apocalypse Σεπτέμβριος 17, 2005 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Η διάψευση από την ATi : http://guru3d.com/newsitem.php?id=3069Βέβαια αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν αν τα νούμερα είναι αληθινά.Πάντως και να λέει την αλήθεια ο εκπρόσωπος της ATi , χρησιμοποιεί ένα περίεργο επιχείρημα :"This is a complete hoax - done with an OC'd X850, we think. Call our partners yourself and ask if they have R520XTs in house. The numbers aren't even close."Ίσως είμαι υπερβολικά καχύποπτος , αλλά εγώ το highlighted κομμάτι το διαβάζω σαν "οι board partners δεν έχουν R520XT ούτε για δείγμα"."Λιγάκι" περίεργο για κάρτα που είναι να κυκλοφορήσει σε 15 μέρες :whistling . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από CaptainMilo Τι να πρωτοκάνει η ΑΤι ρε παιδιά? Από την μια έχει το βραχνά 7800 να περάσει σε επιδόσεις , από την άλλη να τελειοποιήσει το crossfire και το chipset της. Είναι σαν να λέμε η nvidia να προσπαθεί να βγάλει με την μία και 7800/nf4/sli Από επιδόσεις πάντως ελπίζω να πάει καλύτερα στο άμεσο μέλλον Μαλλον οχι πετυχημενο επιχειρημα......τι νομιζεις ?οτι η ΑΤΙ ειναι μια μικρη εταιριουλα με 5 τεχνικους που προσπαθουν να τα φτιαξουν ολα?Μην τρελαθουμε τωρα..... @def Λες μια αυτο.... Αρχική απάντηση από def ας μην υποτιμαμε την ΑΤΙ εγω πιστευω οτι ακομα δεν ειπε την τελευταια κουβεντα της,οπως ειπατε και οι περισσοτεροι ας περιμενουμε και αλλα τεστ,και στο φιναλε ρε μαγκες και λιγο πιο μικρες επιδοσεις να εχει απο την VIDIA αυτοι που ειναι να παρουν ATI θα την παρουν και μετα αυτο... Αρχική απάντηση από def αυτο που εκανε και η vidia.H ATI παει για τα πολλα και θα χασει και τα λιγα.δεν ειναι δικαιολογια αυτη.δεν ειναι καμια μικρη εταιρια,και τις απαιτησης των gamer τις γνωριζει πολυ καλα. Απ'οτι βλεπω δεν εχεις αποψη δικια σου...απλα οτι λεει ο καθενας το υποστηριζεις....go with the flow που λενε..... @Seeker Ο πιο σωστος φιλε μου...και εγω μαζι σου.... :T: Αρχική απάντηση από Seeker Ακόμα δεν έχουμε δει το τελικό προϊόν οπότε ότι και να πούμε είναι εικασίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Σεπτέμβριος 18, 2005 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1813.6/ Overall it looks like the Radeon X1800 XT is good match for the GeForce 7800GTX, although in most games the GTX clearly takes the lead. The Radeon X1800 Pro is slightly slower than the GeForce 7800 GT, although not by much. Considering the fact that weve used a top-of-the-line AMD Athlon FX57 processor, with 1GB of OCZ DDR400 memory on the popular Asus A8N-SLI Deluxe motherboard your mileage may vary, we honestly dont know how these cards will do in a lower spec-ed system. With more pipelines, 24 vs. 16, the GeForce 7800 GT and GTX should have the advantage here. ματακια δεν εχω καλεεΕΕεεεεεΕεεεε :hehe: , Our conclusion is a mixed bag really. The benchmarks were run on release candidate drivers for the Radeon X1800 Pro and XT, hence performance is not likely to change much before launch, but final clockspeeds have yet to be determined we've learned, hence it could go either way. On the other hand ATI has been able to wring extra performance from their drivers in the past, so