BeetleJuice Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #22 Σεπτέμβριος 17, 2005 παιδια σας ευχαριστωοντως εγινε καλη δουλειανα ξερετε οτι οταν αγορασα το σετ της arctic πιστευα οτι πεταξα τα λεφτα μουκιομως κανει ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑκαι δεν εχουν τσιγγουνευτει την ποσοτηταθα κανω ενα review και για αυτοη βενζινη ειναι οντως πολυ καλη αλλα την χαλασε ολη η μανα μου στα χαλιαεπισης να πω οτι σκεφτομαι να δω τι γινεται με το lapping στις μνημεςθα δοκιμασω με κατι sdram που εχω , ετσι για να δω τι παιζει,αυτες τρωνε 3,65 volt και ζεσταινονται πολυdjalex δεν το ειχα σκεφτει οτι πανε rma ισως εχεις δικιοαλλα ρε συ με τα αυτοκολητα ?δεν υπαρχουναρα λογικα θα υπαρχει προβλημααν τα ειχα τα αυτοκολλητα και τα ξανακολουσα λετε να περναγαν?για να δω γνωμες !!!
Daytime Dreamer Σεπτέμβριος 17, 2005 #23 Σεπτέμβριος 17, 2005 Ωραιοτατο το σκαθαρι ... μην τα λυπηθεις καθολου! Keep us posted! :clap:
chroma Σεπτέμβριος 17, 2005 #24 Σεπτέμβριος 17, 2005 Για το set της arctic δε ξέρω, με καθαρό ασετόν που τα καθαρίζω εγώ δεν υπήρξε ποτέ τίποτα που να μη καθάρισε. as5 είναι απλά κακή ιδέα, μη το κάνεις και θα ψάχνεις μετά τι φταίει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.