BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 εβγαλα τα HS απο κατι UTT που αγορασα προσφατα ειπα να ποσταρω να δειτε το ολο θεμα οτι οντως γινεται και πως οι μνημες ειχαν χαλκινες ψυξτρες revoltek επιχρωμιωμενες απο κατω εβρισκε κανεις τα κλασικα UTT με ceramique αναμεμυγμενη με κολλα στιγμης οι μνημες ανηκαν στον φιλο vagouridi και τις ειχε ο shidokanjohn απο τον οποιο της πηρα για να τις προωθησω σε ενα φιλο φαινομενικα ειναι ενα σωμα και δεν λυνουν με τιποτα λεπτο κατσαβιδακι και το κανουμε σαν μικρο μοχλο αν ειναι και ζεστες ακομα καλιτερα γιατι το υλικο γινεται πιο μαλακο τραβαμε ενα μεμτεστ να τις λιωσουμε και παμε με πολυ υπομονη αρχιζουν να αποχωριζονται προσοχη να μην μπει κατσαβιδι σε γωνια απο τσιπακι , πυκνωτη μικρο , αντισταση γιατι ανα σπασει πανε οι μνημες... σιγα σιγα τις ξεκολαμε.... ιδου...
BeetleJuice Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #2 Σεπτέμβριος 16, 2005 ξερω , αναρωτιεστε , θα γινουν ποτε ξανα αυτα μνημες? θα δουλεψουν? εδω οι μνημες με πολυυυυυ υλικο πανω τους
apostglen46 Σεπτέμβριος 16, 2005 #3 Σεπτέμβριος 16, 2005 ΧεΧε εγω τις Κινγκστον μου τις ανοιξα με κατσαβιδακι ρολογαδων αφου πρωτα τις περασα λιγο με το πιστολακι για τα μαλλια
apostglen46 Σεπτέμβριος 16, 2005 #4 Σεπτέμβριος 16, 2005 Ασετον ή οινοπνευμα ακομα καλυτερα..........
BeetleJuice Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #6 Σεπτέμβριος 16, 2005 μπανακι με καυτο νερο και τα HS αποχωριζονται το υλικο τριβοντας με το δαχτυλο ή με καμια παλια οδοντοβουρτσα believe me , it works !!!
BeetleJuice Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #7 Σεπτέμβριος 16, 2005 χαλι μαυρο με τα υπολειμματα οινοπνευμα και παμε για γυαλισμα
DarkSaga Σεπτέμβριος 16, 2005 #8 Σεπτέμβριος 16, 2005 λεγε διαφορές σε συμπεριφορά πριν και μετά είδες?αυτο μετράει αντε και πάω αυριο για ψυκτρες
BeetleJuice Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #9 Σεπτέμβριος 16, 2005 βαζουμε το ...."φαρμακο" και το απλωνουμε με αργες κινησεις χαχαχαχαχαχαχαχ
ea6gka Σεπτέμβριος 16, 2005 #10 Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από DarkSaga λεγε διαφορές σε συμπεριφορά πριν και μετά είδες?αυτο μετράει αντε και πάω αυριο για ψυκτρες θα σου πω εγω πριν 6 μηνου τι ειχα παρατηρησει. Διαφορα? καλυτερα χωρις κουβερτες. ποσο ? 1-2ΜΗΖ
BeetleJuice Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #11 Σεπτέμβριος 16, 2005 ιδου , μετα τριβουμε με μαλακο πανι να βλεπω την ομορφη φατσα μου μεσα , ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥ
BeetleJuice Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #12 Σεπτέμβριος 16, 2005 ρε μην βιαζεστε ιδου το αποτελεσμα μετα εχουν σειρα τα τσιπακια εδω θελει προσοχη τα υλικα ειναι νυστερι απο το νοσοκομειο και το σετακι της arctic (μαμαει) ξυνουμε , ΝΑΙ ΞΥΝΟΥΜΕ , ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ UTT αμα δεν εισαι καφρος δεν θα ξυσεις καμια μυτη απο τα τσιπακια ουτε πυκνωτη ουτε αντισταση και φυσικα δεν θα ξυνεις μεχρι την δευτερα παρουσια μεχρι να βγει το νυστερι απο κατω γιατι μετα δεεεεν νομιζω να παιξουν οι μνηηηημες τα χοντρα φευγουν ετσι με την μυτη καθαριζουμε και οτι αλλο εχει μεινει μετα actic και μπατονετα το αφηνουμε αρκετα να δρασει και διαλυει τα παντα , ΤΑ ΠΑΝΤΑ καθαριζουμε μια , δυο και σκουπιζουμε καλα με στεγνο πανι
DarkSaga Σεπτέμβριος 16, 2005 #13 Σεπτέμβριος 16, 2005 αν συμπεριφέρεσαι στον venice με τη λατρεία που τρέφεις για τη φάτσα.....καταλαβαίνω γιατί ανεβαίνει....
