mauros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2008 Είμαι έτοιμος να φέρω παπά, τα έχω παίξει τον τελευταίο μήνα...Αφού άλλαξα μέχρι και τον τρόπο που βουρτσίζω τα δόντια μου, είπα να δώ τι κάνει και το τροφοδοτικό.Τι είδα : Α)Μητρική να παίρνει για λίγο ρεύμα και να σβήνει.Όταν όμως είχα συνδέσει πάνω στο τροφοδοτικό μονο την μητρική να δουλεύει κανονικά.Β)Το τροφοδοτικό μόνο του,βραχυκυκλώνοντας το 24πινο, να δουλεύει και όλες οι τάσεις σε όλα τα καλώδια αλλά και το 24πινο να είναι μια χαρά.Μόλις συνδέσω πάνω ακόμα και fan να σβήνειΓ)Με ip35 pro κατ'εξαίρεση να δουλεύουν όλα ρολόιΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?:hut011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastCrack Νοέμβριος 19, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 να αλλάξεις τροφοδοτικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Νοέμβριος 19, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 mobo Dfi?(ριξε μια ματια στο manual του psu αν αναφερει κατι για minimum load - αυτο για την περιπτωση που συνδεεις μονο fan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 19, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Επειδή μου το κάνει και μένα κατά καιρούς (μπορεί να μην ισχύει βέβαια) κούνησε λίγο το 24 πινο και μετά δες αν ανάβει. Σε μένα πήρε μπρος κανονικά, λες και δεν έκανε καλή επαφή.Το είδα τόσο σε asus, όσο και σε gigabyte μητρικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 19, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2008 Τελικά δοκιμάστηκε με άλλο τροφοδοτικό και δουλεύει το σύστημα (Χίλια ευχαριστώ Αντρέα!!) Οπότε το coolermaster μας άφησε χρόνους...Δεν μπορώ να καταλάβω τι το έπιασε και μάλιστα ήταν και το τελευταίο που είχα στο μυαλό μου.Πολύ καλό τροφοδοτικό. Άμα καταφέρω να βρω την απόδειξη θα περάσει απο εγγύηση,διαφορετικά θα σας δείξω το εσωτερικό του Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 20, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 Τελικά θα αναβιώσει ο θρύλος περι dfi και καμμένου θερμοσίφωνα.....Δεν θα το πιστεψετε αλλα γύρισα σπίτι και βρήκα την συσκευή του τηλεφώνου χωρίς ρεύμα...πρέπει να κάηκε:058::tier016: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Νοέμβριος 20, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 Χαχαχα Πανο κλείσε όλες τις συσκευές σου μέχρι να περάσει η μπόρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LastCrack Νοέμβριος 20, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2008 ανέβα σε μια μπανανιά... χωρίς πλάκα κάνε και κανά ευχέλαιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Νοέμβριος 21, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Ρε συ μαύρε δες λιγο τα ρευματα στην οικοδομη σου... Δε μπορει πια τοσο γκαντεμια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 21, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Έλα μωρε τώρα,εντάξει θα είναι τα ρεύματα της οικοδομής Θα μου φέρεις το τροφοδοτικό σου σήμερα στον καφέ,έτσι δεν είναι?Για καμμιά βδομάδα το θέλω και μετά θα στο επιστρέψω. (ΛΟΛ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Νοέμβριος 21, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Ναι μωρη! Και αν ξαναπεις τπτ για τα TAGAN θα......ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ειχες και στο χωριο σου TAGAN??? ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Νοέμβριος 21, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2008 Είχα και τώρα το χρησιμοποιεί η γιαγιά μου να ανάβει το πετρογκάζ To 580 έφυγε σαν τον ninja,μέσα σε καπνούς lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.