wed expect them to be able to pull that off here as well. οντως για το τελικο προιον δεν μπορουμε να βγαλουμε ακομα συμπερασματα, εδω περα δεν εχουνε αποφασισει ακομα για τα ρολογια + οτι ειναι οι πρωτοι καταλυστς που υποστηριζουν αυτες τις καρτες, εγω προς το παρον δεν το βλεπω αποτυχια, ενταξει, αργησε λιγο να κυκλοφορησει τα μοντελα της κ δεν υπηρχε καμια διαφορα 20% τουλαχιστον στις επιδοσεις με τις αντιστοιχες geforce, σο φακιν γουατ ? οσοι ειναι φανΑΤΙκς παλι θα την προτιμησουν μαζι με μια ati crossfire mobo, που btw δεν εχουμε δει ακομα συγκριτικα μεταξυ 7800GTX SLI vs X1800 XT crossfire παντως συμφωνω με τον unsto, καλα θα κανουν κ οι 2 εταιρειες να παρεχουν ποιοτικα mid range μοντελα γιατι απο εκει ερχονται τα περισσοτερα λεφτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Σεπτέμβριος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Θα δειξει απο Οκτωβρη αμα θα αξιζει τελικα η οχι οπου θα βγει το τελικο προιον και περισσοτερα review και στοιχεια και μετρησεις οτι στοιχειο εχει βγει για την ωρα σχετικα με το Χ1800 το παιρνω σαν "pepper and salt" οπως λενε και τα Εγγλεζακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Σεπτέμβριος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Μαλλον οχι πετυχημενο επιχειρημα......τι νομιζεις ?οτι η ΑΤΙ ειναι μια μικρη εταιριουλα με 5 τεχνικους που προσπαθουν να τα φτιαξουν ολα?Μην τρελαθουμε τωρα..... @def Λες μια αυτο.... και μετα αυτο... Απ'οτι βλεπω δεν εχεις αποψη δικια σου...απλα οτι λεει ο καθενας το υποστηριζεις....go with the flow που λενε..... @Seeker Ο πιο σωστος φιλε μου...και εγω μαζι σου.... :T: Βασιλη ποσταρε οτι εχεις να ποσταριες και μην ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ θα σε παρακαλεσω πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 18, 2005 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Βασιλης Μαλλον οχι πετυχημενο επιχειρημα......τι νομιζεις ?οτι η ΑΤΙ ειναι μια μικρη εταιριουλα με 5 τεχνικους που προσπαθουν να τα φτιαξουν ολα?Μην τρελαθουμε τωρα..... @def Λες μια αυτο.... και μετα αυτο... Απ'οτι βλεπω δεν εχεις αποψη δικια σου...απλα οτι λεει ο καθενας το υποστηριζεις....go with the flow που λενε..... @Seeker Ο πιο σωστος φιλε μου...και εγω μαζι σου.... :T: Bill, το να επιτίθεσαι σε άλλους χρήστες απαγορεύεται από τους κανόνες του forum. Καλό είναι την επιθετικότητά σου να τη διοχετεύσεις αλλού, σε κάποιο τομέα που θα σου φανεί πιο χρήσιμη (box?). Αυτά που λες μπορεί να ναι έτσι, μπορεί και να μην είναι, δηλαδή η ATi δεν τρώει resources για να βγάλει τα chipset? Αν το chipset team δούλευε και αυτό στο graphics, δε θα έβγαζε καλύτερες κάρτες? Εγώ δεν ξέρω, μπορεί και να μην έβγαζε, αλλά μην είσαι και απόλυτος. Όσον αφορά τα άλλα που έχεις quotάρει, ουσιαστικά ο def λέει ότι πρέπει να περιμένουμε (αν δεν απομονώσεις τις λέξεις αλλά το νόημα), πράγμα που πιστεύω ότι είναι σωστό (όπως κι εσύ το πιστεύεις όπως λες). Coolαρε, είσαι πολύ τσιτωμένος τελευταία, δε βρίσκεις LN2? Η γνώμη μου είναι ότι έχει αργήσει ΠΑΡΑ πολύ να απαντήσει, και συνήθως τέτοια αργοπορία δεν βγαίνει σε καλό. Ειδικά αν σκεφτείς και τη διαθεσιμότητα ( c(l)opyright by unsto ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.