τακης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 Κυριοι καλησπερα.θα ηθελα παρακαλω την βοηθεια σας σε κατι απλο.Δεν ξερω πως να κανω post,δηλ.να φτιαξω ενα προφιλ,να επισυναψω ενα αρχειο,η να απαντησω σε καποιο θεμα.Το μονο που μπορω ειναι να βαλω "νεο θεμα" οπως τωρα,αλλα αν καποιος μου απαντηση δεν θα μπορεσω να του απαντησω εγω.Την ιδια ερωτηση εκανα πριν καιρο σε καποιο αλλο εξισου πολυ καλο forum αλλα διστυχως απαντηση δεν πηρα.Επειδη δεν ειμαι κακοπροαιρετος θελω να πιστευω οτι η "αστεια"ερωτηση μου δεν παρατηρηθηκε.Η απαντηση σας σας θα μου φανει χρησιμη.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 http://www.thelab.gr/misc.php?s=&action=faq καλησπερα τακη και καλως ηρθες στο φορουμ. μιας και ειναι η πρωτη σου επαφη με φορουμ και ισως να ειναι πολλα τα πραγματα που πρεπει αν μαθεις πατα στο παραπανω λινκ και ξεκινα σιγα σιγα το διαβασμα.ειναι αρκετα αναλυτικα και δεν θα συναντησεις δυσκολιες. φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Σεπτέμβριος 15, 2005 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Δηλαδή το κουμπί δεν μπορείς να το δεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 ναι το βλεπω αλλα σε ποιον απανταω σε σενα ?σε αλλον ?γενικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 το link του greekfragma βοηθαει,thanks a lot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2005 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 απαντας μεσα στο θεμα σου και το βλεπουν ολοι.γι αυτο και λεγεται φορουμ.ανοιχτη κοινοτητα.οποιος θελει παρεμβαινει στο θεμα σου απαντωντας και οποιος θελει απλα παρακολουθει.κοιτα να διαβασεις καλα τις οδηγιες στο λινκ που σου εδωσα και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.δεν θελω να σε προσβαλω αλλα ο ενθουσιασμος καμια φορα κανει τα μελη να πεφτουν σε λαθη γιατι δεν διαβασαν καλα τους κανονες λειτουργιας και συμπεριφορας μεσα στο φορουμκαλη συνεχεια:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Σε καμια περιπτωση δε με προσβαλεις και ουτε νιωθω ετσι,μονο που οταν λες "ενθουσιασμος" και "λαθη" τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2005 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Welcome on board φιλε. Αν εχεις κ 5 λεπτακια παραπανω, καλο ειναι να διαβασεις και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2005 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Σήμερα, στις 19:59] Welcome on board φιλε. Αν εχεις κ 5 λεπτακια παραπανω, καλο ειναι να διαβασεις και αυτό αμαν και συ Γιαννακη.........μεσα σε λεξη το βαζεις το λινκ του παιδιου?εγω αν ημουνα φρεσκος εδω μεσα δυσκολα θα το εβλεπα να το πατησω (τακη καμια φορα μπορει μεσα σε μια λεξη να κρυβεται ενα λινκ-εξαρταται απο την μορφη του κερσορα και αν η λεξη αναβοσβηνει οταν πας το ποντικι επανω της) http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=10464 :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 15, 2005 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 τεσπα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
τακης Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2005 παααρα πολυ καλο το θεμα με τον "Γιαννακη" του Ydinopoulos κατατοπιστηκοτατο!!!Καλα παμε,ευχαριστω παιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.