sotiris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 Ξέρετε κάνα μαγαζί αθήνα (προς στουρνάρα κατά προτίμηση) που να έχει ποικιλία από βίδες?Πήρα μια 6800 στην οποία οι βίδες του block της asetek δεν χωράνε.Είδα κάτι καγκούρια που μεγαλώνουν τις τρύπες στο pcb αλλά δεν είμαι απ' αυτούς,οπότε λέω να αλλάξω τις βίδες.edit:όμοια περίπτωση, μάλλον θέλω 2mm διαμέτρου (αντί για 3 που πρέπει να ναι τώρα)http://forum.vapochill.com/showthread.php?t=3085&page=2&pp=25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 16, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Βιδάδικο αποκλειστικά, δύσκολο....Στους καθέτους της Στουρνάρα πάντως (χαμηλά) έχει μερικά χρωματοπωλεία όπου μπορείς να κοιτάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 16, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 εναλακτικα βρες ενα μαγαζι με τορνο(ευκολο) και πεστους να σου φτιαξουν αυτο που θες. Δεν ξερω παντως αν θα μπουνε στο κοπο για 4 βιδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 16, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Ερμού στο Μοναστηράκι...από το σταθμό του τρένο στο δρόμο προς το σταθμό Θησείου. Αριστερά όπως πας είναι ενα μαγαζί με τεράστια ποικιλία σε βίδες (δεν θυμάμαι όνομα) και δεξια μετά απο 100 μετρα είναι η Βιδεμπορική. Όχι τοοοοσο μεγάλη ποικιλία όσο το άλλο αλλά θα βρεις αυτο που θες σε ενα απο τα 2.Η Βιδεμπορική είναι ανοιχτά και Σαββατο. Το άλλο όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Σεπτέμβριος 16, 2005 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 Σπυρου Πατση Στο φαναρι αριστερα μετα την γεφυρα.Θα δεις εκει ειναι ενας δρομος γεματος ρακορ και βιδες.Εγω ειχα βρει ενα μαγαζακι ολο βιδες....μονο βιδες.Πηρα γυρωω στις 15 και μου λεει:Τι ειναι αυτα??...Φυγε :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
firefox Σεπτέμβριος 16, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 αν δεν κάνω λάθος και επί τις καλλιρόης έχει κάποια "βιδαδικα". στο ύψος τις φραντζή Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16, 2005 όσο πάμε και απομακρυνόμαστε απ'το κέντρο thanks παίδες, μάλλον σε κάνα χρωματοπωλείο και αν δε βρω, σε κάνα βίδα center:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 δυστυχώς πήγα χθες αλλά είχε νυχτώσει και τα περισσότερα είχαν κλείσει.οπότε από βδομάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 17, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 και εγω βασικα θα σε προτεινα την λυση του ea6gka . αμα πεσεις και σε κανα κοριφαιο μαστορα θα σε κανει κατσε καλα βιδες. αν δεν βρεις παντως πες εχω ενα εδω πανω που δεν με εχει αρνηθει τιποτα, οτι παραλογο και αν του ζητισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 17, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17, 2005 Αρχική απάντηση από 2cpu και εγω βασικα θα σε προτεινα την λυση του ea6gka . αμα πεσεις και σε κανα κοριφαιο μαστορα θα σε κανει κατσε καλα βιδες. αν δεν βρεις παντως πες εχω ενα εδω πανω που δεν με εχει αρνηθει τιποτα, οτι παραλογο και αν του ζητισα. βασικά χρειάζομαι και τα αντίστοιχα παξιμάδια, οπότε δεν είναι μόνο οι βίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 εχεις δικιο.θες να ριξω μια ματια μηπως βρω τιποτα εδω πανω?τεταρτη εχω ρεπο θα παω να δω και για μενα (θελω κατι βιδες για το αμαξι) τι διαστασεις θες ακριβως μονο πες. εκτος αν ηδη βρηκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 18, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18, 2005 να σαι καλά πιστεύω ότι θα βρω αθήνα, δεν το χω πολυψάξει ακόμη! αν δω ότι δεν παίζουν, θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.