αθήνα - Θεσσαλονίκης αλλάζουν σχεδόν καθημερινά.Τα μέλη του gasprice.gr είναι ακόμα λίγα γιατί βγήκε πριν καμιά 10 ημέρες αλλά καθημερινά αυξάνονται.Τρέχει με asp και sql server και μου έκανε εντύπωση που κράσαρε κατευθείαν σε εσένα.Πήγες να γραφτείς (ανέφερες registration) και χτύπησε ? με ενδιαφέρει γιατί βοηθάω στην προσπάθεια. Τι λειτουργικό έχεις? Linux?
trendy Σεπτέμβριος 17, 2005 #7 Σεπτέμβριος 17, 2005 Ναι όταν συμπλήρωσα τη φόρμα και πάτησα το κουμπί της εγγραφής πέταξε το μήνυμα. Τώρα μπήκα με windows και maxthon 1.3.3 (build 50) browser. Είμαι πίσω από firewall και proxy.
biz Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #8 Σεπτέμβριος 17, 2005 Και κράσαρε πάλι?Δες το και πες μου για να ξέρω να διορθώσω ότι χρειάζεται.Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω δοκιμάσει με Linux αλλά αύριο το πρωί θα το στήσω σε ένα Η/Υ και θα το τεστάρω.Ποιο Linux έχεις τι έκδοση?Σόρυ αν σε ζαλίζω αλλά πιστεύω ότι το site είναι πολύ καλή ιδέα και πρέπει να δουλέψει σωστά.2 τιμές πρατηρίων αν περνάει ένα μέλος την εβδομάδα θα έχουμε πλήρη και΄online ενημέρωση.
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 17, 2005 #9 Σεπτέμβριος 17, 2005 Ενα τετοιο site χρειαζεται με την προυποθεση να ενημερωνεται τακτα και να ενημερωνεται αξιοπιστα
biz Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #10 Σεπτέμβριος 17, 2005 Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 7500 πρατήρια βενζίνης.Αν βγάλεις τα μικρά χωριά που ο κόσμος δεν πολυμπαίνει στο Internet μένουν κοντά στα 5000. Με 2500 μέλη και 2 τιμές πρατηρίων την βδομάδα από τον καθένα το site θα βγάζει τρέχουσες τιμές πρατηρίων. τις χαμηλότερες και τις ακριβότερες.Για την αξιοπιστία αν διαβάσεις την βοήθεια του site αναφέρει ότι πέρα από κάποιες δικλείδες ασφαλείας όπως όρια τιμών, απανεργοποίηση μέλους για εισαγωγή συνεχόμενων λανθασμένων τιμών, κλιμακωτή δυνατότητα εισαγωγής τιμών ανάλογα με τους πόντους που έχει το μέλος κ.α.η αξιοπιστία βασίζεται στην διαστάυρωση τιμών από τα άλλα μέλη.Κράσαρε και σε εσένα morfeas?biz
ea6gka Σεπτέμβριος 17, 2005 #11 Σεπτέμβριος 17, 2005 να πω ενα καλο βενζιναδικο με χαμηλη τιμη? οπως παμε απο Αγ παρασκευη προς αθηνα κανοντας δεξια στη γεφυρα της κατεχακη , ειναι ενα ΕΛΙΝ νομιζω το ονομα, παντα φθηνη ειναι η αμολυβδη και φαινεται να ειναι καλης ποιοτητας. Για την ποιοτητα θα το σιγουρεψω οταν αλλαξω το φιλτρο βενζινης στη μηχανη. ΕΛπιζω να μην βρω κανα κροκοδειλο μεσα..
biz Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #12 Σεπτέμβριος 17, 2005 Σωστός ο παίκτης. Κάπως έτσι θα παίξει η ιστορία.Σύντομα πάντως θα φτιαχτεί και ένα forum στο site όπου θα λέγονται διάφορες βενζινοιστορίες.www.gasprice.grΚάθε κριτική δεκτή. Ότι δεν μας σκοτώνει μας δυναμώνειbiz
trendy Σεπτέμβριος 17, 2005 #13 Σεπτέμβριος 17, 2005 Μου ξαναέβγαλε το ίδιο λάθος.Έχω slackware 10.1 με firefox 1.0.6
biz Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #14 Σεπτέμβριος 17, 2005 Μου κάνει εντύπωση trendy γιατί σε firefox 1.06 το έχω δοκιμάσει σε windows. Κάνε ένα κόπο και τσέκαρε το κάνοντας μια αναζήτηση ή πηγαίνοντας σε κάποια άλλη επιλογή Αν θες μπες με username: lala και paswd: 1 bizκοινότητα χρηστών / καταναλωτών ενωμένηποτέ νικημένη!
trendy Σεπτέμβριος 18, 2005 #15 Σεπτέμβριος 18, 2005 Με lala μπήκα από τα windows. Τώρα τρέχω εξομοίωση και δεν ξέρω πότε θα τελειώσει για να μπω με firefox από το linux.
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 18, 2005 #16 Σεπτέμβριος 18, 2005 sorry αλλά δεν εμφανίζει κανένα πρατήριο....τι παίζει??
Τζώρτζης Σεπτέμβριος 18, 2005 #17 Σεπτέμβριος 18, 2005 Τώρα βγάζει πρατήρια EKO μόνο...Πάντως καλή ιδεά αυτό το site
sotiris Σεπτέμβριος 18, 2005 #18 Σεπτέμβριος 18, 2005 Αν μαζευτεί μια ικανή online κοινότητα, τότε θά ναι πολύ καλό Ειδικά με την άγουσα προς τα πάνω που έχουν πάρει οι τιμές... ps καλώς ήλθες στο forum biz
biz Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #19 Σεπτέμβριος 18, 2005 Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Το www.gasprice.gr πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα περπατήσει. Προς το παρόν με ενδιαφέρει να βελτιωθεί ώστε να μην βγάζει προβλήματα και να γίνει όσο το δυνατόν πιο πρακτικό στη λειτουργία του. Σύντομα θα προστεθούν και χάρτες που θα φαίνεται η τοποθεσία κάθε πρατηρίου ώστε να είναι εύκολο να βρεθεί. Περιμένω κριτικές και παρατηρήσεις.
biz Σεπτέμβριος 20, 2005 Author #20 Σεπτέμβριος 20, 2005 Παρακαλώ αναφέρετε μου τυχόν λάθη πρατηρείτε κατά την περιήγηση σας στο gasprice.gr Αναφέρετε το λειτουργικό σας όπως και τον browser που χρησιμοποιείτε.Καθημερινά γίνονται διορθώσεις, βελτιώσεις όπως και εισαγωγή νέων πρατηρίων και τιμών.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.