Jump to content

Ποιό Κουτί και ποιό Τροφοδοτικό

simostarabatzis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αφού έψαχνα όλη την Ελλάδα για τρεις μήνες (χωρίς πλάκα Ιούνιος-Σεπτέμβριος) για να βρω τη γαμ.. μητρική τώρα έχω πάρει τα πάντα και δεν έχω που να τα βάλω..!!!! :)

Το "σύστημα" έχει ως εξής¨

Intel 820, 2,8 Ghz Dual Core

MB Gigabyte 945g Pro

Ram DDR2 533 Kingston

Maxtor 200GB SATA

Maxtor 100GB ATA 133 (Από το προηγούμενο PC μου...)

DVD-R Plextor 740A DL

Modem PCI

Ήχος και Γραφικά είναι ενσωματωμένα στο Chipset - ξέρω δεν είναι ότι καλύτερο αλλά το αποφάσισα έτσι γιατί προς το παρόν δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από αυτά και θα κάνω επεκτάσεις αργότερα, οπότε επένδυσα σε άλλα στοιχεία. Επίσης θα προσθέσω TV Tuner κάποια στιγμή...

Τώρα όμως κόλλησα σε κουτί και τροφοδοτικό, βοήθεια παίδες γιατί φοβάμαι ότι θα κάνω καμιά μαλακ... με το PSU και θα έχω λιγότερα και άσχετα βύσματα από υποδοχές!!!

Το κουτί θέλω να είναι ευρύχωρο, μαύρο χωρίς πόρτες, παράθυρα και άλλα κουφώματα αλλά με USB, Firewire και Audio In/Out

To τροφοδοτικό πρέπει να είναι πάνω από 400W (δε με νοιάζει ο θόρυβος τόσο...)

Να προσθέσω ότι έχω αγοράσει UPS 800 αλλά θέλω το τροφοδοτικό να είναι μιας σχετικής αξιοπιστίας και μαζί με το κουτί να έχουν ανοιχτό (όσο γίνεται...) ορίζοντα επέκτασης και αναβάθμισης και να μην δώσω πάνω από 150-200 Ε. Οποιοδήποτε σχόλιο και επιχείρημα για τη σύνθεση και την αγορά ευπρόσδεκτο...

Να επισημάνω ότι η Ram είναι 2x512Mb για να είμαι αναλυτικότερος και σαφής...

Νομίζω ότι τελικά θα στραφώ στο TAGAN για τροφοδοτικό αλλά σε ότι αφορά το κουτί δε θέλω όπως είπα να έχει παράθυρα και πόρτες...απλά να είναι μαύρο και να έχει Firewire (IEEE) / USB (1 ή 2- δεν με πολυνοιάζει) και Audio In&Out...Ευχαριστώ παιδιά για τα replies αλλά τα Thermaltake παραείναι space για τα γούστα μου...Απίστευτο, δε μπορώ να βρώ ένα απλό κουτί, μου φαίνεται θα καταλήξω στο λαμαρινά..!! :)

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:38]

heroichi 6A19

μακραν το καλυτερο απο τα απλα κουτια με λογικοτατη τιμη

Συμφωνώ αλλά η απόσταση mobo και σκληρών - dvd's κ.λ.π. είναι πολύ μικρή. Αν ήταν 5cm πιο φαρδύ............

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.