Jump to content

Μειώσεις στις τιμές των συνδέσεων DSL ανακοίνωσαν ΟΤΕ και Forthnet

bold

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μειώσεις στις τιμές των ευρυζωνικών συνδέσεων DSL ανακοίνωσαν την Πέμπτη ο ΟΤΕ και η Forthnet.

........οι μηνιαίες τιμές για το πακέτο Conn-X και για το απλό ADSL καθορίζονται ως εξής: για ταχύτητα πρόσβασης 383/128 Kbps, μειώνεται σε 15,90 ευρώ, από 19,90 ευρώ (μείωση 20%). Στην περίπτωση των 515/128 Kbps, η τιμή μειώνεται κατά 45%, στα 19,90 ευρώ, από 35,90 ευρώ. Τέλος, στην ταχύτητα των 1.024/256 Kpbs, το τέλος συρρικνώνεται στα 32,90 ευρώ από 63,90 ευρώ (-49%).

......Oι τιμές στις συνδέσεις FORTHnet ADSL 1Bill αορίστου χρόνου μειώνονται έως και 32% και το κόστος τους διαμορφώνεται σε 29,80 ευρώ το μήνα για τις συνδέσεις 256/128, σε 35,80 ευρώ το μήνα για τις συνδέσεις 384/128, σε 54,80 ευρώ το μήνα για τις συνδέσεις 512/128 και σε 97,80 ευρώ το μήνα για τις συνδέσεις 1024/256.

πηγη

άντε να πέσουν λίγο τα κουτιά και στα site τους.....

να μπαίνουμε και εμείς στο on line κύκλωμα.....

να καούμε εντελώς!

μπήκα στην otenet καμμία αλλαγή σε τιμές χτες

αλλα δε βγάζεις και ακρη ρε γαμώτο

τι περιλαμβάνει και τι όχι

με βλέπω κανα adsl in a box που έχει τα πάντα!!! και τα πάγια γραμμής μέσα

το connX λέει τιμές για 384 και 512 και είναι 5έυρώ κάτω η χρέωση ανα μήνα

τέλος ενεργοποίησης ίδιο νομίζω

Σε εμάς τους κανονικούς τι παίζει; Τα ίδια ακόμα;

btw τι έγινε με εκείνη την επιστολή διαμαρτυρίας που θα έστελναν από το adsl.gr;

μειώσεις έχει ήδη κάνει η tellas και σήμερα έκανε και η ACN (altecnet)

(προς vdeseris >>> καφεεεεεε:p )

έχει κάποιος ήδη το conx?

τι περιέχει το κουτί και πόσο κάνει?

με τα παλια δεδομένα με καλύπτει πάλι η απάντηση

Thanx

σε συζήτηση με τεχνικό του πΟΤΕ χτες στην Ν.Ιωνία έμαθα πως συζητάνε μείωση απο 25 σε 20 ευρώ για το πάγιο γραμμής και ελαφρυά πτώση του τιμοκαταλόγου γενικά σύντομα

για το Φοιτητικό δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμα

1 οκτ αναμένεται η αποφαση σχετικά με τα ποσά/διακαιολογητικά και τα λοιπά.

κοινώς τζίφος.....

να περιμένω η να πάρω το μαμόκουτο?????

to shop or not to shop?

Το μοντεμ ετσι και αλλιως δε θα το πληρωνες? Αυτο που εχει το connex ειναι για τα σκουπιδια.Ενεργοποιηση αν βαλεις συνδεση εκτος του connex ετσι και αλλιως θα εκανες

Ρε παιδια κι εγω στο ιδιο διλημμα ειμαι.Το router οκ το αγοραζω πειτε,αλλα επειδη θελω να βαλω 512 δεν ξερω 1.αν θα το παρεχει η hol, 2.θα πληρωνω 512 και θα μπαινω 384?

σε πακέτο το μόντεμ η ενεργοποίηση και ολα είναι πληρωμένα on DSL kit π.χ

το routerακι που μπάνισα είναι ασύρματο και με voip πύλη έχει 150 άρα πάει σε δεύτερη φάση

το ελάχιστο για να μπώ στο χώρο ζητάω γιαυτο και τόοοοσο καρμιρης.....

512 σύνδεση δεν παίζει απο hol

μη πληρώνεις τσάμπα ενα τρίμηνο..... δε λέει....

ομαδική για DSL-οκουτα θα κανουμε?

έχω ξεφύγει:o

http://corporate.otenet.gr/corporate/portal/media-type/html/user/anon/page/default.psml/js_pane/P-102fdfaf035-10001

περιλαμβάνει ΟΛΑ όσα θα πλήρωνα για 3μήνες?

έχω φλιπάρει με τα πακέτα δεν καταλαβαίνω τι έχει μέσα+τι όχι

τα πάγια της γραμμής τα έχει η έχει μόνο το κομμάτι του ISP πληρωμένο???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.