StamR Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15, 2005 Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα τα φώτα σας σε κάτι που έχω απορία. Έχω το P4P800 DLX και θέλω να το κάνω mod Vdimm. Ξέρω για το LM 558 και για τα pin 6 και 4 . Το πρόβλημα μου είναι με τι τα ΚΟΛΛΑΩ ! είναι τόσο μικρο που δοκίμασα κολλητήρι και alloy και το μόνο που κατάφερα είναι να κάψω τα δαχτιλα μου... PLS βοηθεια!!!
Qlim4X Σεπτέμβριος 15, 2005 #2 Σεπτέμβριος 15, 2005 lolololθες καλαι και πολι ψιλη μητι στο κολητηρι......... αλιος δεν κανεις τιποτα και προσοχη μην καψης το τσιπακι
StamR Σεπτέμβριος 15, 2005 Author #3 Σεπτέμβριος 15, 2005 Πηρα ότι πιο ψιλή υπήρχε... με τιποτα δεν γίνεται.. με σιλικόνη γίνεται τίποτα; Ημαρτον !
mortisboy Σεπτέμβριος 15, 2005 #4 Σεπτέμβριος 15, 2005 .....Lol.....βασικα θελει να καθαρισεις καλα την μυτη απο το κολλητιρι (εν αναγκη λιμαρε την λιγο αν δεν ειναι αρκετα λεπτη)....και μετα να βαλεις στην μυτη του λιγο καλαι ...ισα-ισα λεμε μην το πηξεις...κανε το ιδιο και στο γυμνωμενο καλωδιο....και αφου ειναι ζεστο το κολλητιρι...με προσοχη ακουμπας το καλωδιακι στο πιν....και μετα απο πανω ακουμπας το κολλητηρι λιιιιγο τραβηχτα ...και μολις δεις οτι λιωσει το καλαι πανω απο τα συρματακια του καλωδιου...εισαι..οκ....ολα αυτα λεμε σε δευτερολεπτα...γιατι αμα το αφησεις παραπανω...κολλαει παλι πανω στο κολλητηρι το καλαι.....και παμε παλι απο την αρχη......:whistling .......ολα αυτα βεβαια με δικη σου ευθυνη....και πολυ προσοχη για να μην κολλησεις τα pin ματαξυ τους....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.