Jump to content

p3 στα 866mhz αξιζει overclocking???

tolis861416003225

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λοιπον το παλιο μου συστημα μετα τις αναβαθμισεις ειναι:

p3 στα 866mhz

512mb sd ram 133mhz

nvidia 5600 128mb(βασικα ati 9550 gamers edition ηθελα να παρω αλλα ειχαν τελειωσει... :( )

wd 80gb

ολα αυτα πανω σε μια asus cusl2-c

λοιπον ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να κανω κανενα κλοκαρισματακι η δε θα δω αποτελεσματα μεγαλα? φυσικα δε προκειτε να παρω τιποτα το πολυ πολυ να παρω κανενα ανεμιστηραμπροσ πισω μια και δεν εχει το κουτι.... το τροφοδοτικο του ειναι αν θυμαμαι καλα enlightrd power η κατι τετειο 250watt(λιγα ε?? φτανουν? σε μια σελιδα που πιγα και εωγαζε ποσα βατ θεσ μου εωγαλε 252!!! να το αλαξω???)

α! παντως το τροφοδοτικο αντεξε ποσες και εγω δε ξερω πτωσεις ρευματος της δει και τιποτα δεν εχει παθει το παραμικρο!!! καλα θα παρω και ενα ups-σταθεροποιητη για να ειμαι σιγουρος.....

Εγω θα σου προτεινα να μαζευες κανα φραγκο, να πουλαγες αυτα κ να παρεις κατι καινουργιο κ πιο αξιολογο. Αυτα αν θες να παιζεις κανα παιχνιδακι. καιρνουργιο.

Αν το εχεις μονο κ μονο για πειραματα, πιστευω οτι μπορει να ανεβει κανα 200-250αρι η CPU με μια καλη αεροψυξη...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Εγω θα σου προτεινα να μαζευες κανα φραγκο, να πουλαγες αυτα κ να παρεις κατι καινουργιο κ πιο αξιολογο. Αυτα αν θες να παιζεις κανα παιχνιδακι. καιρνουργιο.

Αν το εχεις μονο κ μονο για πειραματα, πιστευω οτι μπορει να ανεβει κανα 200-250αρι η CPU με μια καλη αεροψυξη...

Ειναι 133...ποσο bus να πιασει και με τι μνημες??

Πανω απο 150 δυσκολευει το πραγμα..no pci/agp lock.

Αστο καλυτερα στα αδερφια ως εχει.Δεν αξιζει να του κανεις τιποτα...αντε να παρεις 100 mhz...

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

Τον 533 τον ειχα στα 700 με μαμα ψυχτρα. Δεν θα παρει κατι παραπανω αυτος ?

175 Mhz fsb ωραιος δεν ειχα ακουστα να πηγαινουν τοσο τα mobos....τι ειχες κανει??

εμενα παντως στην asus cusl o 866(ο οποιος ζει και βασιλευει :) ) , ειχε φτασει... 1250 (1.85v)... με απλη αεροψυξη (αλλα την pci καρτα δικτυου την εχανα απο τα 166 δυστυχως :( ) , παντως με 1x256mb τερματιζα με 3-3-3 στα 170 , απο κει και πανω οτι δοκιμαζα ηταν ασυγχρονα.τα 2αρια στη μνημη με αφηναν απο τα 152 περπου (hyundai chips)

γενικά πάντως τα πιο παλιά pcιά καλό είναι να μην τα πολυκλοκάρεις, γιατί αφενός δεν κερδίζεις ιδιαίτερα σε επιδόσεις (δηλαδή να πληρώσεις νέο psu για να ανέβει 100MHz ο P3 δεν πολυαξίζει) αφετέρου αν κάψεις κάτι, σίγουρα είναι εκτός εγγύησης και θα δυσκολευτείς να βρεις ανταλλακτικά.

εν τω μεταξύ, αν όντως δεν έχει pci/agp lock (που εκείνη την εποχή δε θυμάμαι να έπαιζε), ανεβάζεις συχνότητες σε όλα (μνήμες, agp, pci). οπότε αυξάνεις τις πιθανότητες.

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

175 Mhz fsb ωραιος δεν ειχα ακουστα να πηγαινουν τοσο τα mobos....τι ειχες κανει??

Τιποτα ιδιαιτερο. Αλλαξα απο 4x133 στα 4.5χ162 (η εκει κοντα) Παραπανω απλα δεν ανοιγε το Pc...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.