Jump to content

Αξιοπιστία Big Water

tristeno1416003162

Είχατε πρόβλημα με την αντλία του BigWater?  

7 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Πολλά ακούστηκαν για την αξιοπιστία του big water και σκέφτηκα μιας και το λεγάμενο κιτ το κατέχουν πολλοί περισσότεροι από αυτούς που είχαν προβλήματα, να κάνουμε μια μικρή έρευνα.

Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι βασικά να μάθουμε σε πόσους παρουσίασε πρόβλημα.

Δεν μας ενδιαφέρει πόσο καιρό το έχετε γιατί πιστεύω ότι αν είναι ελαττωματικό θα παρουσιάσει προβλήματα στην αρχή.

Έχω ενα στο 2ο pc εδώ και 5-6 μήνες και το μόνο πρόβλημα ήταν όταν το αγόρασα είχε ραγισμένο το πλέξι στο block στο σημείο που βιδώνει το ρακορ. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε με μια μικρή πατέντα και απο τότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

δεν το εχω πια.

1 κιτ η αντλια του χαλασε

μου εφεραν καινουργια αντλια χαλασε επισης μεσα σε ενα μηνα το πολυ.

δεν ξερω αν εφταιγε το ζεστο νερο παντως dead και οι 2..

με την τιμη που εχει το asetek δεν νομιζω πως αξιζει η αγορα του bigwater

• 3 months later...
Αρχική απάντηση από AMD 64 4 EVER

KAKAI EGV STHN ARXH IXA POROTHI ME TON BIG WATER.............

TELIKA TON AGORASE ENAS FILOS MOY K MEXRI STIGMIS DEN EXI BGALI PROBLIMA

................XTYPA XILO...........

:cry:

Ως κολλητός του moderator, οφείλω να προτείνω να διορθώσεις το ποστ σου σε πεζά ελληνικά.

Καλως ήρθες!:flower:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.