fonzi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16, 2005 Λοιπόν που λέτε την μηχανούλα μου την δούλευα 4 χρόνια με την μαμίσια μπαταρία και όλα ΟΚ μέχρι που ψόφησε...Παίρνω τότε μια καινούρια YUASA 60 ευρά (πέρσυ τέτοιο καιρό).Μετά 3 μήνες ψοφάει και την πάω για φόρτισμα.Βγάζει άλλους 4 μήνες και ψοφάει λόγω όμως χειμερινής ακινησίας.Την ξαναφορτίζω τον Ιούνιο και όλα ΟΚ.Φέυγω για θερινές διακοπές και βγάζω τον θετικό για να μην αδειάσει όσο λείπω.Την χρησιμοποιώ απο 1η Σεπτέμβρη ξανά και χτες τα έφτυσε και με άφησε στα κρύα του λουτρού...Να φταίει η συγκεκριμένη μπαταρία or what?
DarkSaga Σεπτέμβριος 16, 2005 #2 Σεπτέμβριος 16, 2005 σύντομα στην έφαγε νομίζω για επώνυμη κιόλας.....δεν ψάχνεις με κανα πολύμετρο να δεις όταν δουλεύει η μηχανή πόσο ρεύμα volt έχεις στους πόλους?για να δεις αν τη φορτίζεις
Wizard! Σεπτέμβριος 16, 2005 #3 Σεπτέμβριος 16, 2005 What.... Επειδή είχα παιδευτεί πάααααααρα πολύ παλιότερα, το πρόβλημά σου είναι ηλεκτρολογικό και χρειάζεσαι ατσίδα ηλεκτρολόγο για να βγάλει άκρη που δυστυχώς είναι πολύυυυυ δύσκολο να βρεις.Μέχρι να βγάλω άκρη είχα πληρώσει 2 ανορθωτές, 3 μπαταρίες, 2 ηλεκτρονικές και πολύ ταλαιπωρία αφού με άφηνε οπουδήποτε.Τελικά όταν βρήκα ένα χρυσό παιδί, μου άλλαξε τα πίσω λαμπάκια που μου έιχαν βάλει φθηνιάρικα κάποια στιγμή με ακριβά και λύθηκαν όλα τα προβλήματα έκτοτε... Δυστυχώς το τηλέφωνό του χάθηκε μαζί με ένα παλιό κινητό...
fonzi Σεπτέμβριος 16, 2005 Author #4 Σεπτέμβριος 16, 2005 Υποπτεύομαι ηλεκτρολογικό πρόβλημα και εγώ.Το φόρτισμα γίνεται ΟΚ σε μαγαζί με μπαταρίες αν και την τελευταία φορά μου ξέρναγε υγρά η μπαταρία μετά τη φόρτιση για 4-5 μέρες...Το μοντέλο που έχω έχει μόνιμα αναμμένα φώτα. Λέτε να φταίει και αυτό;
Wizard! Σεπτέμβριος 16, 2005 #5 Σεπτέμβριος 16, 2005 Σίγουρα τα αναμένα φώτα επιβαρύνουν την μπαταρία, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημά σου. Πιθανότατα ο ανορθωτής να μην τη φορτίζει. Αλλά σου επαναλαμβάνω, ότι κι εγώ τα ίδια είχα, που όμως ήταν αλληλουχία προβλημάτων προερχόμενη από κάτι άσχετο... Τα ηλεκτρικά είναι μανούρα
mode_80 Σεπτέμβριος 17, 2005 #6 Σεπτέμβριος 17, 2005 Πρέπει να δεις αν υπάρχει κάποια διαρροή στα ηλεκτρικά σου. Έλενξε όλα τα καλώδια αν είναι σωστά μονωμένα, αλλά και λάμπες, διακόπτες, επαφές κλπ. Αν ξέρεις να χρησιμοποιείς πολύμετρο ίσως βρείς την άκρη μόνος σου και γλυτώσεις τα μαστορέματα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.