Jump to content

Διαφορετικο timing

τακης

Recommended Posts

να ξερεις οτι θα παιξει αλλα

ποτε η χειροτερη σε timmings δεν θα γινει σαν την καλητερη

αυτο που θα γινει ειναι οτι η καλητερη θα γινει σαν την χιροτερη....

μηλαμε παντα για dual channel

καταρχην οι μνημες ειναι 2χ512 3200\400 no name dual ch. (ξεχασα να το αναφερω).γιατι ομως η μια εχει τοσο υψηλο timing?

ειναι θεμα μνημης αυτο μην το ψαχνεις και αν ειναι απο το πλαισιο αυτες η χημα που εχει αστα να πανε μηλαμε εχει πανο απο 6 ιδη DDR 400

η διαφορα δεν ειναι μεγαλη στα 200mhz αλλα οσο ανεβενεις πολαπλασιαζετε.

και 3-4-4-8 να βαλεις αντε να δεις μια διαφορα περιπου 200ΜΒ/sec που δεν πιστευω να σου δοσει και πολλα σε απλες λητουργιες

κατα τα αλλα μαι χαρα θα ειναι εκτος αν η μητρικη τροει σκαλοματα με τα τσιπακια τον μνημων

τωρα που ειπες μητρικη,εχω μια MSI PT880 αλλα σκεφτομαι να την αλλαξω για κατι καλυτερο, προτεινεις κατι καλο που να σηκωνει και λιγο overclock?το ολο συστημα ειναι P4 3.0 s478, 2x80 maxtor ide,2x512 3200\400,ati 9800 pro

αν βρεις asus P4C800

η abit IC7

η καπια αντιστηχει αυτον τον 2 με 875 η 865 chipset

(μην πας στα φτινα μοντελα της asus P4P800 εκτοσ αν βρεις το deluxe )

κιτα στις αγγελιες ολο και κατι πιρε το ματι μου

ναι εχω ακουσει πολυ καλα λογια για την asus.και πως καταλαβαινεις "ποσα χλμ εχει κανει"μια μεταχειρο μητρικη?Ο θεος βοηθος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.