Jump to content

FX57+SLI+WC

dimcar

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου ήρθε στα χέρια χτες ένα καινούριο σύστημα Water Cooling της Gigabyte και είπα να το δοκιμάσω. Αφού λοιπόν οι προσπάθειες με LN2 και τον FX57 πήγαν χαμένες (ελλέω cold bug), αυτός ήταν ο εκλεκτός μου....

τα υπόλοιπα:

DFI SLI

2x512MB GEIL 400-2/2/2/5

2x7800GTX SLI

Για να είμαι και ακριβοδίκαιος, έκανα και μια "πατέντα" καθώς τοποθέτησα το ψυγείο του ΚΙΤ της Gigabyte ακριβώς μπροστά από ένα air condition, για να έχω λίγο χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Το αποτέλεσμα?? Μέγιστη συχνότητα post 3,12GHz, μέγιστη συχνότητα bench 3,075GHz. Όχι και άσχημα.... Φυσικά, το σκορ στο 3D Mark 05 είναι ιδιαίτερα υψηλό

post-3050-1416072192,103_thumb.png

Και ένα Super PI.... με τις μνήμες δεν ασχολήθηκα πολύ... τώρα παίζω που έχω πάνω έναν X2....πάντως, δουλεύουν 1:1 στα 261 2/2/2/5

post-3050-1416072192,1633_thumb.png

2 second κατω ειναι εφικτα με τσιτα μνημες αλλα σαν cpu καλουλη ειναι το ατιμο :D

freeze it!

Αρχική απάντηση από cptkoulis

το SLI default η overclocked ??ποσο κσι με τι?αερα?

overclocked.....κοντα στα 520/1420 ειναι αν δεν κανω λαθος κυριε dimcar??

ετσι ετσι χαραμοφαη.....:p

το wc της gigabyte από τι αποτελείται?

ψύχεις και τις κάρτες?

πάντως με το a/c κερδίζεις αρκετά αν βαράει το ψυγείο.

(5-10 βαθμούς τους είχα κερδίσει με πάρα πολύ πρόχειρο setup)

Αρχική απάντηση από georgesod

Ρε δώσε ρεύμα

Μπα... δυστυχώς δεν ακούει με τίποτα. Μέχρι 1,5-1,525 MAX μπορεί να παίξει ανεξαρτήτως άλλων....

Αρχική απάντηση από Βασιλης

overclocked.....κοντα στα 520/1420 ειναι αν δεν κανω λαθος κυριε dimcar??

ετσι ετσι χαραμοφαη.....:p

χε χε... ο Βασίλης ξέρει καλά... αλλά όχι και χαραμοφάης, ε??? όταν κλείνεις τεύχος μέχρι της το πρωί.... κάτι πρέπει να κάνεις για να περάσεις την ώρα σου!!! χα χα...

Αρχική απάντηση από sotiris

το wc της gigabyte από τι αποτελείται?

ψύχεις και τις κάρτες?

πάντως με το a/c κερδίζεις αρκετά αν βαράει το ψυγείο.

(5-10 βαθμούς τους είχα κερδίσει με πάρα πολύ πρόχειρο setup)

http://www.gigabyte.com.tw/Peripherals/Products/Products_GH-WIU01.htm το λινκ του προϊόντος... είχα δοκιμάσει και το BigWater της TT παλαιότερα, αλλά νομίζω αυτό είναι ποιοτικότερο.

Αν κρίνουμε πώς έχει default συχνότητα τα 2.8 πήρε 300mhz benhcable και 350ποστ. Μάλλον θέλει subzero για να δείξει τα δόντια του.

καλός είναι ο FX... next time με ξηρό πάγο ή κάτι.... άλλο???? ακούει ο esdee??? χε χε.... έ HiPro?

Αρχική απάντηση από hipro5

Καλός αυτός ο FX φαίννεται....... ;)

μου θυμησες τον yoda

(good this FX seems) :D

Αρχική απάντηση από dimcar

καλός είναι ο FX... next time με ξηρό πάγο ή κάτι.... άλλο???? ακούει ο esdee??? χε χε.... έ HiPro?

αυτο το κατι θελει 5-6 μερες ... ερχετε το τελευταιο γμεξαρτημα μες την εβδομαδα, εφυγε την παρασκευη απο εξω για εδω ;)

Αρχική απάντηση από dimcar [Σήμερα, στις 17:03]

Roger that and counting down........... :D

• 3 weeks later...

Mr Dimcar σας καλω σε κοντρα....μονο που ο δικος μου FX παιε περιπου στα 3300 με εναν delta 8cm επανω.....:) .....ΝΑΙ,ΝΑΙ μετα τον dothan(750) που πηγαινε 2200 με το ζορι και ητνα και ES ειπα να παω σε FX για λιγο...:p

kαι ειμαι με asus board(LOL)....κατσε να παρω και το DFi την δευτερα...

το CPU επαιζε στα 3333 αλλα οταν εκανα print screen κατευθειαν μετα την αλλαγη δεν προλαβε το cpu-z....

aeras.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.