Jump to content

Big Water & Heroichi ......

f117

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρες!σκέφτομαι να περάσω σε νερό και έχω βάλει στο μάτι το Big Water tis Thermaltake :) μήπως μπορείτε να μ πείτε αν θα χοράει μεσα στο κουτί μ??? δεν θέλω να έχω κάτι εκτός κουτιού....... :innocent: :innocent: το κουτί είναι το heroichi 6A19 το midi :) :)

Ευχαριστώω

και εγω το ιδιο εχω και σκεφτομαι για νερο αλλα λιγο στεναχωρο δεν ειναι ε?

οποιος εχει ας απαντησει για εμας...

Παιδιά δέν χωράει το έχει ένας φίλος μου και θέλει αρκετό χωρο. Καλύτερα να πάτε σε μιά λύση του έτοιμου κιτ που είναι λιγο ποιο συμαζεμένα εαν δεν θέλετε πολύ χώρο.

Αρχική απάντηση από tristeno [Σήμερα, στις 08:40]

Χωράει άνετα. Το μόνο που πρέπει να επιλέξεις είναι αν θα βάλεις το ψυγείο από μέσα ή από έξω.

σωστα.:T: εδω το ασετεκ χωραει ρε.

Υπάρχει ακόμα το "παλιό" bigwater? Γιατί στο "νέο" (SE) η αντλία είναι αρκετά μικρότερη, αλλά υπάρχει 5.25 tank. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα χώρου με κανένα από τα δύο πάντως (αν περνάνε εύκολα οι σωλήνες). Το ψυγείο μάλλον έξω... μόνο και μόνο για την καλύτερη απόδοση ακόμα και αν χωράει μέσα...

Χωραει ανετα οπως λεει και ο τριστενο.

Απλα εμενα μου χαλασε 2 φορες οι αντλια του...

:o:O μάλιστα!δλδ χώραει κ μέσα το ψυγειάκι έτσι? σου χάλασε?γιατι η κακομοιρα? !διάβασα εδω μέσα οτι το big water κατα την πληοψηφιά είναι το καλύτερο στα λεφτα του!γιαυτό το έχω βάλει κ στο μάτι ;) ;) θα χωρέσει λοιπον λετε!αφού βγάλω τον πίσω 12αρι του κουτιού ε? :D

Edit : :o διάβασα το post me τις χαλασμένες αντλίες......... :boxed: :boxed:

με το χεροικι ομως να προσεξεις γιατι απ'οσο θυμαμαι οι ανεμιστηρες δεν βιδωνουν πανω στο κουτι αλλα σφηνωνουν στο μωβ πλαστικο...αρα δεν μπορεις να βιδωσεις ςτο ψυγειο στον ανεμιστηρα και μετα το φανακι στο κουτι...δες μηπωςππ χρειαστει να ανοιξεις τρυπες στο κουτι σου...

Εγώ το ψυγείο το είχα στερεώσει στο πίσω μέρος του κουτιού με velcro σαν αυτά που είχε στη συσκευασία... (απέξω...)

velcro=? μήπως είναι τα χριτσ-χρατσ?που μαζεύεις τα καλωδια?hari δίκαιο έχεις.....θα το check to παντεντακι που θα εφαρμόσουμε..... :D χωράει όμως ε?!ΑΧ μεζούΡΑ!

Ακριβώς τα χριτς χρατς...

Με διπλή κολλητική ταινία τα στερεώνεις σε ψυγείο και κουτί και είσαι jet...

(Βέβαια έχεις 5° min κάτω αν το ψυγείο είναι χύμα στον αέρα...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.