ea6gka Σεπτέμβριος 16, 2005 #14 Σεπτέμβριος 16, 2005 καλυτερα να μην ξυσεις τα τσιπακια , δεν ειναι δυσκολο να γινει η στραβη. εξαλου κεραμικ ειχα επανω δε παθαινουν τπτ
BeetleJuice Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #15 Σεπτέμβριος 16, 2005 ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΙΝΑΝΕ το θεμα ειναι ρε συ , με τοσο ξυσε ξυσε δουλευουν? παραπεμπεστε στο hexus pifast να δειτε αν παιζουν η οχι 3,6 βολτ και ενας 12αρης να τις φυσαει σε περιπτωση που δεν καταλαβαν καποιοι , οι ψυκτρες ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΑΝ το πως θα μπουν και με τι υλικο το σκεφτομαι ακομα θα τις βαλω στις δικιες μου UTT που ειναι στρωμενες επι ενα μηνα και θα σας πω διαφορες θελω να ρισκαρω Arctic Silver 5 που ειναι λιιιγο αγωγιμη , αλλα εμπιστευομαι τα χερια μου και πιστευω δεν θα τρεξει να τα κανει ολα λιμπα θα ενημερωθειτε για το θεμα ολα γινονται αμα εχεις υπομονη ο shido θα τραβαει τα μαλλια του ειμαι σιγουρος , δεν θα το πιστεει οτι βγηκαν και εγιναν κουκλια... ciao αδερφια το σκαθαρι
BeetleJuice Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #16 Σεπτέμβριος 16, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 21:57] καλυτερα να μην ξυσεις τα τσιπακια , δεν ειναι δυσκολο να γινει η στραβη. εξαλου κεραμικ ειχα επανω δε παθαινουν τπτ αμα αφησω βρε πανω την κεραμικ με την κολα στιγμης σε ολα τα τσιπακια τι θα χτυπαει ο αερας?την κεραμικ?και αν θελω μετα να βαλω νεες κουβερτες ή αλλο συστημα ψυξης που θα πατησει?σιγα μην αφηνα τα αγκωναρια πανω στα μνημακιαδεν εμεινε τιποτα πανω , γινανε εργοστασιακακαι αν θες , εχει γινει και μια Α προετοιμασια εδαφους για μελλοντικη χρηση πασταςμετα ακολουθει το arctic υγρο νουμερο 2 που ειναι ας το πουμε "διαμορφωτης επιφανειας" ωστε να πατησει καλιτερα η θερμοαπαγωγη κολλαο διαμορφωτης απαιτει να εχει γινει καθαρισμα με το υγρο νουμερο 1 ή με μοντιφιες δικες μας , οινοπνευματα , ασετον , βενζινες καθαρες κτλ
ea6gka Σεπτέμβριος 16, 2005 #17 Σεπτέμβριος 16, 2005 αλλο νομιζα , οτι θα βαλεις το ξυραφι αναμεσα στα ποδαρακια να βγαλεις οτι εχει μεινει. Αλλα μια φορα εγω με καθαρη βενζινη καπως ετσι τις ειχα κανει . Ωραιος , αντε τωρα καψτες
phil1416003162 Σεπτέμβριος 16, 2005 #18 Σεπτέμβριος 16, 2005 Μπραβο ρε Κωστα μερακληδικη δουλεια Εγω παντως χαλκινες κουβερτες+ceramique(σκετη) δεν τα αλλαζω με τιποτα.
Georgesod Σεπτέμβριος 17, 2005 #19 Σεπτέμβριος 17, 2005 Καθαρή βενζίνη και από μένα. Το πιο cool καθαριστικό
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.