Papas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 Για σας παιδια. Μολις εκανα raid με την dfi dr και στην εκκινηση εκει που γραφει για Νvidia raid στο boot μου βγαζει ενα μυνημα 'warning : Have option ROM can not be invoke (vendor ID: 10deh, Device:.... ) ' Το pc bootari κανονικα αλλα δεν ξερω τι παιζει με το warning. Τους σκληρους τους εχω στο sata 1 sata 2.Striping mode. Οποιος εχει ιδεα ας πει τπτ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Το μήνυμα δεν έχει σχέση με το raid, αν απενεργοποιήσεις το NV LAN θα σταματήσει. Για να βλέπεις αυτό το μήνυμα μάλλον έχεις παλιό bios και καλό θα ήταν να το αναβαθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Τωρα που το λες εχει εκδοση 1.00 lol κ ειδα στα bios μεχρι εκδοση 6 κατι. Λες να κανω update μεσα απο το ntune στα windows??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 15, 2005 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Εγώ προτιμώ το winflash αν και δεν έχω δει παράπονα με το ntune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papas Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Να σου πω η εκδοση 7 δεν ειναι official σωστα? δεν την ειδα στο σιτε της DFI κ οταν παταω μεσα απο το φορουμ εδω με βγαζει σε κινεζικα! Κατεβασα την 6 Final. Οταν βρω ωρα θα το κανω το update. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Σεπτέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Τελευταίο official είναι το 623-3 που υπάρχει και στο DFI site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.