τακης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 Κυριοι καλησπερα,εδιωξα κι εγω τον i.e. και εβαλα firefox 1.06 τον οποιον ειμαι πολυ ευχαριστημενος.το ερωτημα ειναι οτι για προστασια εχω\zone alarm pro,symantec corp. 9.0,ad-aware 6 pro,spyware doctor 3.2 τα οποια με τον i.e. ηταν ολα real time protect.Tωρα με τον firefox χρειαζεται καποια αλλαγη στις ρυθμισεις τους για να ειναι παλι real time η βρισκουν μονα τους τον εκαστοτε browser?Για το z.a. και το symantec ξερω για τα αλλα δυο δεν ειμαι σιγουρος(στο ad-aware τρεχει real το ad-watch). Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Στα option θα κοιταξεις. Το συνολο παντως παραμενει το ιδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Τα εχω κοιταξει τα options αλλα δε βρισκω επιλογη για browser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 ok then. δε θα εχεις προβλημα. Εξαλλου γενικη δουλεια κανουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween Σεπτέμβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Ουκ εν το πολο το ευ : Παρα πολλά προγράμματα ασφαλείας έχεις πως τα αντέχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Σεπτέμβριος 17, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Έλα ντε, εγω τα μόνα που έχω είναι το ΝΑΤ απο το dsl modem/router, zonealarm home και..... firefox ... μέχρι και astalavista μπαινω και βγαίνω άτρωτος! (να δουμε για πόσο ακόμα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.