Jump to content

HELP σε flasharisma bios στην 6800GT.....

Qlim4X

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Athens2004

@def so ? μάλλον έχει την πρώτη . :)

alex προσοχη . Αν κανεις λάθος στο φλασ πρεπει να ψάξεις για pci καρτα μετα.... ;)

απο διαφορα review ειναι ιδιες στα 2,0ns αλλα underclock....

ετρεξα 3Dmark 05 με μνημες 1050 και δεν ειχε κανενα αρτιφαχτ...........

Αρχική απάντηση από ea6gka

εγω λεω να ριξεις μια ματια αν οι μνημες σου ειναι ιδιες με των αλλων μοντελων

Καταρχας δωσε στο 2d,3d και Thrl την ιδια τιμη για τις μνημες. Πχ 500ΜΗΖ. Αλλαξε μονο την συχνοτητα του πυρηνα. Μετα, σωσε το bios με .rom καταληξη, και φλασαρε το με το nvflash δινοντας την εντολη nvflash biosname.rom.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 00:45]

απο διαφορα review ειναι ιδιες στα 2,0ns αλλα underclock....

ετρεξα 3Dmark 05 με μνημες 1050 και δεν ειχε κανενα αρτιφαχτ...........

Το θέμα είναι , , , εκει που οι άλλες παιζουν εσένα θα είναι άνετες η θα τελικιάζουν ? ;)

Γνωμην μου... Μην φλασάρεις τπτ . Βάλε το riva απλα οταν ξεκινανε τα win να πηγαινουν οι rams εκει που εχεις ορίσει.

Για κάποιον λόγο τις βάλανε απο την leadtek στα 450.... αντι για 500 [ακα δεν τους έκατσε το διάλεγμα στην παρτίδα μνημών.]

Αρχική απάντηση από saxon_747

Καταρχας δωσε στο 2d,3d και Thrl την ιδια τιμη για τις μνημες. Πχ 500ΜΗΖ. Αλλαξε μονο την συχνοτητα του πυρηνα. Μετα, σωσε το bios με .rom καταληξη, και φλασαρε το με το nvflash δινοντας την εντολη nvflash biosname.rom.

πως θα παρω ομως backup το παλιο???

Αρχική απάντηση από Athens2004

Το θέμα είναι , , , εκει που οι άλλες παιζουν εσένα θα είναι άνετες η θα τελικιάζουν ? ;)

Γνωμην μου... Μην φλασάρεις τπτ . Βάλε το riva απλα οταν ξεκινανε τα win να πηγαινουν οι rams εκει που εχεις ορίσει.

Για κάποιον λόγο τις βάλανε απο την leadtek στα 450.... αντι για 500 [ακα δεν τους έκατσε το διάλεγμα στην παρτίδα μνημών.]

δεν νομιζω ρε συ γιατι οι μνημες ειναι αψογες μεχρι τα 1150 με αερα πιο πανο δεν της πηγα και με πηρινα στα 400

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

και εγω αυτο προτεινω. Αλλωστε για λιγα fps που στην τελικη θα τα εχεις αφου θα ανεβασεις τα ρολογια δεν αξιζει να κινδυνεψεις να μεινεις χωρις καρτα

νε ρε συ αλλα θελω και το φανακι σε πληρη ισχυη ενο τωρα ειναι στο 53%

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

πως θα παρω ομως backup το παλιο???

κατεβασε το nvflash και αντεγραψε το σε μια boot disk.Κανε restart και μπουταρε απο τη δισκετα.Περιμενε να εμφανιστει το command prompt. Αν δωσεις στο command prompt την εντολη nvflash /? θα σου πει ποιο switch πρεπει να χρησιμοποιησεις για να σωσεις το original bios.

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr

κανεις καμια βοηθεια πως να κανο flash????

με το προγραμμα της leadtek θα κανεις flash και οχι το νορμαλ της nvidia που ειναι για ολες τις υπολοιπες καρτες.Στο σιτε που πηγες και βρηκες ολα τα αλλα εχει αναλυτικες οδηγιες.Εχει 2 εντολες,αν δεν πιασει η πρωτη χρισημοποιεις την δευτερη.

Το μαμα ΒΙΟΣ θα πειραξεις δεν χρειαζεται να βαλεις αλλα πανω.ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΝΕΙΣ...ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΜΕ μην βαριεσαι:p :flower:

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

με το προγραμμα της leadtek θα κανεις flash και οχι το νορμαλ της nvidia που ειναι για ολες τις υπολοιπες καρτες.

Μονο στις Leadtek γινεται αυτο?

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Τελικα agp ή pciex ειναι η καρτα?

agp

βασικα μονο αυτες εχουν αλλο προγραμμα.......

με το προγραμμα της leadtek θα κανεις flash και οχι το νορμαλ της nvidia που ειναι για ολες τις υπολοιπες καρτες.Στο σιτε που πηγες και βρηκες ολα τα αλλα εχει αναλυτικες οδηγιες.Εχει 2 εντολες,αν δεν πιασει η πρωτη χρισημοποιεις την δευτερη.

Το μαμα ΒΙΟΣ θα πειραξεις δεν χρειαζεται να βαλεις αλλα πανω.ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΣΩΝΕΙΣ...ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΜΕ μην βαριεσαι:p :flower:

ναι ρε συ αλλα δεν πιανουν με την καμια.................μπασ και κανο κατι λαθος????

εχει κανεις τισ εντολες να μου τις πει πως πρεπει να ειναι κανονικα???

οχι απλα νομιζω οτι η leadtek εχει και δικο της προγραμμα.Μπορεις να την φλσαρεις και με το κανονικο

Τωρα αν μπορεις να φλασαρεις ολες τις υπολοιπες με το προγραμμα της leadtek δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω πως γινεται...

οχι απλα νομιζω οτι η leadtek εχει και δικο της προγραμμα.Μπορεις να την φλσαρεις και με το κανονικο

Τωρα αν μπορεις να φλασαρεις ολες τις υπολοιπες με το προγραμμα της leadtek δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω πως γινεται...

μηπος θυμασε τις εντολες???(μιας που ειχες τετια καρτα....)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.